Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag gillar idén av att man själv väljer vitaminer eller får förslag utifrån ett test. Hade önskat man får välja utseende på boxen, färg/mönster. Nackdel är att det är lite dyrare och hade önskat inst... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hejj jag beställde för första gången en låda vitaminer som jag fick rekommenderat från ert quiz. Och sen står det att det kommer va en prenumeration framåt och den vill jag avsluta redan nu så jag vet... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Inte säker men jag känner mig glad att jag har vitamine rsom är gjort i enförpakning som har mitt namn och ge me tjänsla att det är gjort specialt för mig :) personlig , lyxig and glad men effekten ha... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Man verkar inte kunna göra en engångsbeställning på vitaminer, utan tvingar starta en prenumeration som man inte helt enkelt kan avsluta. Beställde tre vitaminer i ett paket, fanns inget som visade vi... Ver más

1. Tienda de vitaminas y suplementos
  2. Tienda de nutrición deportiva

Escrito por la empresa

The Kindly Company förenklar hantering kring dina kosttillskott och ser till att du bibehåller bra vanor. Via en hälsoanalys skräddarsyr du din unika paketering av vitaminer, mineraler och övriga kosttillskott anpassade just till dig.

3,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

3,8

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Riktigt nöjd!

Bra förpackning, lätt att komma ihåg att ta dem varje dag. Smidig och snabb kundservice.

11 de julio de 2023

Respuesta de Gokindly

Tack Louise, vad kul att du påminns att ta dina vitaminer varje dag och uppskattar vår förpackning 😍

Fantastisk service

Fantastisk service, snabb, trevlig, enkel. Bra produkter som är väl utvalda för specifikt mina behov.

27 de julio de 2023

Respuesta de Gokindly

Tack Jenny, kul att du gillar våra produkter som är anpassade efter dina behov 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så nöjd med mina produkter!

Så nöjd med mina produkter!! Lyx att få små portions påsar till morgon och kväll. Rekommenderar!!

26 de julio de 2023

Respuesta de Gokindly

Vad roligt Ronja att du uppskattar våra produkter och gillar de små dagsdoseringspåsarna 😍

Älskar kindly boxen!

Älskar allt med Kindly boxen! Så smidig paketering och så lätt att ta med när man ska resa. Enkelt att göra ändringar eller att hoppa över en box om man skulle behöva. Känns super med en prenumeration som fungerar så smidigt!

27 de junio de 2023

Respuesta de Gokindly

Vad roligt att höra Sara att du uppskattar vår tjänst och gillar smidigheten 😍

Superbra och smidigt!

Jättefin box och perfekt att inte behöva "tänka" själv utan bara ta sin dagliga dos i samband med frukosten.

29 de junio de 2023

Respuesta de Gokindly

Kul att du gillar vår tjänst och blir påmind varje morgon 😍

En bra helhetsupplevelse

En bra helhetsupplevelse! Från att göra hälsotest, få vitaminer och annat utvalt för mig, i dospåsar och i en smart kartong.

26 de junio de 2023

Respuesta de Gokindly

Vad roligt att höra Maria att du uppskattar hela konceptet 😍

Jätte bra

Jätte bra! Smidigt med allt

20 de junio de 2023

Respuesta de Gokindly

Härligt att höra att du tycker allt är så smidigt 🤩

Vegansk och bra

Stort urval av produkter inklusive Veganska

10 de julio de 2023

Respuesta de Gokindly

Så kul att du uppskattar vårt breda sortiment 😍

Lätt å snabbt

Lätt hemsida att navigera och snabb frakt

14 de junio de 2023

Respuesta de Gokindly

Vad roligt att du gillar vår hemsida och tycker att frakten är snabb med våra personliga kosttillskott 🤩

Sååå smidigt

Sååå smidigt! Älskar denna tjänst. Alla vitaminer samlade i portionspåse, enkelt att ta med och gör det enkelt att vilja ta hand om sin hälsa💚

4 de julio de 2023

Respuesta de Gokindly

Vad kul att du tycker vår tjänst är så smidig Elin!
Vi är så glada att du gillar 💚

Super bra produkt

Super bra produkt! Och en fantastisk idé att beroende på vad du är ute efter för resultat - att du kan fixa din egna dagliga dos av dessa vitaminer! :-)

12 de junio de 2023

Respuesta de Gokindly

Så kul att du gillar vår idé och att du får din egna dagliga dos med din uppsättning av vitaminer 💚

Superbra service

Superbra service! Bra upplägg på produkterna. Enkelt och smidigt:)

12 de junio de 2023

Respuesta de Gokindly

Vad roligt att du gillar vår service och uppskattar våra produkter och enkelheten Alva 💚

Fantastiska produkter!

Fantastiska produkter!! Älskar det skräddarsydda konceptet. Rekommenderas!

6 de junio de 2023

Vad roligt Elvira att du gillar våra produkter! 💚

Smidigt och bra!

Tack kindly för att ni ordnar med mitt dagliga behov av vitaminer och mineraler!

Så smidigt :)

30 de mayo de 2023

Vad roligt att du uppskattar vår tjänst Saga :) 💚

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tyckte paketeringen va bra men jag…

Tyckte paketeringen va bra men jag tyckte inte att vitaminerna gjorde någonting

21 de mayo de 2023

Hej Filippa!
Kul att du gillar vår paketering! Jag kan se att du startade din prenumeration i slutet av maj och att du har testat vitaminerna i mindre än en månad. Kosttillskotten ger inte en effekt från en dag till en annan, utan kroppen behöver som regel flera veckor på sig minst för att få en positiv effekt av dessa. Så ge inte upp och ge din kropp lite längre tid :) Kontakta oss gärna om du vill ha rådgivning kring dina kosttillskott för optimalt upptag! Lycka till!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag tycker att produkten är smidig att…

Jag tycker att produkten är smidig att ha med sig och jätte smart. Hade dock önska att det stod dag / kväll

26 de mayo de 2023

Hej Maria!
Vad kul att du tycker om vår produkt och att du gillar smidigheten :) Tack snälla för din feedback, självklart ska vi kolla upp möjligheten kring detta! Ha en fortsatt fin kväll! 💚

Valorada con 1 estrellas sobre 5

trots avslutad prenumeration drogs det…

trots avslutad prenumeration drogs det pengar

1 de mayo de 2023

Respuesta de Gokindly

Hej! Jag har nu kollat upp din prenumeration och kan se att den har avslutats korrekt. Dessvärre så avslutade du den efter att förnyelsen har skett, vilket är anledningen till att dina pengar har dragits eftersom din nästa box är på väg till dig. Självklart kan du kontakta oss på mail så ska vi hitta en lösning så att du blir nöjd!

Önskar dig en jättefin dag!

8 consejos para escribir buenas reseñas.