Jag gillar idén av att man själv väljer vitaminer eller får förslag utifrån ett test. Hade önskat man får välja utseende på boxen, färg/mönster. Nackdel är att det är lite dyrare och hade önskat inst... Ver más
Hejj jag beställde för första gången en låda vitaminer som jag fick rekommenderat från ert quiz. Och sen står det att det kommer va en prenumeration framåt och den vill jag avsluta redan nu så jag vet... Ver más
La empresa ha respondido
Inte säker men jag känner mig glad att jag har vitamine rsom är gjort i enförpakning som har mitt namn och ge me tjänsla att det är gjort specialt för mig :) personlig , lyxig and glad men effekten ha... Ver más
La empresa ha respondido
Man verkar inte kunna göra en engångsbeställning på vitaminer, utan tvingar starta en prenumeration som man inte helt enkelt kan avsluta. Beställde tre vitaminer i ett paket, fanns inget som visade vi... Ver más
Escrito por la empresa
The Kindly Company förenklar hantering kring dina kosttillskott och ser till att du bibehåller bra vanor. Via en hälsoanalys skräddarsyr du din unika paketering av vitaminer, mineraler och övriga kosttillskott anpassade just till dig.
Barnhusgatan 8, 11123, Stockholm, Suecia
- hello@gokindly.se
- gokindly.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
La gente también ha visto
Riktigt nöjd!
Bra förpackning, lätt att komma ihåg att ta dem varje dag. Smidig och snabb kundservice.

Fantastisk service
Fantastisk service, snabb, trevlig, enkel. Bra produkter som är väl utvalda för specifikt mina behov.

Respuesta de Gokindly
Så nöjd med mina produkter!
Så nöjd med mina produkter!! Lyx att få små portions påsar till morgon och kväll. Rekommenderar!!

Älskar kindly boxen!
Älskar allt med Kindly boxen! Så smidig paketering och så lätt att ta med när man ska resa. Enkelt att göra ändringar eller att hoppa över en box om man skulle behöva. Känns super med en prenumeration som fungerar så smidigt!

Superbra och smidigt!
Jättefin box och perfekt att inte behöva "tänka" själv utan bara ta sin dagliga dos i samband med frukosten.

En bra helhetsupplevelse
En bra helhetsupplevelse! Från att göra hälsotest, få vitaminer och annat utvalt för mig, i dospåsar och i en smart kartong.

Sååå smidigt
Sååå smidigt! Älskar denna tjänst. Alla vitaminer samlade i portionspåse, enkelt att ta med och gör det enkelt att vilja ta hand om sin hälsa💚

Super bra produkt
Super bra produkt! Och en fantastisk idé att beroende på vad du är ute efter för resultat - att du kan fixa din egna dagliga dos av dessa vitaminer! :-)

Superbra service
Superbra service! Bra upplägg på produkterna. Enkelt och smidigt:)

Fantastiska produkter!
Fantastiska produkter!! Älskar det skräddarsydda konceptet. Rekommenderas!

Smidigt och bra!
Tack kindly för att ni ordnar med mitt dagliga behov av vitaminer och mineraler!
Så smidigt :)

Supersmidigt och personligt!
Supersmidigt och trevligt sätt att ta sina kosttillskott!

Respuesta de Gokindly
Tyckte paketeringen va bra men jag…
Tyckte paketeringen va bra men jag tyckte inte att vitaminerna gjorde någonting

Respuesta de Gokindly
Jag tycker att produkten är smidig att…
Jag tycker att produkten är smidig att ha med sig och jätte smart. Hade dock önska att det stod dag / kväll

Respuesta de Gokindly
trots avslutad prenumeration drogs det…
trots avslutad prenumeration drogs det pengar