Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik maak sinds eind februari 2026 gebruik van Gosim. Ik ervaar snelle reactie op de bestelling en zelfs de "chatboy" geeft goede adviezen en/of verwijzing naar de medewerkers via Whatsapp of telefoon!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I was able to use GoSim in Vietnam without any issues. The installation was incredibly easy; it was basically done before I even realized it. The connection worked well and was stable, so I did... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De verlenging van de simkaart "Europe 350 Gb" bleek in onze mifi-router tijdens onze vakantie in Portugal niet te werken. De helpdesk/GoSIM support was zeer behulpzaam en geduldig. Na een dagenlange c... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

In het binnenland van Curacao goede ontvangst maar aan de kust slecht. Meestal G3 aan de kust maar daar kon je niets mee. In het binnenland van Curacao G4 en dat was prima maar aan gezien je grote del... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de Internet

Escrito por la empresa

Internet in het buitenland was nog nooit zo simpel. GoSim biedt je een snelle, veilige en voordelige verbinding zonder dat je ooit nog een simkaart hoeft te wisselen. Activeer je eSIM en je bent binnen enkele minuten online, waar je ook bent. Gewoon goed internet voor een eerlijke prijs.

4,5

1 estrella

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zou toch handig zijn als er vermeld…

Zou toch handig zijn als er vermeld word bij de aankoop dat je eerst moet schecken of je toestel Esim ondersteunt bij je selectie van je aantal MB s Gewoon €12.00 weg

3 de enero de 2026
Logotipo de GoSIM

Respuesta de GoSIM

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat dit zo is ervaren.
We willen graag aangeven dat op zowel de productpagina als tijdens het afrekenen duidelijk vermeld staat dat het toestel eSIM moet ondersteunen voordat je tot aankoop overgaat.
Mocht dit toch over het hoofd zijn gezien, dan denken we uiteraard graag mee in een oplossing. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen hoe we dit netjes kunnen oplossen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zonder zorgen direct online in Curacao

Tijdens mijn vakantie op Curaçao heb ik gebruikgemaakt van een sim van Gosim.nl en dat werkte echt perfect. Direct na aankomst had ik internet, zonder gedoe met lokale simkaarten of instellingen. De verbinding was snel en stabiel, waardoor ik overal eenvoudig online kon werken en navigeren.

Je regelt alles vooraf en weet precies waar je aan toe bent. Ik kan Gosim.nl dan ook absoluut aanraden aan iedereen die zorgeloos en direct internet wil tijdens zijn reis.

13 de enero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Probleemloos GoSim-gebruik…

Het was de eerste keer dat ik gebruik maakte van GoSim, Eenmaal geïnstalleerd, kon ik probleemloos gebruik maken van de diensten van GoSim. Het was ook fijn dat de klantenservice ook echt bereikbaar was voor vragen.
Door gebruik te maken van GoSim werd ik bij thuiskomst niet verrast door extra kosten van mijn eigen provider.

27 de diciembre de 2025

Gewoon prima

Gewoon prima. Duidelijke uitleg en alles functioneerde prima. Zeker aan te bevelen

26 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alles erg vlot en goed verlopen maar ONEERLIJK ACHTERAF.

Alles erg vlot en goed verlopen.
Enige kritiek is dat ik geen bericht kreeg wanneer mijn tijd op was.
Ze stuurden me wel als ik 25% verbruikt had dat ik door een review te schrijven 20% korting zou krijgen bij de volgende aankoop, maar dat gebeurde NIET. Dus heb ik Nu mijn review aangepast. Oneerlijk vind ik dat.

19 de enero de 2026

Goede keuze voor Egypte

In Egypte had ik via GoSIM een goede bundel van 5 Gb voor een aantrekkelijke prijs. Bestellen en installeren verliep probleemloos. Een eSIM is erg handig voor internet en onmisbaar voor Google Maps en Uber.

17 de diciembre de 2025

Top eSIM

Top eSIM. Kreeg het installeren niet helemaal goed voor elkaar, maar kreeg hulp via whatsapp. Reageerden snel en kreeg goede hulp, waarna m’n eSIM snel werkte. Daarna heeft deze m’n hele vakantie woelige top gedaan.

17 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De beste ESIM die er te koop is

De beste ESIM die er te koop is, we hebben er vele gebruikt in de USA en Turkije die vaak niet werkten, moest er eerst weer contact worden opgenomen om de ESIM werkend te krijgen. Gosim werkt vrijwel meteen, zo niet even je telefoon opstarten dan werkt het. Mocht je toch een probleem hebben dan zijn de vriendelijke medewerkers meteen beschikbaar. Top bedrijf wij blijven jullie Esims cards gebruiken.

23 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.