Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik heb hier een kratje van mijn favoriete bier Orval (met bestelnr. 204704) besteld. Leuk dat goedkoopdrankslijterij.nl dat in hun assortiment heeft. Volgens hun website was dit artikel op voorraad. I... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na bestelling en betaling meteen een bevestiging in m’n mailbox. Twee dagen later kreeg ik nog een mailtje dat de bestelling was verzonden. Volgende dag keurig afgeleverd op de afgesproken plek. Bet... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik haal hier altijd mn favoriete bier in grote hoeveelheid tegen een goeie prijs. Laatste ordernummer was #15512. Wel is, met de nieuwe site, mn account onvindbaar en mn historie dus niet meer aanwezi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Información sobre la empresa

1. Distribuidor de bebidas

Escrito por la empresa

Over Goedkoopdrank.nl Goedkoopdrank.nl is een familiebedrijf én een betrouwbare online drankengroothandel met meer dan 23 jaar ervaring. Wij staan bekend om de laagste prijzen van Nederland en leveren een zeer breed assortiment: van biervaten en kratten tot wijn, frisdrank, sterke drank en kantinebenodigdheden (non-food). Bestellingen worden snel en zorgvuldig verwerkt — vaak al binnen 1 werkdag geleverd. Zowel horeca, bedrijven en evenementorganisatoren als particulieren bestellen voordelig bij ons en profiteren van scherpe prijzen, uitstekende service en ruime voorraad die direct beschikbaar is.

3,7

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Bijzondere ervaring

Bijzondere ervaring. Voor de 1e keer bij deze onderneming 4 trays van 24 flesjes sanpellegrino besteld. Gaf een feestje en een week van te voren besteld. Werden echter 2 van de 4 bestelde en betaalde trays afgeleverd. Gemaild, gebeld en de rest zou voor het feestje worden geleverd. Slechts 1 tray werd op de dag van het feestje afgeleverd (niet volgens afspraak, laat dus en niet te gebruiken ( ivm de warmte) de andere tray laat nog op zich wachten….. Kan wel wat verbeterd worden aan dit bestelproces zou ik zeggen. Ben nog in afwachting van de laatst te leveren tray. Ben benieuwd hoe dit wordt opgelost.
Update 13 juni 2023: Kort mailtje ontvangen van de leverancier met de tekst “wat is het bestelnummer” zonder ondertekening of wat dan ook. Er worden geen updates gegeven en heb het aantal sterren naar 1 terug gebracht. Afhankelijk van de reactie van de goedkoopdrankslijterij kan hij nog wat naar rechts bewegen. Maar is geheel aan deze club. Ik. Blijf tot de tijd dat dit is opgelost updates geven over de voortgang.

10 de junio de 2023

Heel slechte kinderachtig zaak

Heel slecht bedrijf liegen dat ze barsten, je hebt het gevoel als of je te maken hebt met kinderen, de meisje van de info desk is erg onbeleefd en lui, ik ben groothandel klant maar ik bestel nooit meer bij deze Clown bedrijf goedkoopdrank.nl, de bazen moeten zich schamen als ze weten wat er gaande is in hun zaak. Niemand meer van mijn kennis vrienden familie mag daar bestellen !! 1 ster kregen ze van me omdat het moest hier op Trustpilot , voor mij zijn ze 0 ster waard.

7 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestel nooit iets bij dit flutbedrijf

Nog nooit zo'n slecht onvriendelijk leugenachtig bedrijf meegemaakt. Meerdere soorten limonade Pellegrino besteld begin november waaronder 2 dozen Aranciata Rossa. Deze hadden echter een tht van 09-2022. Foto's gemaakt van de flesjes want in plaats van rood waren ze oranje met drab er in en ze ontkennen dat zij het hebben opgestuurd. "ik moet het van een andere leverancier hebben' Dat is onmogelijk want het was bij mijn eigen leverancier niet leverbaar en daarom had ik bij goedkoopdrank.nl besteld. Dit flutbedrijf weigerde om andere flesjes te sturen of geld terug te geven. Dus bestel nooit nooit nooit iets bij dit bedrijf. Kijk ook naar de andere reviews, dit zijn oplichters!!!

2 de noviembre de 2022

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Helemaal niet klant vriendelijk. Ik had dit jaar (2022) 24 flessen wodka Stolichnaya besteld, en nu bleek er in december 1 exemplaar met een onjuiste sluiting en dus waarschijnlijk lucht in de fles. Foto's als bewijs opgestuurd en beleefd gevraagd om vergoeding van die ene fles. Nee hoor, ze beroepen zich op de algemene voorwaarden = 1 maand (maar: Europese garantie is wettelijk 2 jaren) wat inhoudt dat als je bij Goedkoopdrank besteld, je alle flessen meteen héél goed moet controleren. Maar in mijn geval ging het om de dop. Dat zie je niet meteen, pas als je hem open wil maken. Ik betaal in het vervolg wel wat meer, want het gaat om het principe. Onbetrouwbare bedrijven moeten we niet in stand houden, weg ermee.
Ik ben gepensioneerd advocaat; dus ik hoop dat ze schrijven dat ik het allemaal verzin; laat ze maar komen.

28 de diciembre de 2022

Onbeleefd en onklantvriendelijk

Tevoren waren ze erg vriendelijk aan de telefoon en konden ze wat over is zonder probleem retour nemen voor nacalculatie.
Na ons feest werd niet op mail gereageerd. Toen ik belde werd ik onbeleefd behandeld en bleek nacalculatie plotseling niet mogelijk. Nu zit ik dus met twintig flessen wijn en allemaal trays frisdrank.

7 de septiembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkeerde fles drank opgestuurd…Geen reactie meer..

Verkeerde fles drank opgestuurd gekregen. Bij navraag wordt glashard gelogen dat ze de andere fles niet in het assortiment hebben. terwijl hij gewoon op de pakbon EN op hun site staat ! Wordt daarna niet meer gereageerd..

afzetters dus ! NIET BESTELLEN!

21 de junio de 2022

Zeer slechte service

Zeer slechte service, nooit meer kopen op deze site! Levering 2,5 weken te laat en dan ook nog onvolledig: eerst een kratje bier te laat afleveren, dan een week later mijn fles jenever en dan na weer een week en herinneringen sturen een canceling van de flessen whisky en rum. Zonder enig excuus of toelichting!

29 de junio de 2021

FIRMA LIST EN BEDROG

FIRMA LIST EN BEDROG
stom dat ik niet eerst hier ben gekomen creatief adverteren je bent goedkoper bij de AH
jammer ok 70 euro bestolen maar dat hun nog bestaan

9 de abril de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I was happy to find CO2 and Ordered a…

I was happy to find CO2 and Ordered a CO2 tank, I paid 30 euro's for the gas and about 120 as a deposit for the tank. As I'm from Belgium their opening hours were then between 9 and 12 I couldn't get off work and get there to pick it up. I asked if it's okay if I or my brother in law would come at a later date to pick it up. They confirmed that it will be waiting for us whenever we come.

Then comes corona so the whole world shut down and I even forgot about it for a few months. I call again to confirm a date to pick it up and they tell me its too late. After about 10 emails and 4 calls to them between me and my brother in law. I give up and ask for a refund at least. They simply ignore you. And after dealing with a sassy receptionist and I finally get an email from whatever sad creature who calls himself the boss. He simply claims that I already got the item and I shouldn't ask for a refund. Refuses to provide proof or receipt or anything.

So now they just took more than 150 euro's without the intention of delivering anything. I am still surprised things like this happen in 2021.. That's blatant theft and I'm sure there's some legal steps I could take when I find the time.

Not just terrible service but terrible people as well. Shame on you and whoever brought you up to be this way.

18 de marzo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Plotsklaps geen service meer...

Voor de 2de keer een bestelling geplaatst van Red Bull. Alles ging goed, tot halverwege het pallet ineens een tray Red Bull white opduikt??? De firma beloofde me een retour label post NL, 2 weken en 3 mails later nog niets ontvangen, ondanks verschillende herinneringen van mijnentwege. Dit is de laatste keer dat ik hier een bestelling plaats!

6 de febrero de 2021

Verschrikkelijke service!

Verschrikkelijke service!
Al bijna 3 weken aan het wachten op een levering.
Intern gaat vanalles mis en uiteindelijk dienen wij op te draaien voor de extra bezorgkosten.
Zeggen dat ze meerdere keren hebben gebeld (wat niet klopt) en weigeren belgeschiedenis door te sturen om aan te tonen dat ze in hun recht staan.
Dan had ik de extra 45 euro netjes betaald.

Eigenaar heeft tot 3 keer toe de telefoon opgehangen.

1 de febrero de 2021

Highly not recommended.

Highly not recommended.
Ordered 12 bottles of ginger beer for Christmas soft drinks for a person who extremely appreciates this beverage and it's not always easy to find it in Belgium.
Recieved 12 bottles of some unwanted and finally not tasty rose limonade instead.
I sent very polite and friendly email asking if it's a mistake and how we can arrange that. Saying nothing that their mistake (or intentional getting rid of the stock) kinda screwed the christmas dinner.
No answer.
I send a reminder.
No reaction.
I call. The guy says if it's a mistake, i should have already been automatically reimbursed.
Nothing.
Calling again in couple of weeks. They say they will
come back to me in couple of days.
It's been more than a month. Still nothing.
Do not order here. U will not just be most probably screwed up but they will keep bullsh**ing or ghosting you.

17 de enero de 2021

Prima ervaring!!

Afgelopen dinsdag voor het eerst een bestelling geplaatst., levering de volgende dag. Ik ontving toen een email dat er een manco was alleen niet wat... het product zou echter vrijdag binnenkomen. De vraag was of ik hiermee akoord ging, zoniet dan zou mij het geld worden teruggestort en de overige bestelling alsnog worden verzonden. Omdat ik geen haast had, heb ik gemaild te wachten op de volledige bestelling.
Donderdagmiddag kreeg ik echter een email dat de bestelling al was verzonden. Ik dacht dat is raar... zeker toch een niet complete bestelling dan... track en trace zou volgen. Die heb ik echter niet ontvangen maar ik kreeg vrijdag wel plots een mail dat ik de bestelling af kon halen bij een post nl afhaalpunt in de buurt.
Dat vond ik vreemd aangezien ik daar niet voor heb gekozen en post nl ook niet tevergeefs aan de deur heeft gestaan...
Maar goed! Mijn bestelling is keurig aangekomen. En het manco product (een 1,5 liter fles) is kosteloos vervangen door een fles van 1,0 ltr én 0,7 ltr.. Dit is niet van te voren overlegd maar dat maakte mij niet uit!
Kortom, een tevreden klant!
Mijn advies zou zijn communiceer beter. Vertel om welk product het gaat als er ergens over wordt gemaild, laat weten dat de bestelling wordt afgeleverd op een afhaalpunt en vraag of het oké is dat je ipv een 1,5 ltr 1 fles van 1ltr en 1 fles van 0,7ltr geeft...

9 de septiembre de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet bestellen bij dit bedrijf, oplichters.

Meerdere keren een bestelling proberen te doen van Monster Energy drank, de website geeft aan dat het op voorraad is dus alles lijkt in orde. De bestelling volgt het normale traject, en na één dag staat er ineens "Manco Vertraging" zonder dat wij hier nog iets over gehoord hebben. Wanneer wij de volgende dag telefonisch contact opnemen (telefonisch bereikbaar alleen tot 12 uur 's middags) wordt er telefonisch aangegeven dat de bestelling inderdaad op is maar dat meneer het niet van zijn website wil afhalen of aanpassen omdat hij momenteel goed 'scoort' ermee in Google. Echt absoluut absurd. Maar goed, ik als nog een andere bestelling doen, die vervolgens beschadigt aankomt wat meneer op Post.nl probeert af te schuiven terwijl de buitenkant van de doos niet beschadigt is. Ik krijg vervolgens 5% korting op een 'volgende' bestelling en verder moet ik het maar uitzoeken.

Bestel niet bij dit bedrijf, er zijn betere, en goedkopere opties beschikbaar door even verder te zoeken in Google met daarnaast ook veel betere service.

17 de julio de 2018

Prima

Een palletje cola zero besteld voor de zaak..
Ging allemaal zoals het hoort. Goede prijs en ook een goede smaak van de cola (Duitse cola zero).

16 de julio de 2018
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slechte service

Goedkope webshop, maar zeer slechte service.

Op vrijdag iets besteld, wat op zaterdag geleverd zou worden. De levering werd uiteindelijk woensdag. Zonder dat hierover contact met mij is opgenomen.

Bij het uitpakken bleek de geschenkverpakking (Jack Daniëls 3 liter fles + geschenkverpakking) ook nog eens beschadigd. Dus daar sta je dan, 2 dagen na iemands verjaardag met een beschadigde geschenkverpakking.

Uiteraard contact opgenomen met Goedkoopdrank.nl. Hier kreeg ik de reactie dat dat toch maar de buitendoos is en de fles toch nog wel onbeschadigd was. Om het goed te maken kan ik eenmalig 5% korting krijgen op een volgende bestelling.

Dit is natuurlijk een slecht excuus en totaal geen oplossing. De 5% korting krijg ik niet eens op deze order, maar ik zou nog een keer iets moeten bestellen om een tegemoetkoming te krijgen. Dit heb ik ze terug gemaild en hier heb ik al meer dan een week geen reactie op gekregen. Ik denk dat ze me liever negeren dan hun verantwoording te nemen en een passende oplossing te bieden.

10 de febrero de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Week voor de kerst bestelling geplaatst maar doordat er 1 fles niet voorradig was kon de bestelling niet worden geleverd. Vrijdag gemaild dat ik ze voor de kerst nodig had en gevraagd of ze de flessen die wel voorradig waren met spoed konden opsturen. Zaterdag netjes per TNT bezorgd en een vervangende fles voor de fles die niet voorradig was. Goede service. Ik ga de volgende keer zeker weer bij dit bedrijf bestellen.

25 de diciembre de 2017
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.