M’n bestelling wel ontvangen (2 controllers). Duurde wel erg lang en 1 verkeerde kleur controller geleverd. Bellen: wordt niet opgenomen. Mailen: geen reactie. We hebben de juiste controller wel in... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Heb 25 december een controller besteld, na 2 mailtjes, heb ik hem vandaag 11 februari eindelijk mogen ontvangen. Zoon van 9 superblij en ging meteen spelen. Na nog geen 10 seconde blijkt dat de... Ver más
Een urban camo PS4 controller besteld. Helaas kreeg ik een zwarte controller binnen en heb er 4 weken op moeten wachten. Na meerdere e-mails en telefonisch contact proberen te maken, tot op heden niet... Ver más
Like many people leaving reviews, I am also very unhappy with Gowobo. Ordered an item that turned out to be a Chinese knockoff, which broke after only 1 use. Tried calling, emailing their customer s... Ver más
Gowobo.nl is een webshop met een gevarieerd aanbod, lage prijzen en goede klantenservice.
Minckelersstraat 7, 5916 PE , Venlo, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Nemen de telefoon niet op en reageren niet om mijn mails.
Niet netjes Gowobo! Hier niet bestellen mensen!

Respuesta de Gowobo.nl
Ik wacht al bijna 2 weken op mijn controller! Hij was op voorraad en zou direct verstuurd worden maar hij is er nog steeds niet en volgens hen zelf ook nog niet verstuurd... nooit wat bestellen hier mensen!
*UPDATE
Na een maand is hij binnen!
Echter adverteren ze met originele ps4 controllers maar ik heb een imitatie ontvangen! Hier 2 weken geleden al een mail over gestuurd met foto’s maar ook daar wordt NIET op gereageerd!
Ze hebben me voor 3 euro minder dan wat ze bij de Media Markt vragen een imitatie controller verkocht die 15 euro op Ali Expres kost. En gezien de levertijd komt hij daar ook vanaf!
MENSEN HIER NOOIT WAT BESTELLEN!
Oplichters!
NOOIT IETS KOPEN BIJ HEN!!!!!!! Had het al gelezen maar het klopt echt. Ze leveren nep materiaal dat het niet eens doet. Adverteren met goede merken maar versturen de nep variant. De klantenservice is onbereikbaar.
Kwaliteit van de geleverde producten was dramatisch. 1 van de 2 controllers doet het vrijwel niet en de andere valt continu uit.
Bad. Bad. Bad. They delivered the wrong product and don’t answer emails.
Vind het jammer dat het in een taal is die we niet verstaan/begrijpen,weet ook niet of dat erbij stond in de beschrijving vd rest heel erg leuk 🤗🤗
Nou ik heb besteld betaald een week geleden. Heb je vragen moet je formelier in vullen. Nou dat is het en je hoort na een week nog geen mailtje terug.
Bellen heeft geen zin. Antwoord zegt sorry we hebben het erg druk. Kan mailen. Einde gesprek.
Heb zeer mijn twijfels.
Daar gaat kado voor kleinkind.
Een tijdje naar deze bericht geplaatst te hebben. Kreeg ik een reactie op mijn E-mails.
Dat hun spijt voor laate reactie. Hun hebben het erg druk. En dat de postorder bedrijven het niet aan kunnen. Maar het onderweg is.
We wachten het af.
Nou het klopt helemaal wat ze hebben gezegd. De computer is aan gekomen optijd.

FAKE!
On November 22nd 2020 I ordered a Pokémon Go Plus (automatic catching watch). Delivery would be between 3 and 8 days. It's been 10 days now and my order has been in "in de wacht" (on hold) for days now.
I have sent an email, I have filled in the contact form on the site: ZERO reaction whatsoever. If you try calling them you always get the message that they are too busy and they hang up the phone.

Respuesta de Gowobo.nl
Betaald, geen product, geen email, geen reactie, geen geld terug, telefoon nemen ze niet op, dus... Volgende stap: aanmelden diefstal bij politie.

Respuesta de Gowobo.nl
Bestel een ps4 controller, 0.0 berichtgeving van deze shop over levering etc etc tot ik enkele dagen later een bericht van DHL krijg dat ze wat komen bezorgen.
Doos waar de controller inzat was gekreukt en gedeukt. Kon ook niet goed dicht want dan drukt hij de knoppen van de controller in.
En uiteraard totaal een andere kleur dan besteld....en niet reageren op mail berichten.
niet te snel ...
maar macbook pro batterij wel ontvangen !!!
bedankt
Paul (België)
PS controller in niet origineel, plaatje laat zien van wel.
Helaas NEP
Mijn bestelde product na veel mails ongeveer een half jaar later ontvangen.
ze hadden het binnen een week bezorgd en gratis verzending dus ik heb niks te klagen
Bestelling geplaatst voor een voeding van een spelconsole d.d. 14 oktober en betaald. Op 23 oktober deze melding: 'Bedankt voor de bestelling. Helaas hebben wij wat vertraging opgelopen. Je bestelling word in de loop van aankomende week geleverd. Onze excuses voor het ongemak'.
Dat kan natuurlijk. Alleen nu is er nog steeds niets en is GOWOBO telefonisch niet te bereiken. Op mail (digitaal contactformulier) wordt niet gereageerd. Jammer. De eerste ervaring met GOWOBO is niet al te best.

Respuesta de Gowobo.nl
Ik vermoed hier een scam. Achter de NL site en .nl domein, schuilt gewoon een bedrijf wat gevestigd is in Hong Kong - bestelling geplaatst van voorraad product, netjes bevestiging gehad, verder totaal geen reactie meer, ook niet op mail om de order te annuleren aangezien de order nog steeds in bewerking staat. Telefoon is bandje dat ze het te druk hebben waarna verbinding verbroken wordt en op mail wordt niet gereageerd.
Gezien de moeite welke is gestopt in het opzetten van een gelikte NL website, vraag ik mij af hoe betrouwbaar de positieve reacties hier zijn van ontvangen producten, aangezien de meeste mensen toch hetzelfde verhaal hebben omtrent onbereikbaarheid en niet uitleveren van producten. Stom genoeg heb ik met iDeal betaald in plaats van creditcard. Heb je klachten, klik op klachten op de site, dan zie je hoever de klantgerichtheid gaat - oftewel een hele subtiele scam.
"Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via klachten*gowobo.nl. Je krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kan je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (****s:**ec.europa.eu*consumers*odr*)."

Respuesta de Gowobo.nl
Controller gekocht op Gowobo.
Controller laad niet op, en werkt slecht. Staat op de site dat ik deze kan retourneren maar er staat nergens een link. Als belt word je verteld dat ze het druk hebben. Ook als je om 11.01 belt. vervolgens een mail gestuurd maar daar wordt niet op gereageerd.
K** site, niets op bestellen
It is fake controller, some buttons do not actually work out of the box.
Week geleden een bestelling gedaan, mailtje gekregen dat het verwerkt gaat worden, maar het is nu een aantal dagen later en nog steeds geen nieuwe of iets gehad, heb al een mail gestuurd, meerdere keren gebeld, dm op insta achtergelaten en een bericht via de site achtergelaten maar ik krijg maar geen antwoord, erg frustrerend