Ik had echt met spoed een piepplein borgpennetje met sluitstift voor mijn remklauw nodig, deze werd direct opgestuurd en had het binnen een dag in huis. Mijn motortour tocht gered dankzij Goedhart Mot... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik had een negatieve review gegeven over een bestelling van een rubbertje versturen en waarom dat zo duur moest zijn maar na telefonisch contact en uitleg over hoe dit is samengesteld is en met de af... Ver más
Slechte ervaring met Goedhart Motoren. Ik heb vooraf telefonisch gebeld om specifiek te vragen naar een Kawasaki-actie, omdat wij van ver moesten komen. Verkoper Kars bevestigde nadrukkelijk dat de... Ver más
La empresa ha respondido
Ik had oa een Triumph pet gekocht en thuis bleek dat deze verkleurd was. Het hele stuk maar weer teruggereden om hem om te ruilen maar helaas had de laatste andere hetzelfde probleem, dus geld terug.... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Goedhart Motoren is de grootste motordealer voor dé motorrijder en motorliefhebber in Nederland en de Benelux. In een showroom van maar liefst 4.500 vierkante meter in Bodegraven staan nieuwe motoren van vrijwel alle merken en je vindt er ’s lands grootste voorraad motoroccasions. Bij motor-dealer Goedhart Motoren is alles mogelijk en staat service voorop. Van het aanschaffen van een nieuwe motor, tot het voor een langere periode huren van motoren. Daarnaast vind je in de 1.500 vierkante meter grote megashop van Goedhart Motoren een enorm aanbod motoraccessoires en motorkleding. Voor de prijsbewuste motorrijder biedt de speciale motorkleding outlet winkel een groot aanbod. Motor-dealer Goedhart Motoren heeft een ruime werkplaats, voorzien van de modernste apparatuur en gereedschappen. Zeer goed opgeleide en vooral ook ervaren monteurs, die al jaren bij Goedhart Motoren werken, voeren onderhoud aan je motorfiets vakkundig en snel uit.
Información de contacto
Europaweg 1D, 2411 NE, Bodegraven, Holanda
- 0172650005
- info@goedhartmotoren.nl
- goedhartmotoren.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Niet goedkoop, wel goed
Kom al 15 jaar bij Goedhart. Niet de goedkoopste, maar kwalitatief wel goed. Fijne grote zaak, groot aanbod en met gratis bakje koffie of chocola.
Maar ook als je achterband vernaggeld is door krammetjes en de door jou gewenste nieuwe achterband niet verkrijgbaar is werkt de balie met Michel en Andre vriendelijk, snel en oplossingsgericht mee.
IK BLIJF.
Ps de inwendige shop voor tosti e.d. mis ik wel.
Bering motorjack is lek (dat rijmt)
7 Maanden geleden een Bering motorjack gekocht. We hadden een warme zomer dus geen enkel buitje gehad.
Maar toen de eerst regenbui zich aandiende was het meteen raak: mijn jack was nat bij het buikgedeelte.
Het motorjack werd opgestuurd naar de fabrikant. Ik kreeg een leenjas mee. Dat was top.
Na 6 weken was mijn motorjack terug van de fabrikant. De sealing bleek los te zitten en Bering had het hersteld. Maar de medewerker Mitchell vond dat het niet goed was gerepareerd en ik kon een ander motorjack uitzoeken.
Nu een prima motorjack uitgezocht met hopelijk veel zorgeloze kilometers. Hulde aan Goedhart en de service!
Storing na 3de reparaties nog niet verholpen
Motor tot 3x toe gebracht voor een kwaaltje nog geen succes. 1728,53 euro lichter geworden maar nog steeds gedoe met de motor die uitvalt bij lage toeren.
Ik ben zeer tevreden over de service…
Ik ben zeer tevreden over de service die Goedhart Motoren levert!! De mensen zijn zeer ervaren en vriendelijk.Tevens wordt je heel goed geadviseerd.Maar wat heel fijn is dat je bij aankoop van een gebruikte motorfiets een jaar garantie krijgt.
Ron Meijer
Tijd en aandacht, service kracht
Vandaag start mijn motor niet
Na het aansluiten van een starthulp wel.
Lampje motormanagement brand en blijft branden.
Goedhart maakt direct tijd en lost het op.
Vriendelijk en vlot bij de werkplaats, Barry toont tussendoor zijn belangstelling.
Ik ben weer zeer tevreden en rij er graag de extra kilometers voor. TOP!!
Weinig helmen op voorraad
Meerdere keren Goedhart motoren bezocht op zoek naar een nieuwe helm. Nadat ik uiteindelijk een helm had uitgezocht, blijkt dat deze niet op voorraad zijn en besteld moeten worden. Tot 2x toe ( hang dan een briefje op, helmen zijn niet op voorraad) Dan zelf maar bestellen, dat heeft mij toch €70,00 bespaart op de zelfde helm. Toch 3 sterren voor de passervice. Toch meteen zelf een helm kunnen bestellen in de goede maat en 70 euro goedkoper.
Stadslampjes bmw k1200gt
Pas geleden met een bmw k1200gt geweest om stadslampjes te laten vervangen. Ik kan er niet bij en weet niet goed hoe het uitelkaar moet.
Het antwoord wat ik bij de balie kreeg, wij doen geen bmw. Erg jammer van zo een zaak. Kom er al heel wat jaren.
Stadslampjes doen het nog steeds niet
Nieuwe motorjas
Nieuwe motorjas, tijdens het passen viel het op dat de thermo voering en regenvoering los in de jas zaten maar vanwege het warme weer hebben we die ook niet getest.
Toen het een paar dagen later ging regenen wilden we de regenvoering inritsen maar bleek de rits defect. Het inschuifstukje was stuk.
De jas teruggebracht en zou 2 weken later klaar zijn.
Ondanks contact werd het 3,5 week later en werd er verteld dat de jas niet gerepareerd kon worden. Erg teleurstellend, 1. dat een defect product verkocht wordt, 2. dat het niet te maken is, 3 dat dit 3,5 week moet duren om te vertellen.
Aanbod is nu om voor hetzelfde geld iets anders uit te zoeken. Heb Goedhart maar terug gemaild om korting op het product te geven en dat we het dan wel zelf gaan herstellen, afwachten hoe er gereageerd wordt.
De reactie is alsvolgt: Wij hebben contact opgenomen met de fabrikant om te vragen of de betreffende jas nog aanwezig was.
Helaas kunnen zij de jas niet meer retouren omdat deze onklaar is gemaakt.
Hierdoor er een credit vrijkomt waarmee u een andere jas kunt uitkiezen of het besteedde bedrag teruggestort kan worden op uw rekening."
Totaal onaanvaardbaar natuurlijk want als de jas niet gemaakt kan worden verwacht je overleg met de klant :-(.
De beste service... zeggen ze zelf.
Een tijd geleden een jas besteld maar ze hadden de verkeerde maat opgestuurd. Ze hadden zelf een label aan de jas bevestigd met een andere maat erop. Slordig, maar kan gebeuren. Daarbij weten ze ook niet hoe ze een textieltang moeten gebruiken want om nog meer reclame labels eraan te hangen hebben ze dat bevestigd in de kraag waardoor die licht beschadigd was. Zonde en onnodig. De verzending was brak. De jas was zo in een doos gedumpt. Niet netjes opgevouwen en in een plastic zak gedaan. Een aantal jaar geleden had ik motorlaarzen daar besteld en die vielen veel te groot uit. Zeiden ze dat ik mijn bankrekeningnummer niet op het retourformulier had ingevuld wat wel zo was (ik maak foto's van dit soort ingevulde formulieren). Ze zeggen overal op hun website "De beste service met 30 jaar motor ervaring". Ik vind dat nogal overdreven (en onjuist). 14 dagen retour is ook relatief weinig tegenwoordig en ze mogen ook wel eens hun website en retourproces moderniseren. Positief was dat de bestelling op tijd arriveerde, de retour op tijd werd verwerkt en ze excuses hadden aangeboden.
Wat een slechte service van de grootste motordealer van de Benelux
Wat een slechte service voor een winkel met zo'n grote naam !
Je koopt een motorpak voorzien van Gore-tex "in de aanbieding" voor 800 euro, kom je er later achter dat je zakken niet waterdicht zijn.
Reactie van Goedhart: Ja das logisch, bij dat type zit het membraam achter de zakken, moet je inspuiten, dat helpt.
Klaar ben je.
Een beetje zaak had je geholpen met een oplossing zoeken, of tenminste een busje toegezonden om als nog je dure pak waterdicht te maken..
Voor service hoef je dus niet bij Goedhart te zijn.
Erg jammer van mijn weggegooide centen.
-----------------------------
Update april 2019:
-----------------------------
Na mijn review is er wat contact geweest over en weer.
Goedhart heeft mij een bus impregneer gestuurd, die ik helemaal op gespoten heb op alleen de jas.
Dit heeft echter niets uitgehaald.
Ik mag de jas nu bij hun brengen dan gaan hun in conclaaf met Rukka.
Tot de volgende update.....
----------------------------------
We komen er niet uit.
Na verschillende keren contact te hebben gehad wat steeds uitliep op een welles nietes discussie, heb ik de handdoek in de ring gegooid.
Er gaat geen oplossing komen van de kant van Goedhart.
En ze hebben geen intentie om ook maar één telefoontje te plegen richting Rukka of deze soms wel het service hoog in het vaandel heeft staan..... erg jammer dat zij dit tegen houden en Rukka voor de consument onbereikbaar is.
Om het nog een stapje erger te maken gaat Joost Goedhart nu ook nog de onschuld zelf spelen met onderstaand antwoord.
We hebben de jas nooit gehad....
Nee dat klopt, ik ga niet kilometers maken en tijd er in stoppen als jij van te voren al zegt:
(dit zijn allen regelrechte quotes van meneer Goedhart)
"Geen een jas van Rukka waterdichte zakken heeft, ook niet die van 1.100 euro."
"Wij krijgen een slechte review voor iets wat eigenlijk standaard is met motorjassen."
"Dit is bij Rukka maar ook bij Revit of andere merken."
"het slimste is om dit van het voorjaar te doen als het mooi weer is."
"Revit, alpinestars, stadler en noem maar op hebben ook geen waterdichte zakken."
Logisch dus dat de jas daar nog niet is geweest, als we zouden wachten tot het voorjaar.....
Ben erg benieuwd of er mensen zijn die dit lezen en zelf een ander merk hebben en hoe hun ervaring dan is.
Want voor nu heb ik een collega met een Revit jas die geen enkel probleem ondervind.
Ik heb er ook een foto bijgedaan waarbij ik een kan water over de helft van mijn jas heen heb gegoten en dan kan je duidelijk zien dat het doekje verkleurt is van het opgenomen water uit de zak.
Misschien is er een andere winkel die voor mij contact kan opnemen met Rukka en/óf weet of dit normaal is.
Mijn advies: Blijf weg van Goedhart motoren én Rukka !
---------------------------------
Update Mei 2019:
---------------------------------
Vandaag was ik bij een andere Rukka Dealer (Amsterdam) en die wist mij te vertellen dat er wel degelijk jassen zijn die goed waterdicht zijn. (zelfs van Rukka notabene.)
Mijn vermoeden is dus bevestigd: Meneer Goedhart liegt ook nog eens.
Erg jammer.
Deze andere dealer heeft mij de naam van de Nederlandse importeur gegeven zodat ik zelf eens contact kan opnemen.
Fantastisk betjening
Vi har netop handlet hos firmaet, selvom det ikke fremgår af hjemmesiden, at de sender til Danmark. Vi fik en aftale i stand ved at maile frem og tilbage og lave en bankoverførsel, hvilket betød, at min mand fik de mc-handsker som er udsolgt i Europa i sin størrelse. Mange tak for hjælpen.