Lichtkoepels en dakramen Opiniones 5

2,6

Información proporcionada por diversas fuentes externas

De aantrekkelijkste golfplaten kopen online voor de scherpste prijs. Uw golfplaat leveren wij met 10 jaar garantie. Bekijk direct alle scherpe prijzen online.

2,6

Malo

Service team wat een lachertje

Golfplaten besteld na eerst gevraagd hoeveel ik er nodig zou hebben. Netjes ontvangen, en na wat vertraging begonnen met leggen. Toen begon de ellende.... De platen waren scheef en bij een was het net alsof een kleuter hem had afgezaagd. Dit gemeld en gevraagd of ze me tegemoet wilden komen..... Toen begon de ellende met het zogenaamde service team.. Wat een kinderachtig iets.
Nadat ik een review geschreven had kreeg ik een mail dat ik nu helemaal geen gratis plaat kreeg😱 en dat ik maar niet meer moest bestellen bij hun. Nou dat zeker, never nooit meer!

2 de septiembre de 2024

klantonvriendelijk ongeintreseerd…

klantonvriendelijk ongeintreseerd personeel houdt zich schuil achter chat en email.

service team, wat een slechte grap.

Naar verwachting zijn de lonen hier zo laag dat het personeel geen motivatie naar de werkvloer brengt.

geen aanrader.

28 de julio de 2023

Niet klantvriendelijk

Levert alleen als er een vrachtwagen van 17 meter gebruikt kan worden. Veel bedrijven zoeken dan een andere oplossing. Niet dit bedrijf. Zegt genoeg over het gebrek aan klantvriendelijkheid.

1 de marzo de 2022

Wat een SLECHTE service!

Ik had een aantal vragen over het "compleet dak"

Mail gestuurd met vragen, maar meneer had er maar weinig zin in. Beantwoorde niet eens mijn vragen en het was allemaal zeer kortaf. Ik heb dit gemeldt dat dit niet echt klantvriendelijk was. Vervolgens krijg ik een paar zeer arrogante mails terug. Leuk prijzen maar ik koop hier NOOIT niks. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken, bah!

2 de mayo de 2020

¿Es ésta tu empresa?