Jag gillar idén av att man själv väljer vitaminer eller får förslag utifrån ett test. Hade önskat man får välja utseende på boxen, färg/mönster. Nackdel är att det är lite dyrare och hade önskat inst... Ver más
Hejj jag beställde för första gången en låda vitaminer som jag fick rekommenderat från ert quiz. Och sen står det att det kommer va en prenumeration framåt och den vill jag avsluta redan nu så jag vet... Ver más
La empresa ha respondido
Inte säker men jag känner mig glad att jag har vitamine rsom är gjort i enförpakning som har mitt namn och ge me tjänsla att det är gjort specialt för mig :) personlig , lyxig and glad men effekten ha... Ver más
La empresa ha respondido
Man verkar inte kunna göra en engångsbeställning på vitaminer, utan tvingar starta en prenumeration som man inte helt enkelt kan avsluta. Beställde tre vitaminer i ett paket, fanns inget som visade vi... Ver más
Escrito por la empresa
The Kindly Company förenklar hantering kring dina kosttillskott och ser till att du bibehåller bra vanor. Via en hälsoanalys skräddarsyr du din unika paketering av vitaminer, mineraler och övriga kosttillskott anpassade just till dig.
Barnhusgatan 8, 11123, Stockholm, Suecia
- hello@gokindly.se
- gokindly.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
La gente también ha visto
Märker stor skillnad sedan jag provade första gången
Jag har märkt sådan stor skillnad sedan jag för ungefär en månad sedan började med mina vitaminer. Jag sover bättre, känner mig piggare på dagarna och tappar mindre hår. Även leveransen är super smidig.
Kan starkt rekommendera!

Respuesta de Gokindly
Anpassat efter mig och smidigt!
Jag älskar att det är så smidigt att få i sig de vitaminer man behöver utan att behöva hålla på med burkar och hålla koll på när de tar slut.
Smidigt att allt rullar på och är fint förpackat. Så nöjd!

Respuesta de Gokindly
Great customer service :)
Smidigt sätt att få i sig sina vitaminer!
Jag älskade hur smidigt det var att skräddarsy sina egna vitaminer och mineraler och att man fick givande info kring varje vitamin och hur den hjälper! Skulle verkligen rekommendera Kindly till alla mina vänner!

Respuesta de Gokindly
Snabb leverans, bra produkt!!! Älskar smidigheten med påsarna, riktigt bra koncept!

Så smidigt och bra!
Så smidigt och bra! Leveransen kom supersnabbt till dörren. Rekommenderar!

Respuesta de Gokindly
Enkelheten med alla vitaminer i en påse…
Enkelheten med alla vitaminer i en påse som kommer i brevlådan är fantastiskt. Lätt att få in i sina morgonrutiner!

In love with my pillows
So I was attracted to the company because they donate money to homeless women, also, the pillows on the ads looked really good. They ARE really good. I love my pillows, they're perfect for me. And, they keep their shape. Great karma, great product. Good on them.
Jag är jättenöjd
Jag är jättenöjd! Lätt att komma ihåg att ta sina vitaminer. Önskar dock att man hade kunnat få välja olika färger på lådan så att den hade gått snyggare ihop med min inredning. Men annars är jag supernöjd!

Respuesta de Gokindly
Min leverans har inte fortfarande inte…
Min leverans har inte fortfarande inte kommit och det är 3 veckor sedan min beställning!

Så bra
Så smidigt att använda sig av hemsidans quiz för att få fram vilket behov man har i vitamin vägar. Tack

Respuesta de Gokindly
Vitaminerna har konstig form och är…
Vitaminerna har konstig form och är svåra att svälja och det tog lång tid att skickas. Det kom inte hem till mig som det stod och jag fick åka och hämta ut paketet trots att jag var hemma vid tiden då leveransen nämligen skulle ske

Smidig tjänst
Smidig tjänst, bra produkter och ett varumärke som tänker på detaljer! Att ta vitaminer har varken varit roligare, enklare eller behagligare tidigare. Tack!