Goedkoopbenelux Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede duidelijke website, met een scherpe prijs die beter was dan bij Philips zelf. Ik heb hier een 'Philips Hue Fugato Opbouwspot White and Color - Zwart - 2-spots' gekocht voor €144.95 en deze... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

iPhone 16 besteld op 7 januari,we zijn bijna 3 maanden later en nog steeds niets ontvangen!Tientallen keren gebeld,40-50 mails later,blijven ze beloven dat ze hem zullen opsturen.Daarna beloofden ze m... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Echt wel de goedkoopste ! Duidelijk bestel en betaalproces en correcte levering. Had het één dag eerder verwacht maar begrijp dat de vertraging met de bestelling op zondag te maken heeft. Misschien ee... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Product was netjes verpakt en zoals beschreven. Bezorging duurde 6 dagen i.v.m. een interne storing . Hier kreeg ik achteraf netjes een bericht over. Had fijn geweest als dit gelijk was gecommuniceerd... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda departamental

Escrito por la empresa

Goedkoopbenelux is met elk product in het assortiment de goedkoopste in de Benelux! Wij hebben een laagsteprijsgarantie (aanbiedingen uitgezonderd) en retourneren kan binnen 90 dagen. Altijd gratis verzending met PostNL en bij ophalen bij orders vanaf € 50,- geven wij € 10,- korting! De meeste producten worden indien voor 17:00 besteld, de volgende dag geleverd. Op de productpagina staat de levertijd aangegeven.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

726 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leveren niet en negeren je e-mails. Pure oplichterij

Ne verschillende e-mails worden mij valse beloftes Voorgeschoteld dat ze mijn iphone 16 zouden leveren. Ik werd telkens aan het lijntje gehouden en proberen je te sussen met valse beloftes tot je op een bepaald ogenblik zelfs geen antwoord meer krijgt. Ik ben naar nietbezord.nl gestapt en hopelijk zie ik mijn geld terug na deze oplichterij.

20 de febrero de 2025

iPhone 16 niet geleverd

Op 5 maart een IPhone 16 128 GB van 747 euro besteld maar tot op heden niet ontvangen. 1x via de mail gereageerd maar daarna niet meer. Ga binnenkort aangifte doen bij de politie als niet op mijn bericht hier en de verstuurde mails wordt gereageerd.

5 de marzo de 2025

iPhone 16 besteld op 20 feb

iPhone 16 besteld op 20 feb, maar nooit ontvangen. In eerste instantie kreeg ik nog reactie, maar steeds beloftes die niet nagekomen werden. Uiteindelijk heb ik op 11 maart de transactie betwist via mijn Creditcard. Tot op heden nog niet gehoord of ontvangen.

20 de febrero de 2025

ARNAQUEURS!

ARNAQUEURS!
Commande passée en octobre 2024 pour un iPhone à des fins professionnelles.
Les délais n'ayant pas été respectés j'ai annulé ma commande et je n'ai jamais été remboursée et ce malgré plusieurs promesses de remboursement pour un montant de 835€!
Ne leur faites pas confiance!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SCAM ALERT!! DO NOT BUY FROM HERE!

SCAM ALERT!!! DO NOT BUY FROM HERE!
I got scammed over an expensive item. Thankfully my bank was able to get my money back. I URGE YOU TO AVOID THIS WEBSITE AT ALL COSTS!

KOOP HIER NIETS!!!!!!!

KOOP HIER NIETS!!!!!!!
Op 24-2-2025 2 x iPhone 16 besteld en betaald (2 x 744€) bij goedkoopbenelux.nl. Bestelbevestiging ontvangen, maar geen betaalbewijs! Eerste 20 dagen regelmatig telefonisch contact gehad. Laatste 10 dagen niet meer bereikbaar. Ondanks verschillende "redenen" en beloftes, nog steeds niets ontvangen. Berichten via hun contactpagina blijven onbeantwoord.

een iPhone 16 128g besteld maar niet ontvangen

Op 8 maart heb ik een iPhone 16 128gb besteld. €749,-Bevestiging van de bestelling gehad en betaald. Maar tot op heden niets ontvangen. Er wordt ook niet op mail en chat gereageerd en de telefoon wordt ook niet opgenomen. Zeer kwalijke zaak. Ik ga aangifte doen en ook een advocaat inschakelen.
Dat mensen op zo’n criminele manier over de rug van de eenvoudige man hun geld willen verdienen. Heel triest.

8 de marzo de 2025

OPLICHTER !!!

OPLICHTER !!!
Laat alle gedupeerden zich verenigen en deze oplichter aanpakken 👍

24 de febrero de 2025

Een iphone besteld

Een iphone besteld, niet geleverd, krijg geen contact met de verkoper.
Als deze verkoper alsnog reageert en levert zal ik deze review aanpassen.
Bij uitblijven reactie zal ik aangifte doen van oplichting.

24 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling nooit ontvangen, verkoper onbereikbaar

Op 11 maart heb ik een boek besteld en betaald. Tot op heden geen enkele reactie ontvangen op mijn vragen via diverse mailtjes en chatverzoeken omdat ik het boek nooit heb ontvangen. De telefoon wordt structureel niet opgenomen. Ten lange leste begin van de week het boek opnieuw besteld met de de keuze “ophalen en afrekenen in de winkel”. (Ik dacht slim te zijn). Daarop heb ik weliswaar een ontvangstbevestiging van de bestelling ontvangen maar daarna wederom helemaal niets meer….! Dus minder dan één ster voor deze verkoper.

23 de marzo de 2025

FRAUDE!!

We hebben hier een draadloze thermostaat van eur 225,- besteld op 10 maart jl. Vooralsnog niks geleverd. Firma reageert niet op e-mail en neemt de telefoon niet op. Ik heb bij de politie melding gemaakt van fraude.

10 de marzo de 2025

ARNAQUE

Attention. GROSSE ARNAQUE. nous avons commande une bache pour proteger le barbecue de 85 euros. Nous l avons jamais reçu et impossible de les contacter par tel. ne repond pas aux mails.

28 de febrero de 2025

The worst service ever.

These people are unprofessional and their service is totally disappointing. I paid €1190 for an iPhone which suppose to be delivered in a week time. It’s been now two weeks and I haven’t received my order. The worst part is they don’t answer their phone, the chat messages I sent or their email. Zero update about my order and No return of the money I paid. They left me no choice but to go to the police and my bank. I’m not ruling out exposing their disgusting service on social media.

22 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niks geleverd gekregen, geen contact meer mogelijk

Op 27 februari iPhone 16 blauw besteld, deze zou wat later geleverd worden omdat hij de blauwe niet had binnengekregen. Op 10 maart nog contact gehad, zou ‘vandaag of anders morgen de deur uitgaan’. Vanaf 12 maart heb ik geen contact meer kunnen krijgen met dit bedrijf. Heb een brief gestuurd met ingebrekestelling, deze heeft hij vandaag ontvangen. Bij uitblijven reactie schroom ik niet voor juridische stappen. Hopelijk hoeft het niet zover te komen. Mocht de telefoon alsnog geleverd worden, zal deze beoordeling positief geüpdatet worden.

21 de marzo de 2025

OPLICHTEN

Op 27-12-2024 heb ik een iphone 16 promax besteld . Direct na de betaling ontving ik prompt een bevestiging van de bestelling. Na een maand heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen. Op 28-01-2025 heb ik mijn bestelling geannuleerd en terugbetaling gevraagd. Helaas is het vandaag 21-03-2025, ruim 50 dagen na mijn annulering heb ik nog steed geen terugbetaling ontvangen.Aangifte bij politie gedaan. Brian is echt oplichter !!!!

21 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verf besteld bij dit bedrijf

Verf besteld bij dit bedrijf, netjes een bevestiging gehad maar geen levering. Wanneer we informatie opvragen reageren ze nogmaals netjes, hierna blijft het stil.
Geen verf gehad, kortom oplichting.

7 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.