Ik maak sinds eind februari 2026 gebruik van Gosim. Ik ervaar snelle reactie op de bestelling en zelfs de "chatboy" geeft goede adviezen en/of verwijzing naar de medewerkers via Whatsapp of telefoon!... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
I was able to use GoSim in Vietnam without any issues. The installation was incredibly easy; it was basically done before I even realized it. The connection worked well and was stable, so I did... Ver más
De verlenging van de simkaart "Europe 350 Gb" bleek in onze mifi-router tijdens onze vakantie in Portugal niet te werken. De helpdesk/GoSIM support was zeer behulpzaam en geduldig. Na een dagenlange c... Ver más
In het binnenland van Curacao goede ontvangst maar aan de kust slecht. Meestal G3 aan de kust maar daar kon je niets mee. In het binnenland van Curacao G4 en dat was prima maar aan gezien je grote del... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Internet in het buitenland was nog nooit zo simpel. GoSim biedt je een snelle, veilige en voordelige verbinding zonder dat je ooit nog een simkaart hoeft te wisselen. Activeer je eSIM en je bent binnen enkele minuten online, waar je ook bent. Gewoon goed internet voor een eerlijke prijs.
Información de contacto
Tol 2, 4267ES, Drongelen, Holanda
- 085 401 6547
- support@gosim.nl
- gosim.nl
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Duidelijke uitleg en snel werkend te…
Duidelijke uitleg en snel werkend te krijgen
Was even een beetje lastig voordat het…
Was even een beetje lastig voordat het werkte. Maar met hulp van jullie via wats ap was het zo geregeld .
Zeer goede ervaringen mee
Zeer goede ervaringen mee. Vanaf het moment dag ik aankwam gelijk goed internet!
Helemaal top
Helemaal top. We hebben gereisd door Nicaragua en we hadden overal bereik!
Het is alleen jammer dat jullie een bundel aanbieden, zodat je geen optie hebt als je korter reist.
Goede ontvangst
In een groep van 19 personen de beste ontvangst met mijn GoSim gehad
Ik kreeg de eSIM niet direct werkend. Ik heb toen via WhatsApp contact opgenomen en direct werd duidelijk dat ik de roaming niet had aanstaan. Na deze snelle en effectieve hulp heb ik steeds goed internet gehad met deze esim.
Echt ideaal
Echt ideaal. Af en toe moest je even opnieuw verbinden, maar op de meest onmogelijke plaatsen had je gewoon bereik
Datagebruik in het buitenland
Gemakkelijk online op te waarderen en geen gedoe met simkaart wisselen.
Enige minpuntje is dat de bestelling gelijk op het moment van betaling ingaat. Je kunt dus niet een gewenste ingangsdatum selecteren.
Prima. Werkte goed op Curacao.
Prima. Geen probleem gehad op Curacao.
Zeer duidelijke info mbt installatie
Zeer duidelijke info mbt installatie. Onze Jordanië e-sim heeft ons nooit in de steek gelaten.
Eenmaal na resetten van de telefoon…
Eenmaal na resetten van de telefoon ging het goed
Zeer goede support
Zeer goede support, makkelijk door alle landen heen.
Wat is dit een uitkomst.
Snel geregeld goed bereik.
De sim was snel geleverd, de digitale ondersteuning was zeer prettig. Ook het bereik was top!
Toen ik vroeg om tijdens de looptijd van sim was het zelfs mogelijk om de sim te verlengen. Een echte aanrader
Dekking Curacao
Prima ontvangst op vrijwel overal op Curacoa via digicel, bijna overal 4G.
Ik beveel dit zeker aan
Product was direct te gebruiken. Goede gebruiksaanwijzing en goed ontvangst
Super goede verbinding makkelijk in…
Super goede verbinding makkelijk in gebruik en bij storing word het snel opgelost zeer geslaagd en geen gedoe met simkaartjes.
Go Sim kan in de stront zakken!
Go Sim kan in de stront zakken!
Ik had een eSIM besteld voor mijn mifi Router maar bleek dat Orange deze niet ondersteund laten weten aan Go Sim en kreeg antwoord dan vragen we bij de provider of ie daadwerkelijk niet is geïnstalleerd daarna nooit meer wat van gehoord na meerdere meldingen bedrag is net van de creditcard af dus ik laat het terug boeken met klacht zo slecht.

Respuesta de GoSIM
Goede eerste indruk
Omdat ik eind maart op vakantie ga heb ik eerst een proef e-simkaart, met 1gb, besteld.
Mijn eerste indruk is goed, voor zover dit door door mij natuurlijk is in te schatten.
Ik overweeg nu om gedurende mijn vakantie in maart (Spanje en Portugal) een e-sim kaart bij Go-sim aan te schaffen.
Zou toch handig zijn als er vermeld…
Zou toch handig zijn als er vermeld word bij de aankoop dat je eerst moet schecken of je toestel Esim ondersteunt bij je selectie van je aantal MB s Gewoon €12.00 weg

Respuesta de GoSIM
Más información sobre otros tipos de reseñas.