GNTLMN Essentials Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte nogle varer ifm. deres lagersalg kampagne i starten af marts, men siden da har der bare været total radiotavshed på alle kanaler. Jeg ved ikke om firmaet er lukket eller hvad der er sket... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt utrolig god service fra start til slut. Bestillingen blev hurtigt sendt, handskerne kom pænt pakket ind og er af super lækker kvalitet. Min kæreste var enormt positivt overrasket over kvaliteten,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forsøgte mig med en enkelt v-hals-undertrøje i grå; umiddelbart en rigtigt god kvalitetsoplevelse i form af godt materiale og perfekt pasform (også efter 60 graders vask!). I hvert fald har jeg be... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fed kundeoplevelse. Hurtig og gennemsigtig levering, og man bliver taget i hånden hele rejsen. Prikken over i'et, eller prikkerne, er den super fine video, man får fra Tobias, hvor man får en f... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para hombres
  2. Tienda de ropa
  3. Tienda de ropa interior

Escrito por la empresa

Vi leverer det fundament som du bygger din personlige stil oven på - og vi gør det med et fokus på kvalitet og komfort.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Sublim service

Virkelig fantastisk service, og fed markedsføring med en lille fin videohilsen i disse kedelige tider.
Generelt en overordnet skøn oplevelse🙏🏻🙏🏻🙏🏻

9 de diciembre de 2021

Respuesta de GNTLMN Essentials

Virkeligt dejligt at høre! 😊 Alt det bedste!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Amazing customer service and good quality products

The GNTLMN team was extremely helpful and did not give up until I have received a product with the perfect fit.
Considering both the quality of their products and the amazing customer service, I would recommend GNTLMN to anyone who want a nice custom made product for themselves or their loves ones.
Definitely 5 stars! ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

5 de diciembre de 2021

Respuesta de GNTLMN Essentials

Was a pleasure to serve you Alex! Thank you so much for sharing your great review 🙏
Best,
/Tobias

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service - inkluderet personlig video. Meget imponerende. T-shirts er af god kvalitet og passer godt under mine hvide skjorter.

2 de diciembre de 2021

Respuesta de GNTLMN Essentials

Tusind tak for anmeldelsen Simon! Glad for at høre undertrøjerne er en succes :)

Dbh Tobias

Kanon service!

Jeg havde faktisk selv lavet fejl i en ordre, kom til at bestille den forkerte størrelse tshirt. Alligevel byttede GNTLMN helt uden vrøvl. Mine varmeste anbefalinger!

29 de noviembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God levering og gode produkter

Ens pakke blev leveret hurtigt og velpakket. Produkterne levede op til min forventning og deres handsker som er ud fra et skræddersyede fit, passer perfekt og er dejlige at bære.

25 de noviembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og megagod kundeservice…

Hurtig levering og megagod kundeservice og så er produktet bare i orden 👍

23 de noviembre de 2021

Respuesta de GNTLMN Essentials

Tusind tak for tilliden, og for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det er utrolig værdsat!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er helt tilfreds med mine Dukes fra…

Jeg er helt tilfreds med mine Dukes fra GNTLMN.
lækkert blødt lammeskind og dejlig cashmere foring.
Og så er pasformen jo bare spot on.

Og en personlig video hilsen fra Tobias er da også bare ekstra go service.

22 de noviembre de 2021
Opinión espontánea

Respuesta de GNTLMN Essentials

Det var en fornøjelse at handle med dig Niklas - takker og bøjer for at du har taget dig tid til at give så god feedback og håber handskerne bliver brugt flittigt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem fantastisk firma.

Helt igennem fantastisk firma.
Hurtig levering af ordre, T-shirts af god kvalitet der mere end bare lever op til deres formål og ufatteligt personlig kundeservice.

Hvis du holder dine nuværende T-shirts meget kære, vil jeg anbefale dig, allerede nu, mentalt at forberede dig på at skulle sige farvel til dem. Jeg går til dagligt nu udelukkende med mine undershirts fra GNTLMN Essentials, da jeg simpelthen ikke har fundet tilsvarende undershirts der når deres til sokkeholderne.

For slet ikke at nævne en så overkommelig pris, at jeg troede det var svindel.

3 de noviembre de 2021
Opinión espontánea

Respuesta de GNTLMN Essentials

Tusind tak for den her fantastiske anmeldelse Alexander! Det betyder mere end du tror og er utrolig værdsat - ser frem til at vi handles ved en gang i fremtiden :)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.