Goede duidelijke website, met een scherpe prijs die beter was dan bij Philips zelf. Ik heb hier een 'Philips Hue Fugato Opbouwspot White and Color - Zwart - 2-spots' gekocht voor €144.95 en deze... Ver más
Echt wel de goedkoopste ! Duidelijk bestel en betaalproces en correcte levering. Had het één dag eerder verwacht maar begrijp dat de vertraging met de bestelling op zondag te maken heeft. Misschien ee... Ver más
Product was netjes verpakt en zoals beschreven. Bezorging duurde 6 dagen i.v.m. een interne storing . Hier kreeg ik achteraf netjes een bericht over. Had fijn geweest als dit gelijk was gecommuniceerd... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Goedkoopbenelux is met elk product in het assortiment de goedkoopste in de Benelux! Wij hebben een laagsteprijsgarantie (aanbiedingen uitgezonderd) en retourneren kan binnen 90 dagen. Altijd gratis verzending met PostNL en bij ophalen bij orders vanaf € 50,- geven wij € 10,- korting! De meeste producten worden indien voor 17:00 besteld, de volgende dag geleverd. Op de productpagina staat de levertijd aangegeven.
Barbizonlaan 104, 2908 ME, Capelle aan den IJssel, Holanda
- +31 10 307 22 16
- info@goedkoopbenelux.nl
- goedkoopbenelux.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Oplichters!
Ze zijn echt oplichters! Ik heb op 28 februari een boek gekocht en het nog steeds niet ontvangen. Ik heb meer dan 20 e-mails gestuurd, geprobeerd te bellen en contact opgenomen via de online chat. Maar ik krijg geen reactie!
NIKS MAAR DAN OOK NIKS KOPEN BIJ DEZE…
NIKS MAAR DAN OOK NIKS KOPEN BIJ DEZE FIRMA!
VORIG JAAR AUGUSTUS EEN DURE GRAFISCHE REKENMACHINE GEKOCHT VOOR 80 EURO. MIJN ZOON HEEFT ER ALLEEN MAAR PROBLEMEN MEE GEHAD EN ALS JE DAN VERVOLGENS AAN DE BEL TREKT KRIJG JE GEEN ENKELE REACTIE MEER. NIET VIA CHAT, NIET VIA MAIL, NIET VIA TELEFOON WANT ZE NEMEN GEWOON NIET OP!
If minus starts were even possible
If minus starts were even possible, then Goedkoopbenelux definitely deserves it or even worst scores!!!!
6th Mar: order for I phone 16 pro 256GB placed, payment made
7th Mar: mailed to confirm payment well received-- confirmed by Brian & informed delivery 1 week. 1 week later tracking # would be shared.
10th Mar: mailed again for tracking #, Brian informed he'd share on 11th.
11th Mar: mailed for tracking again & nothing heard ever since. Looked up more info online and found out he is a total scammer. Police report, ACM, Fraudehelpdesk all done.
Mailed some more and called for almost 100 times -- absolutely nothing at all.
14th Mar: dropped by at his office, no one was there only office full of boxes/packages.
It turned out he was taken into police custody on 13/14 Mar and was only released on 30th Mar allegedly.
Mailed and some more demanding my money back and he said he would fix it in a week. Legally speaking, 14 days of refund period has passed.
3rd Apr: dropped by his office again. How surprisingly our dear Brian was there and parked his fancy Audi on the side of the road instead of at parking lot designated for office renters. Knocked on the door, demanding my money back! Of course he tried to explain saying he doesn't have money to pay back now and his asset is frozen which I wonder what he as done to deserve this. Dearest Brian said NO ONE has ever got their money back by showing up at his office....Allegedly heard from other online platform, someone booted Brian's fancy Audi and got their full refund!!
To sum up -- he claimed he would pay back by 17 pm 11th Apr. Let's see!
scammers.
"Klacht over oplichting
Ik schrijf deze klacht omdat ik het slachtoffer ben geworden van oplichting door Op 12 maart heb ik een bestelling geplaatst voor een X-box voor mijn zoon, die ik hem wilde geven voor zijn 12e verjaardag. Volgens de website zou de bestelling snel worden bezorgd in België.
Ik heb echter niets ontvangen en geen antwoord gekregen op mijn berichten en telefoontjes. Toen ik probeerde in te loggen op mijn account op de website, werd ik niet herkend. Het is duidelijk dat het om oplichting gaat.
Dit gaat niet alleen om geld, maar ook om de teleurstelling van mijn kleine zoon, die zijn verjaardagscadeau met grote spanning had verwacht. Ik verzoek u om actie te ondernemen tegen deze oplichters.
OPLICHTERS
30 december een kamerthermostaat besteld, maar tot op de dag van vandaag niks ontvangen. Bel je ze, zeggen ze helaas niet op voorraad. Einde van de week heeft u hem binnen Word er gezegd. Het is nu 3 april en nog steeds niks. Stelletje oplichters daar in Rotterdam. MENSEN KOOP NIKS BIJ GOEDKOOPBENELUX. Al die goede reviews zijn door hun zelf geschreven.
Scam
Scam! Don't order Here, ordered an XBOX X series in January and after 120 email and extortion tries from Brian, nothing arrived and nobody answers anymore!!!
Niet zo goekoopbenelux: oplichterij!
Meer dan maand geleden iphone besteld en niks ontvangen, zoals velen met mij blijkt nu…
Had mss beter moeten weten met zo’n naam, maar toen 4,1/5 bij Trustpilot (fake reviews?).
Ook opgelicht door "Brian"? Neem contact op!elicht door "Brian"
Ook opgelicht door "Brian"? Neem contact op!
Onlangs heb ik een iPhone besteld bij Goedkoopbelelux.nl. Deze is nooit geleverd en de verkoper weigert geld terug te storten en vermijdt nu contact. Nader onderzoek wijst uit dat het hier gaat om een eenmanszaak (KvK-nummer 61022888) van de heer Akarsingh Balwantsingh (geboren in 1986). Ik zal aangifte doen.
Nu ik hier lees dat meneer Balwantsingh vaker mensen oplicht, wil ik juridische stappen tegen meneer ondernemen. Concreet wil ik zijn persoonlijk faillissement aanvragen, zodat een curator onderzoek kan doen naar de werkwijze van meneer en het vergoeden van de schade. Hiervoor heb ik een zogenoemde 'steunvordering' nodig (artikel 1 Fw): mede-gedupeerden die ook een vordering op meneer hebben. Omwille van mijn privacy heb ik hiervoor een e-mailadres aangemaakt: gedupeerden.van.goedbenelux[at]outlook.com.
Bent u ook gedupeerd? Meld u dan. Samen kunnen we meneer verantwoordelijk houden!
UPDATE: De eerste steunvorderingen zijn binnen. Meld u dus ook aan!
GOEDKOOPBENELUX
Mooie webshop lijkt het. ZEKER GEEN IPHONE BESTELLEN, DIE KOMT NAMELIJK NIET. Betaling gedaan, wordt nog bevestigd ook.
DUS TRAP ER NIET IN ZOALS IK GEDAAN HEB. Ben €749 kwijt. OPLICHTERS !!! U BENT GEWAARSCHUWD!!!
Bestelling geannuleerd, geld spoorloos - PURE OPLICHTERIJ
Ik heb mijn bestelling op 28 februari geplaatst en meteen betaald, bestelbevestiging ontvangen maar daarna was het lang doodstil. Ik nam contact op met hun “klantenservice” en kreeg antwoord van "Brian" dat het product helaas niet op voorraad is en dat ze mijn geld terug zouden storten op mijn rekening. Meer dan een maand later en een aantal mislukte pogingen om contact op te nemen is er natuurlijk geen spoor van mijn geld. Laat je ALSJEBLIEFT niet oplichten zoals ik en honderden (of misschien wel duizenden) andere mensen!!!
Oplichters
5 maart iphone 16 pro besteld. Tot nu toe niet geleverd en als je ze belt, zijn ze niet bereikbaar. Wat een schande dit!
Ps. Mensen niet hier bestellen. Het zijn oplichters!!
BESTEL HIER NIET
Bestel hier niet! Ik had een Xbox Series X besteld. Meer dan 25 mails heen en weer gestuurd en paar keer telefonisch te pakken kunnen krijgen, er wordt telkens beloofd dat het gestuurd wordt maar uiteindelijk nooit wat gekregen. Daarna reageert "Brian" nergens meer op. Geld ook niet teruggestort gekregen. Heb aangifte tegen hem ingediend, meer kan ik helaas niet doen. Nogmaals, bestel hier niet.
Blijf hier weg
Blijf hier weg!
Ik bestelde een Iphone16Pro. Geen trackinginfo ontvangen, uiteraard ook geen levering, bedrijf is niet bereikbaar, niet per telefoon, niet per mail.
Na 30 dagen wachten, zonder enige reactie, heb ik nu verdere stappen ondernomen naar deze oneerlijke handelaar.
Onbereikbaar bedrijf bij beschadigd product
Het geleverde product is beschadigd. We hebben op elk mogelijke manier geprobeerd om contact op te nemen met Goedkoopbenelux (telefonisch, mails en via het contactformulier), maar krijgen geen reactie. Online staat de levering nog steeds op 'onderweg', hoewel het al twee weken geleverd is, waardoor we ook daar geen retour kunnen aanmelden. Nu hebben we dus een heel duur, maar beschadigd product en geen enkele manier om om te ruilen of ons geld terug te krijgen.
Pure oplichters
iPhone 16 besteld op 7 januari,we zijn bijna 3 maanden later en nog steeds niets ontvangen!Tientallen keren gebeld,40-50 mails later,blijven ze beloven dat ze hem zullen opsturen.Daarna beloofden ze mijn geld terug te storten….nog niets gezien.En nu reageren ze niet meer.Ben volop bezig om via ombudsdienst of vredegerecht hen toch nog onder druk te zetten.Hopelijk worden deze oplichters gestraft!
SCAM ! AVOID THIS WEBSITE !!
SCAM !! AVOID THIS WEBSITE !!
I ordered an iPhone on 11 March 2025 for €1,125 and never received it. The seller doesn't respond to emails, calls, or messages. Many others have had the same experience – this is a fraudulent website. A Facebook group with over 1,500 victims confirms it. Do not buy from goedkoopbenelux.nl!
Liefert-und reagiert einfach nicht.
Liefert-und reagiert einfach nicht.
December 2024 een thermostaat…
December 2024 een thermostaat ontvangen, al in een wazige verpakking (niet zoals een bedrijf zou doen, ik kom hier op terug) die niet goed werkte, na mailcontact dat deze terug gaat.
Krijg ik een poslnl retour adres opgestuurd... 3 straatjes achter mij, dus niet retour goedkoopbenelux maar een ondeugelijk iets door sturen naar een ander (vandaar de mijn ontvangen wazige verpakking) en ik heb dus een retour zending van een ander door gestuurd gekregen....
Dan je geld terug krijgen... Not...
21-01-25 thermostaat retour/door gestuurd en na diverse mails op 25-03-25 nog geen stuiver op m'n rekening..
Puur internet oplichting en ik overweeg aangiften te doen als ze (na mailen) deze week niet terug betalen...
DUS PAS OP ALS JE HIER IETS BESTELD!!!!!!!!
CO melder besteld, niets geleverd!!!
CO melder besteld, maar niet ontvangen. Oplichters!!! Niets bestellen hier!
Más información sobre otros tipos de reseñas.