Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met GoSIM. De service werkt betrouwbaar en is ideaal voor reizen, zonder gedoe met fysieke simkaarten. Wat er voor mij echt uitspringt, is de klantenservice:... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik maak sinds eind februari 2026 gebruik van Gosim. Ik ervaar snelle reactie op de bestelling en zelfs de "chatboy" geeft goede adviezen en/of verwijzing naar de medewerkers via Whatsapp of telefoon!... Ver más
I was able to use GoSim in Vietnam without any issues. The installation was incredibly easy; it was basically done before I even realized it. The connection worked well and was stable, so I did... Ver más
In het binnenland van Curacao goede ontvangst maar aan de kust slecht. Meestal G3 aan de kust maar daar kon je niets mee. In het binnenland van Curacao G4 en dat was prima maar aan gezien je grote del... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Internet in het buitenland was nog nooit zo simpel. GoSim biedt je een snelle, veilige en voordelige verbinding zonder dat je ooit nog een simkaart hoeft te wisselen. Activeer je eSIM en je bent binnen enkele minuten online, waar je ook bent. Gewoon goed internet voor een eerlijke prijs.
Información de contacto
Tol 2, 4267ES, Drongelen, Holanda
- 085 401 6547
- support@gosim.nl
- gosim.nl
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Had probleem met de data
Had probleem met de data. Maar na n berichtje via Whatsapp en enkele screenshots: perfect opgelost
Kan het iedereen aanbevelen.
Thuis geïnstalleerd, probleemloze werking
Thuis geïnstalleerd, daarna bij aankomst alleen nog selecteren en geen onaangename verrassingen in je telefoonfactuur achteraf.
Werkt top!
Werkt top!! Ik ben er alleen nog niet achter gekomen hoe ik kan zien hoeveel GB ik gebruik. Verder alles perfect!
Prettige esim
Tijdens mijn reis in Thailand gebruik gemaakt van de esim van GoSim. Het installeren ervan ging erg makkelijk en overal goed bereik gehad.
Bună!
Bună, am fost foarte mulțumit de serviciile Gosim ,recomand cu încredere pentru fiecare !
Eenvoudig in aankoop en installatie
Eenvoudig in aankoop en installatie. Beste prijs/kwaliteit/kwantiteit verhouding naar mijn aanvoelen. Ik ga hier zeker de volgende keer terug gebruik van maken.
niet zonder wat moeite mijn e-sim voor…
niet zonder wat moeite mijn e-sim voor India kunnen installeren. Ik heb uiteindelijk mijn gsm terug volledig moeten opstarten.
Tevreden rond de goede internetverbindingen in India.
Ik ga binnenkort terug naar Mumbai en zal opnieuw een GoSIM aankopen.
Waardeloos
Op Curaçao had ik nergens bereik waardoor ik niet kon bellen en internetten. Weggegooid geld en wat erger is dat ik dus onbereikbaar was.

Respuesta de GoSIM
Zeer gebruiksvriendelijk om te…
Zeer gebruiksvriendelijk om te bestellen en te betalen. Goede communicatie en handige app. Prima service.
Great experience with this esim
Great experience with this esim. Super easy to set up and worked right from time that I landed in the airport. Would use it again.
Vakantie gemak!
Makkelijk te instaleren en werkt direct! Meer dan voldoende data voor een zorgeloze vakantie!
Ik had bijna nergens verbinding
Ik had in Ghana bijna nergens verbinding. Ik had het speciaal gekocht voor ghana. Echt jammer .

Respuesta de GoSIM
Je kunt er niet op vertrouwen
Online bij aankomst? Direct verbonden?
GoSim America aangevraagd omdat we bij aankomst direct over data en telefoon moesten beschikken ivm reis/vervoer vanaf vliegveld. Kaart al twee dagen vooraf geïnstalleerd.
Bij de geleverde bestelling zat een briefje dat je een sms zou ontvangen op de activatiedag met je Amerikaans telefoonnummer. Niet dus.
En niets werkte er. Ook niet na telefoon opstarten.
Op hetzelfde briefje staat: "Hen je vragen? Stuur ons gerust 24/7 een WhatsApp bericht" wat we ook zo snel mogelijk hebben gedaan. En wat denk je . . . ruim 5,5 uur later krijgen we pas een reactie.
Kortom er valt niet op te vertrouwen. Gewoon op vliegveld kopen.
12-12-25 als reactie op Floor.
De essentie was direct bij aankomst verbinding te hebben. Wij werken ook met Cloudflare en uit de logboeken blijkt er geen storing te zijn geweest in de periode 14 tm 17 oktober 2025.
Verder was het fatsoenlijk geweest als er in de WhatsApp snel gereageerd was. Ook daar waren geen storingen.

Ik vond het geweldig
Ik vond het geweldig.
De service vooraf was prima.
Ook fijn te zien hoeveel data je hebt
E-Sim Egypte
Zeer gemakkelijk te bestellen!
We heɓben deze E-Sim gebruikt van 30 oktober tot 8 november. Op de telefoon gesplaatst in Nederland en in Egypte geactiveerd en hup klaar en altijd goed bereik! Was heel handig voor als wij geen wifi hadden toen we een boottrip gingen maken.
Volgende keer gaan we er weer gebruik van maken@
Good support and good quality of rhe…
Good support and good quality of rhe internet connection
Werkt niet op android
Na betaald te hebben en te willen activeren kreeg ik de melding dat het niet mogelijk was voor mijn android. 3 uur bezig geweest met mensen op airport die hielpen. Schaf het niet aan. Weg gegooid geld

Respuesta de GoSIM
Más información sobre otros tipos de reseñas.