Goboken Opiniones 545

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd med alle bøkene vi får. Jeg liker også at det går an å utsette 1 måned med å få bok hvis man er f.eks.på ferie. Vi har abonnement siden barnet vårt ble født. Og alt vi fikk, passet veld... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hei! Jeg er fornøyd med produktene deres, men jeg må kritisere én ting. Det er nemlig at Helt hjem aldri har levert bøkene hjem til meg!! De leverer til naboen selv om jeg presiserer adressen min og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er storfornøyde, både voksne og lille Mari på 4mnd, tøybøkene er det som er mest populært, Lille Løve og Lille Ugle er favorittene her i hus. Tøybøkene er fine da de har forskjellige teksturer i tø... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Misledende markedsføring. «Bli med uforpliktet, få første pakke rimelig» ,for å så deretter sende pakke oppå pakke. Ved 5 pakken nå ville jeg si opp abonnementet, fikk beskjed om at jeg er bundet ett... Ver más

Información sobre la empresa

1. Librería infantil
  2. Editor de libros

Escrito por la empresa

Goboken er en bokklubb for baby og barn. Siden 1989 har vi gjort det enkelt å skape leseglede fra første stund, gjennom bøker, veiledning og inspirasjon. Vår visjon er at flere foreldre skal lese sammen med barna sine. Alle våre bøker er tilpasset barnets alder og utvikling, fra fødsel til skolestart.

Goboken

Escrito por la empresa

Rett bok til rett tid
I barnebokklubben Goboken får dere bøker som passer ideelt til barnets alder, helt fra det er nyfødt til det når skolealder. Barnebøkene velges ut på grunnlag av kunnskap om barns utvikling. Å lese dem sammen med deg, styrker barnets språkutvikling, fantasi og sosiale ferdigheter. Med tema, bilder og interaktivt design som passer for alderen, får dere gode lesestunder med nærhet, glede og læring. Barnebøkene fra Goboken blir lest om og om igjen!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De to siste bøkene jeg fikk passet ikke…

De to siste bøkene jeg fikk passet ikke for Einar. Han var 15 mnd og bøkene handler bl.a. om telling. Han kan jo ikke snakke engang. Så hvis jeg får bøker levert denne gangen også som ikke passer til ham vil jeg vente med å kjøpe flere bøker fra dere til han blir litt større.

31 de octubre de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

SCAM

Jeg bestilte velkomstpakke og ble ikke spurt om adresse de trekker 69 kr fra kortet. Så sjekker jeg sporing og der stod det den var sendt tilbake pga ufullstendig adresse. Jeg tar kontakt med dem på Mail og spør om de kan sende på nytt eller så vil jeg ha pengene tilbake. De spør om det er riktig adresse og sier de skal sende på nytt, da informerer de ingenting om at de kommer til å trekke 69 kr på nytt! Så da har jeg jo plutselig betalt nesten full pris da for den «velkomstpakken», hvertfall ikke gratis som de reklamerer for. Scam!

29 de noviembre de 2022
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det æ synes e bra er at lærerike bøker…

Det æ synes e bra er at lærerike bøker men negative er at man ikke kan avslutte medlemskapet når man ikke ønsker å være medlem lenger. Det er 12 måneder bindingstid....

7 de noviembre de 2022

Hei Silje,
Takk for tilbakemelding. I Goboken har vi ingen bindingstid eller kjøpeplikt. Du kan enkelt avslutte ditt medlemskap når som helst på Min side.

Veldig fornøyd

Bøker med veldig mye bra og alderstilpasset innhold. Ikke bundet til å kjøpe pakker/bøker om de ikke skulle friste. Veldig fornøyd.

14 de septiembre de 2022
Opinión espontánea

Hei Elise,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er meget fornøyd med goboken

Vi er meget fornøyd med goboken. Syntes innholdet i pakkene er kjempe fint. Her får man både bok til lesestund og en leke som barnet kan ha det gøy med 😊 Vill med glede anbefale dette til andre😊

22 de agosto de 2022

Hei Malin,
Tusen takk for en hyggelig omtale! Veldig kjekt å høre at dere er fornøyd med oss! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I'm very happy with goboken

I'm very happy with goboken. Indeed I am learning aside of my child with their lovely books. Thank you Goboken.

22 de agosto de 2022

Hei Farnoosh,
Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! 😃

Den beste bokklubben!

Jeg synes Goboken er den beste bokklubben for barn. Her får man helt riktige bøker i takt med barnets utvikling! Vi har lest så mange bøker herfra, og kost oss veldig med det! Meldte inn barn nr 2 også, så det blir mange fine lesestunder i årene framover. Kjempefornøyd!

15 de agosto de 2022

Hei Sara,
Tusen takk for en hyggelig omtale! Det setter vi stor pris på 😃

Mye spennende bøker!

Mye bedre utvalg av bøker enn andre bokklubber og biblioteket. Genialt at man kan velge hvor ofte man vil ha bøker, og at man kan ta pause i abonnementet og at man kan endre alderstilpasning på bøkene. Har abonnement for begge ungene og vi elsker bøkene.

25 de julio de 2022

Hei Julie,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! 😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.