Ik maak sinds eind februari 2026 gebruik van Gosim. Ik ervaar snelle reactie op de bestelling en zelfs de "chatboy" geeft goede adviezen en/of verwijzing naar de medewerkers via Whatsapp of telefoon!... Ver más
I was able to use GoSim in Vietnam without any issues. The installation was incredibly easy; it was basically done before I even realized it. The connection worked well and was stable, so I did... Ver más
De verlenging van de simkaart "Europe 350 Gb" bleek in onze mifi-router tijdens onze vakantie in Portugal niet te werken. De helpdesk/GoSIM support was zeer behulpzaam en geduldig. Na een dagenlange c... Ver más
In het binnenland van Curacao goede ontvangst maar aan de kust slecht. Meestal G3 aan de kust maar daar kon je niets mee. In het binnenland van Curacao G4 en dat was prima maar aan gezien je grote del... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Internet in het buitenland was nog nooit zo simpel. GoSim biedt je een snelle, veilige en voordelige verbinding zonder dat je ooit nog een simkaart hoeft te wisselen. Activeer je eSIM en je bent binnen enkele minuten online, waar je ook bent. Gewoon goed internet voor een eerlijke prijs.
Tol 2, 4267ES, Drongelen, Holanda
- 085 401 6547
- support@gosim.nl
- gosim.nl
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Alles werkte optimaal na kort overleg…
Alles werkte optimaal na kort overleg met de helpdesk. Goede dekking in gehele gebied.
Sims voor meerdere locaties
We hadden meerdere Sims voor meerdere locaties. Het lukt niet om de sim te laten werken. In een wifi omgeving contact gezocht. Ze reageerden heel snel en hebben onze instellingsfout gevonden. Deze ondersteuning is dus top. Het bereik was ook goed, wij zijn zeer tevreden.
Veel data (200 of 350 GB) voor een goede prijs
Veel data (200 of 350 GB) voor een maand tegen een concurrerende prijs! Een goed alternatief voor Starlink bij gebruik op campings in Europa! Alles supersnel geregeld en hoge data snelheid!
Alles ging vanzelf
Bij aankomst had ik gelijk verbinding, de hele reis alles perfect verlopen.
Wat een geweldig bereik in Florida USA
Wat een geweldig bereik in Florida USA.
Het installeren en activeren ging eigenlijk kinderlijk eenvoudig.
Enorm veel plezier gehad om zo goed bereikbaar te zijn en overal internet te hebben en dat voor een meer dan redelijke prijs.
De esim werkte niet op Curacao
De esim werkte niet op Curacao. €45 betaalt voor niks.
Makkelijk, zonder gedoe
Niet altijd zo snel als beloofd, maar voldoende om mee op pad te kunnen
Heel fijn en makkelijk in gebruik.
Heel fijn en makkelijk in gebruik.
Positieve ervaring in de US
Heldere website met duidelijke uiteg. Prijzen zijn goed en installatie (esim) is heel makkelijk. Na aankomst werkte alles goed en zonder problemen.
Esim gekocht voor mijn reis naar amerika
Esim gekocht voor mijn reis naar amerika. Super goed geregeld. Email gekregen op dag van vertrek en alles liep gelijk op rolletjes! Gosim is echt een dikke aanrader voor goed internet voor een zeer betaalbare prijs! Ik koop mijn volgende esim zeker weer bij Gosim.nl!
Overal in Europa goed bereik
Overal in Europa goed bereik. Maar let wel op. Activeer je esim pas op de datum dat je deze daadwerkelijk gaat gebruiken.
Werkt prima
Hoe je met GoSim kunt starten als je in het buitenland bent, hoe gebruikte Gb te bekijken
Een klein nadeel was dat blijkbaar de communicatie gebeurd via Polen??? Als ik bepaalde apps open staat alles in het Pools… dat vind ik niet goed… voor de rest heel goede internet verbinding in India
Uitzonderlijk goede service!
Ik ben zó tevreden over gosim.nl. Het is echt een supermakkelijke dienst en een geweldige uitkomst wanneer je in een vreemd land bent. De installatie is eenvoudig, alles werkt snel en het is ook nog eens betaalbaar.
Wat ik vooral fantastisch vind, is de klantenservice: als je er even niet uitkomt, is er direct iemand bereikbaar via WhatsApp. Geen computer of chatbot, maar gewoon een echt mens die je vriendelijk en duidelijk helpt.
Ik kan het iedereen aanraden die zorgeloos online wil zijn in het buitenland!
5 eSims alle 5 opnieuw moeten laten installeren
We zijn met een gezin van vijf personen op reis naar Amerika en hebben bij het activeren van de eSim alle eSim profielen opnieuw moeten laten pushen om hem geïnteresseerd te krijgen.
Het lijkt erop dat er bij het klaarzetten of verladen enkele velden niet goed gekoppeld waren.
Na de uiteindelijke succesvolle installatie werkt het prima.
Werkt goed en goede uitleg in de mail
Werkt goed en goede uitleg in de mail
Bagger
Bagger, want op Curacau had ik bijna geen ontvangst met deze sim, terwijl mijn zoon daar met een daar gekochte E-sim wel overal bereik had. Nee, ik ben dus niet te vreden. Jammer van het geld, maar nog meer jammer is dat ik niet kon vertrouwen op het product.
Geen aanrader. Koop daar je E-sim dus.
Groeten Erwin Brouwer

Respuesta de GoSIM
Top!
Naadloos, makkelijk. Geen omkijken naar. Volgende keer weer 😊!
Had probleem met de data
Had probleem met de data. Maar na n berichtje via Whatsapp en enkele screenshots: perfect opgelost
Kan het iedereen aanbevelen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.