M’n bestelling wel ontvangen (2 controllers). Duurde wel erg lang en 1 verkeerde kleur controller geleverd. Bellen: wordt niet opgenomen. Mailen: geen reactie. We hebben de juiste controller wel in... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Heb 25 december een controller besteld, na 2 mailtjes, heb ik hem vandaag 11 februari eindelijk mogen ontvangen. Zoon van 9 superblij en ging meteen spelen. Na nog geen 10 seconde blijkt dat de... Ver más
Een urban camo PS4 controller besteld. Helaas kreeg ik een zwarte controller binnen en heb er 4 weken op moeten wachten. Na meerdere e-mails en telefonisch contact proberen te maken, tot op heden niet... Ver más
Like many people leaving reviews, I am also very unhappy with Gowobo. Ordered an item that turned out to be a Chinese knockoff, which broke after only 1 use. Tried calling, emailing their customer s... Ver más
Gowobo.nl is een webshop met een gevarieerd aanbod, lage prijzen en goede klantenservice.
Minckelersstraat 7, 5916 PE , Venlo, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ondanks de negatieve reacties dat je hier leest heeft Gowobo de super nintendo mini binnen 3 dagen geleverd. ipv de aangegeven 6 tot 8 dagen. Prima service in deze drukte als je het mij vraagt!
PS4 controller gekocht, na 2 weken werkt de linker-stick niet meer naar behoren.
Ik heb op de site hun contactformulier ingevuld met de vraag wat te doen om te retourneren, dan wel een retouretiket aan te maken. Geen enkele reactie tot nog toe.
Weer zo'n typische winkel: Als hetgeen je koopt in orde is, geen probleem, maar als er iets mee is (ook al staat er op de website dat je een jaar garantie hebt), heb je pech gehad. Jammer.
Gowobo, mensen koop hier niet!!! Eer je wat geleverd krijg, duurt het weken. Ze zijn niet te bereiken. Het is altijd druk, en na 18 sec word opgehangen.
Foto's komen niet overeen met de werkelijkheid. Je denk dat je orgineel besteld, playstation logo staat erop, maar je krijgt Ali Express kwaliteit. Zonder logo.
Op email word niet gereageerd.
Koop hier niet!!!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!!
Het leuke is nu, dat hij zich hierin niet herkend, mij niet als klant herkend. Dan geef je extra informatie, en hoor je vervolgens toch niets meer van hem :-). Het is jammer dat je bij een review geen foto's kan plaatsen, werd hem voor hem en voor u die dit leest nog duidelijker.

Respuesta de Gowobo.nl
Product is uiteindelijk geleverd, helaas moeilijk contact te leggen met het bedrijf. Verder is het oké.
product lag duidelijk al jaren te wachten op een afname; batterij was geoxideerd en product werkte (met nieuwe batterij) niet goed. Wel snel geleverd.
Ps4 controler besteld en ontvangen. Op de foto was het een officiële playstation controler, maar toen de controler binnen kwam bleek het een namaak te zijn. SLECHT!
Ik ben echt zeer maar zeer ontevreden!
ik heb 17 december een dualshock controller gekocht als kadotjes voor kerst.
Vandaag de dag (6jan) 19 dagen later nog steeds geen controller ontvangen.
Naast meedere contact formulieren te hebben ingevuld en elke dag vanaf de 20 gebeld te hebben nog GEEN REACTIE!!!!
Ik vind dit echt schandalig.
Service is heel ver te zoeken.
Klantenservice die bestaat daar volgensmij niet meer.
Ik wil me geld terug of me product ontvangen!!!
Ik raad iedereen af om hier wat te bestellen ik heb dit nog nooit mee gemaakt.
Je zou bijna aan oplichting gaan denken.

Respuesta de Gowobo.nl
We zijn tevreden, na mailen over product een reactie gekregen en was geleverd binnen 2 weken.
De houder voor de telefoon was oké maar ik heb ook een beschermhoezen voor mijn Mac book air maar dat vind ik waardeloos. Klemt niet goed en past gewoon al niet lekker
Ik had ik control gekregen in plaats van drie, en ze waren witte kleuren moeten zijn.
Er wordt niet gereageerd op mijn vraag en ik krijg geen telefonisch contact met het bedrijf.

Respuesta de Gowobo.nl
Spullen snel geleverd en netjes verpakt.
Helaas niet in 1 dag maar 3 werkdagen.
Alleen niet hetzelfde product geleverd als wat op de afbeelding stond.
Geleverde werkt verder prima.
Helaas geen goede indruk van dit bedrijf. Ik had drie snoeren besteld, maar ontving er slechts eentje, waarbij de frankering ook nog eens onvoldoende was. Op mijn mail (telefonisch waren ze dagenlang niet bereikbaar) heb ik nooit een reactie gekregen. Dus tot op heden geen geld teruggekregen voor de niet ontvangen goederen, en ook niet alsnog de ontbrekende goederen gekregen. Erg jammer dit, maar hier bestel ik niets meer.....

1 wii afstandsbediening is kapot
Heb meerdere keren geprobeerd te bellen, maar geen gehoor
Meerdere mailtjes gestuurd geen antwoord gekregen
Of terwijl slechte klantenservice!

Nog niets ontvangen
Telefonisch nooit bereikbaar