Veldig fornøyd med alle bøkene vi får. Jeg liker også at det går an å utsette 1 måned med å få bok hvis man er f.eks.på ferie. Vi har abonnement siden barnet vårt ble født. Og alt vi fikk, passet veld... Ver más
La empresa ha respondido
Hei! Jeg er fornøyd med produktene deres, men jeg må kritisere én ting. Det er nemlig at Helt hjem aldri har levert bøkene hjem til meg!! De leverer til naboen selv om jeg presiserer adressen min og... Ver más
La empresa ha respondido
Vi er storfornøyde, både voksne og lille Mari på 4mnd, tøybøkene er det som er mest populært, Lille Løve og Lille Ugle er favorittene her i hus. Tøybøkene er fine da de har forskjellige teksturer i tø... Ver más
Misledende markedsføring. «Bli med uforpliktet, få første pakke rimelig» ,for å så deretter sende pakke oppå pakke. Ved 5 pakken nå ville jeg si opp abonnementet, fikk beskjed om at jeg er bundet ett... Ver más
La empresa ha respondido
Goboken er en bokklubb for baby og barn. Siden 1989 har vi gjort det enkelt å skape leseglede fra første stund, gjennom bøker, veiledning og inspirasjon. Vår visjon er at flere foreldre skal lese sammen med barna sine. Alle våre bøker er tilpasset barnets alder og utvikling, fra fødsel til skolestart.
Escrito por la empresa

Strandsvingen 14, 4032, Stavanger, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
De to siste bøkene jeg fikk passet ikke for Einar. Han var 15 mnd og bøkene handler bl.a. om telling. Han kan jo ikke snakke engang. Så hvis jeg får bøker levert denne gangen også som ikke passer til ham vil jeg vente med å kjøpe flere bøker fra dere til han blir litt større.
fargerike bilder som gjør at babyen blir mer opptatt av å se bildene.
Barnet mitt elsker bøker vi får fra Goboken! I dag kom pakke på døra med julebøker, og han sparket med alle fire,og tittet først på meg så på bøkene...Han er 12 uker nå.
Jeg bestilte velkomstpakke og ble ikke spurt om adresse de trekker 69 kr fra kortet. Så sjekker jeg sporing og der stod det den var sendt tilbake pga ufullstendig adresse. Jeg tar kontakt med dem på Mail og spør om de kan sende på nytt eller så vil jeg ha pengene tilbake. De spør om det er riktig adresse og sier de skal sende på nytt, da informerer de ingenting om at de kommer til å trekke 69 kr på nytt! Så da har jeg jo plutselig betalt nesten full pris da for den «velkomstpakken», hvertfall ikke gratis som de reklamerer for. Scam!
Kjekke, gode og fine bøker til den lille. Gleden er stor hver gang det kommer en ny pakke.
Det æ synes e bra er at lærerike bøker men negative er at man ikke kan avslutte medlemskapet når man ikke ønsker å være medlem lenger. Det er 12 måneder bindingstid....

Respuesta de Goboken
Er veldig fornøyd med alt vi får fra goboken, mange fine interesser for datteren min som er 5 måneder gammel!😊
Bøker med veldig mye bra og alderstilpasset innhold. Ikke bundet til å kjøpe pakker/bøker om de ikke skulle friste. Veldig fornøyd.

Respuesta de Goboken
Vi er meget fornøyd med goboken. Syntes innholdet i pakkene er kjempe fint. Her får man både bok til lesestund og en leke som barnet kan ha det gøy med 😊 Vill med glede anbefale dette til andre😊

Respuesta de Goboken
I'm very happy with goboken. Indeed I am learning aside of my child with their lovely books. Thank you Goboken.

Respuesta de Goboken
Jeg synes Goboken er den beste bokklubben for barn. Her får man helt riktige bøker i takt med barnets utvikling! Vi har lest så mange bøker herfra, og kost oss veldig med det! Meldte inn barn nr 2 også, så det blir mange fine lesestunder i årene framover. Kjempefornøyd!

Respuesta de Goboken
Mye bedre utvalg av bøker enn andre bokklubber og biblioteket. Genialt at man kan velge hvor ofte man vil ha bøker, og at man kan ta pause i abonnementet og at man kan endre alderstilpasning på bøkene. Har abonnement for begge ungene og vi elsker bøkene.

Respuesta de Goboken
Más información sobre otros tipos de reseñas.