Great Musthaves Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hier een aantal ringen, kettingen en armbanden besteld. Omdat ik deze shop nog niet kende alleen maar sieraden uit de sale besteld. Super mooie sieraden en ook nog met sieraden doosje wat ik niet verw... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kocht sieraden bij deze website. Hun sieraden zijn heel goede kwaliteit ik ben echt dol op. Zij hebben waterproof sieraden, zij hebben zoveel leuke sieraden bijv, zilver, goud, pareltjes,… Hun s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb nu voor de 5e keer een bestelling gedaan bij Great Musthaves en zoals iedere keer was het weer heel gezellig ingepakt met een leuk persoonlijk kaartje erbij! Nu ook weer een superleuke kettin... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Afgelopen maandag een leuke ring besteld voor mijn vrouw en vandaag al binnen. Was heel leuk verpakt en ze is er heel blij mee. Goede service Gaby!

Información sobre la empresa

1. Joyería
  2. Grabador de joyería

Escrito por la empresa

Great Musthaves is een webshop met sieraden en accessoires. Sinds kort is onze collectie uitgebreid met gepersonaliseerde sieraden. Sieraden met een betekenis. Het leven bestaat uit mooie, dierbare en soms ook verdrietige momenten. Hoe uniek en bijzonder is het dan om deze momenten vast te leggen in een mooi sieraad. Ik graveer alle gepersonaliseerde sieraden helemaal zelf. Ik vind het bijzonder en mooi dat ik op deze manier mag bijdragen aan iemands verhaal.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Beste keus

Snel ontvangen
Mooi ingepakt.
Goede producten.
Leuke hebbedingetjes om kado te doen
Altijd weer wat nieuws
😘

15 de agosto de 2022

Dankjewel voor je leuke review Anja! Veel plezier met al je nieuwe musthaves! X

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leuk armbandje

Leuk armbandje, snelle levering!

18 de julio de 2022

Respuesta de Great Musthaves

Dankjewel voor de review! Veel plezier van je armbandje!

Beste

Hun service zijn heel goed je wordt goed geholpen. Snelle levering.
Als u opzoek naar een mooie waterproof sieraden koop hun website.
Ik koop andere keer nog weer🤍🤍

29 de junio de 2022

Respuesta de Great Musthaves

Hoi Hafsa, super bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent over mijn webshop! ♥

Super site

Super site, snelle levering en mooie sieraden.

9 de mayo de 2022

Respuesta de Great Musthaves

Dankjewel voor je review! Veel plezier met de sieraden en hopelijk tot een volgende keer!

Super!!

Echt een super lieve meid, de ketting was helaas kapot binnen gekomen (waar zij niks aan kan doen hoor). Ik heb contact opgenomen en ik kreeg al snel bericht dat ik een nieuwe kreeg! Super snel verstuurd, ik ben erg blij. Bedankt😊

6 de abril de 2022

Hoi Nienke, wat een super lieve review dankjewel! X

Snelle levering.

Snelle levering.
Netjes ingepakt.
En een heel fijn contact per mail.

21 de marzo de 2022

Respuesta de Great Musthaves

Hoi Priscilla, dankjewel voor je review! Hopelijk tot een volgende keer!

Snelle levering, kwaliteits artikel

Heel blij met het super mooie telefoontasje. Volgende dag al in huis, heel leuk verpakt en ook nog een kado'tje erbij.

25 de febrero de 2022

Respuesta de Great Musthaves

Hoi Evelyn, dankjewel voor je review! Hopelijk tot een volgende aankoop!

Super !

Hele leuke sieraden , goede kwaliteit en stevig verzonden. Echt een aanrader !

7 de febrero de 2022

Respuesta de Great Musthaves

Dankjewel voor je review Quinty! Fijn dat je zo tevreden bent!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pas een telefoontasje besteld .

Pas een telefoontasje besteld .
Ik ben heel tevreden , zeker ook met het vriendelijke en behulpzame contact met Gaby !!

7 de febrero de 2022

Respuesta de Great Musthaves

Super lieve review, dankjewel Monique! Veel plezier van je telefoontasje!

Top!

Bestelling heel leuk ingepakt! Kreeg er zelfs een gratis muts bij :). Erg tevreden, sieraden verkleuren niet! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

11 de enero de 2022

Respuesta de Great Musthaves

Hoi Lieve, dankjewel voor je review! Ik hoop je snel weer terug te zien als klant in onze webshop! ♥

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele mooie sieraden en goede kwaliteit

Hele mooie sieraden, goede kwaliteit en zeker niet te duur. Mooi ingepakt en nog een extra cadeautje erbij. Top!

23 de noviembre de 2021

Respuesta de Great Musthaves

Dankjewel Mirella voor je mooie review! Veel plezier van je prachtige musthaves!

Zeer tevreden!

Ik bestel regelmatig bij Great Musthaves en ik ben super enthousiast. Prijs/ kwaliteit verhouding is erg goed. Gaby reageert heel erg snel, regelt alles direct (ook in het weekend) het ziet er mooi verzorgd uit en er zit altijd een mooi cadeautje bij. Zeer tevreden!

11 de octubre de 2021

Respuesta de Great Musthaves

Hoi Maaike, dankjewel voor je super lieve review! Fijn dat je zo tevreden bent!

Super!

Leuk ingepakt, snel binnen, gratis armbandje, kortom top!

15 de septiembre de 2021

Respuesta de Great Musthaves

Hoi Zoë, dankjewel voor je review!

Geweldig 🤩

Super leuk ingepakt en de verzending is ook snel!! ik ben heel erg blij met mijn aankoop. Er zit ook altijd een lief kaartje bij en een gratis armbandje 😍 heel erg leuk, ik raad zeker aan om hier iets te bestellen!!!

19 de julio de 2021

Respuesta de Great Musthaves

Hoi Ysabella, fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je lieve review!

😍😍

Snelle levering, leuk ingepakt en super leuke dingetjes op de site!!

10 de junio de 2021

Respuesta de Great Musthaves

Hoi Tamara, dank je voor je review. Hoop dat je blij bent met al je nieuwe musthaves!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering. Ik had een ring en bijpassende oorbellen besteld, erg blij mee! Ook nog zomaar een leuk armbandje erbij en alles hartstikke leuk ingepakt. Bedankt Gaby!

10 de junio de 2021

Respuesta de Great Musthaves

Hoi Claudia, dankjewel voor je lieve review!

8 consejos para escribir buenas reseñas.