Veldig fornøyd med alle bøkene vi får. Jeg liker også at det går an å utsette 1 måned med å få bok hvis man er f.eks.på ferie. Vi har abonnement siden barnet vårt ble født. Og alt vi fikk, passet veld... Ver más
La empresa ha respondido
Hei! Jeg er fornøyd med produktene deres, men jeg må kritisere én ting. Det er nemlig at Helt hjem aldri har levert bøkene hjem til meg!! De leverer til naboen selv om jeg presiserer adressen min og... Ver más
La empresa ha respondido
Vi er storfornøyde, både voksne og lille Mari på 4mnd, tøybøkene er det som er mest populært, Lille Løve og Lille Ugle er favorittene her i hus. Tøybøkene er fine da de har forskjellige teksturer i tø... Ver más
Misledende markedsføring. «Bli med uforpliktet, få første pakke rimelig» ,for å så deretter sende pakke oppå pakke. Ved 5 pakken nå ville jeg si opp abonnementet, fikk beskjed om at jeg er bundet ett... Ver más
La empresa ha respondido
Goboken er en bokklubb for baby og barn. Siden 1989 har vi gjort det enkelt å skape leseglede fra første stund, gjennom bøker, veiledning og inspirasjon. Vår visjon er at flere foreldre skal lese sammen med barna sine. Alle våre bøker er tilpasset barnets alder og utvikling, fra fødsel til skolestart.
Escrito por la empresa

Strandsvingen 14, 4032, Stavanger, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hadde jeg visst at det var 6 måneders binningstid hadde jeg aldri bestilt.

Respuesta de Goboken
Even though some books are nice, the binding period and system for sending books feels way too scam-ish. I'm ok with being a member for the 6 months, but sending a package you have to pay if you "forget" to cancel is simply predatory. I'm stuck adding reminders so I don't accidentally keep getting any more. I suggest goboken updates its system and "only" send the packages the member "accepts" to get delivered. Otherwise, write this in BIG letters when promoting the welcome package, a lot of mothers accept its terms precisely looking for cheap and affordable options for their babies. The wording of terms and conditions gets obscured and you end up stuck in with undesired extra bills. Goboken is taking advantage of that. Really ruining what could be a nice source of children joy in favor of the old business as usual. Sad and disappointing.

Respuesta de Goboken
Elsker goboken da barn får alderstilpassede bøker som hjelper med språk, utvikling og lek! Har hatt goboken med alle mine 3 barn og har alltid vært fornøyd. Barna er også glade i bøkene.
Fine produkter og godt å velge antall pakker man mottar med intervallene
Anbefaler godboken! Bøker av kvalitet, og som til en hver tid følgers barnets utvikling. Det er også enkelt å legge til eller avbestille bøker via nettside.
Spenende og forskjellige bøker som kommer hver måned.
Skjer akkurat det samme som andre opplever. Ble ufrivillig registrert pga velkomstpakke. Kan ikke avregistrere til 6 mnd senere. SVINDEL.

Svindel.
Om du legger inn informasjon for velkomstpakken, men til og med aldri bestiller den, så er du plutselig abonnent med 6 mnd binding du verken aldri har godtatt eller får noe Mail om. Ekstremt å lure til seg kunder på denne måten. Styr unna GoBoken nettsiden!!!

Respuesta de Goboken
Skulle ønske vi fikk flere myke bøker. I har fått en, og den brukes hver dag.

Respuesta de Goboken
Svindlere!! De melder seg inn med et fritt øye for et barn, som de sender deg for å betale og melde deg inn for i flere år og sende deg regninger. Pengesugere!!! Jeg kan ikke la være å bli sint!

Respuesta de Goboken
Kjempefornøyd med Goboken. Fine bøker som passer bra til alderen. Bra pris. Var medlem i Barnss Egen bokklubb og var veldig misfornøyd med service der. I goboken får du god oversikt over hva neste pakke inneholder og mulighet til å avbestille ☺️ Anbefales!
Veldig fornøyd med alle bøkene som vi får hver gang. God kvalitet og min sønn elsker de bøkene som han får. De passer til hans alder og det er mulig å hoppe over forsendelsen hvis man for eksempel ikke vil ha de bøkene eller vil heller få de senere. God pris
Det er fine bøker vi har fått fra dere.
Tusen takk.
Flotte bøker men de kommer ofte. Mer enn 1 gang i mnd

Respuesta de Goboken
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.