De Goudse Verzekeringen Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb je inboedelverzekering en moet je de tuin opengraven door een plotselinge rioolbreuk. Claim ingediend, schade wordt niet gedekt want opgraven valt niet onder de schade wat de meeste kosten... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Als ondernemer heb ik De Goudse benaderd voor een AOV verzekering. Hiervoor moest ik toegang tot mijn medisch dossier geven. Vervolgens word ik voor de grootste oorzaken van arbeidsongeschiktheid uitg... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

1 ster is nog teveel.

1 ster is nog teveel.
Ze doen er alles aan om niet te hoeven helpen of uit te betalen terwijl het hele duidelijk situaties zijn die gewoon in de polis staan.
Pechhulp in de nacht in het buitenland dat door hun geregeld zou worden komt na uren wachten niet opdagen. Na zelf er achteraan bellen krijgen we alleen maar te horen dat het de persoon niet gelukt is omdat de instanties niet opnamen. Bizar deze werkwijze. Uiteindelijk zelf geregeld en toen namen ze verassend wel allemaal op. Alle kosten voorgeschoten en wachten na bijna 2 maanden nog steeds op het geld.
En dit is maar 1 van de vele voorbeelden. Dagen lang van onze vakantie aan de telefoon gehangen voor vervangend vervoer. Telkens van de kast naar de muur gestuurd. Telkens weer andere personen die de hele situatie niet kennen en niet in het dossier lezen.
Bizar dat deze verzekering mag bestaan, komt over alsof ze er alles aan doen om niet te hoeven helpen of te betalen. Alles onder de noemer van zogenaamde foutjes, maar deze geloofwaardigheid zijn ze allang kwijt.

25 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat je zelf niet regelt wordt niet geregeld

Mijn zoon heeft ermee te maken. Een paar weken geleden is een fietser tegen zijn nieuwe bus aangereden. Super nette persoon die zijn verantwoordelijkheid nam. Dat kunnen we van die verzekeringsmaatschappij niet zeggen. Alles moest hij zelf regelen. Zelf zorgen dat hij van de fietser de papieren kreeg en moest dienpapieren zelf naar de Goudse verzekering sturen en als je denkt dat je er dan bent, helaas. Na verschillende berichten, telefoontjes en mail nog het geld niet op de rekening. Veel teveel tussenpersonen waarvan niemand zich verantwoordelijk voelt om het op te lossen. Ik ben zelf verzekerd bij interpolis al zeker 30 jaar maar schoen nog wel meer. Ik heb nog nooit een keer een probleem gehad het wordt altijd keurig opgelost

18 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte prijs kwaliteit verhouding

Expat zorgverzekering is erg duur, doen geen zorgebemiddeling, kunnen geen vooruit betalingen regelen bij geplande zorg, werken via alarm Centrale die niet behulpzaam is, niet meedenkt en baseren hun oordeel enkel op locale buitenlandse artsen

24 de mayo de 2024

Niet eens 1 ster waard

Niet eens 1 ster waard. Troep bedrijf. Jos bastiaans als tussen persoon wat een schaamteloos kansloos zielig figuur, met oud en nieuw is er ingebroken en we wachten al 20 dagen op een nieuwe achterdeur. Kansloos kansloos kansloze mensen. Schaam je diep jullie zijn de mensen die steun horen te bieden verantwoordelijkheid horen te nemen en stabiliteit te kunnen tonen. Het enige wat ik hoor is kan niet kan niet bla bla bla.

18 de enero de 2024

What a scam

What a scam. I really regret I bought this insurance now. No help at all but taking moneys first.
I've been with another company in The Netherlands in UK, called *nwB and I never had a single problem.
Right now I was trying to contact my "advisor" and all I got was empty messages like "it's wrong department, you should contact independer" my policy state email and phone numbers, but they still want your money. Quickly story short, AVOID!!

29 de diciembre de 2023

Waardeloos

Waardeloos. Proberen er alles aan te doen om hun verantwoording masr niet te nemen

9 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn zonwering is kapot gereden en de…

Mijn zonwering is kapot gereden en de schade bedraagt 6000 euro om het te herstellen. De goudse wilt een maximaal bedrag uitkeren van 750 euro. Na verschillende gesprekken hebben ze het geld gewoon overgemaakt en niet meer gereageerd. Ik heb 4 bedrijven die een verzekering hebben lopen via de goudse. Dat heb ik per direct allemaal gestopt. Ik vind het honds brutaal hoe ze met verzekerde omgaan. Ik zou iedereen adviseren om verder te kijken en neem de adviezen op van gedupeerde. Momenteel loopt er een rechtzaak tegen de firma en ik hoop dat ze een flinke som moeten aftikken en terecht worden gesteld.

25 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

3 weken geen gehoor, niet te bereiken bij (inmiddels) spoed.

2 dagen op rij 40 minuten in de bel wachtrij om ze te bereiken, hangen ze op. Mail na 3 weken nog steeds niet beantwoord, claimformulier over glasbreuk ingediend op 6 februari inmiddels staat heel het raam op barsten in de schuifpui die dus ook niet meer gebruikt kan worden (27 feb. ) maar geen enkel gehoor nog over gehad. Heel bizar, slechte ervaring.

26 de febrero de 2023

Slechte verzekeraar

Slechte verzekeraar. Keren schades niet uit. Wijzen verantwoordelijkheid weg.
Doorlooptijd is een aantal maanden.
Casemanagers reageren niet tot nauwelijks.

4 de octubre de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mijn lijfrente kwam vrij

Mijn lijfrente kwam vrij. Zeer bijtijds geregeld dat het bedrag naar een ander maatschappij gestort moest worden per 1 oktober. Uiteindelijk gebeurt het pas op 12 oktober. "Ja maar dat mag volgens het protocol". Echt heel kinderachtig om tegenwoordig nog geld vast te houden.

12 de octubre de 2022

Wat een ..verzekering

Wat een ... verzekering motor gestolen (diefstal verzekerd ) maar niks betalen . Dreigen met rechtzaken die een normalen burger niet kan betalen , denk aub na voordat u een verzekering afsluit daar .

13 de junio de 2019

Finger Weg!

Bei einem Versicherungsfall werden ein Dokument nach dem anderen gefragt, einziges Ziel des ganzen hin und her ist dass der Versicherter aufgibt.
Klage eingereicht, mal sehen was daraus kommt.

14 de noviembre de 2016
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.