Alles verlopen zoals beloofd. Op tijd geleverd in 2 keer. Planten leefden allemaal nog hoewel ik zo slim was de bestelling te doen tijdens een hittegolf en dan nog een weekend heb laten staan voordat... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Daar de bestelde planten niet voorradig waren iets langer erop moeten wachten, doch in perfecte staat geleverd. Een plabt jiet meer te verkrijgen en asap een rembours ontvangen. Dit schept vertrouwen... Ver más
Ik ontving mijn plantjes bijna 3 weken na besteldatum. De planten waren wel van heel mooie kwaliteit. Ik vermoed dat de zoveelste hittegolf de levering dan ook heeft uitgesteld, waarvoor alle begri... Ver más
De bestelling liet bijna een volledige maand op zich wachten, de mail die ik schreef daar kwam geen reactie op. Planten zien er redelijk uit maar maak geen reclame met levering binnen 2 a 10 dagen a... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn een gespecialiseerde webshop voor tuinplanten, actief in zowel Nederland als België. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw tuin: van bodembedekkers en siergrassen tot haagplanten, klimplanten en sierheesters. Bij ons kunt u eenvoudig en betrouwbaar planten online kopen en zeker zijn van de beste kwaliteit. Bij Het Groene Paradijs profiteert u altijd van groeigarantie op alle geleverde planten. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe aanwinsten goed zullen aanslaan in de tuin. Bestellingen worden snel verzonden, meestal binnen vier werkdagen. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of ophalen bij een PostNL-afhaalpunt in uw buurt. Ook is het mogelijk om uw planten gratis af te halen bij Het Groene Paradijs in Gilze (Noord-Brabant). Onze klantenservice staat klaar om u persoonlijk te adviseren, zowel telefonisch als via chat, e-mail en Facebook. Of u nu vragen heeft over plantenverzorging, levertijden of het bestellen van de juiste producten, ons team helpt u snel en vriendelijk verder. Dankzij onze lage verzendkosten van slechts € 6,95 per bestelling binnen Nederland en België en de mogelijkheid tot veilige betaling met AfterPay, PayPal, iDEAL of bankoverschrijving, maakt Het Groene Paradijs het online tuinplanten bestellen eenvoudig, betrouwbaar en voordelig. Met een breed aanbod, snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen zijn wij uw betrouwbare partner en online tuincentrum voor alle tuinprojecten.
Uw Tuinplantenspecialist!
Escrito por la empresa
- Snelle levering, Groeigarantie, Scherpe prijzen
- Al 10 jaar staan wij garant voor kwaliteit en snelle service!
Groeigarantie
30 dagen Groeigarantie
Información de contacto
Oranjestraat 128, 5126BR, Gilze, Holanda
- +31-854016871
- info@groeneparadijs.be
- groeneparadijs.be

Snelle levering voor uw groene planten
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 94% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Goede en accurate communicatie.
Goede en accurate communicatie.
Planten zijn zorgzaam verpakt met duidelijke plantinstructies.
Zeer teleurstellende ervaring met Het…
Zeer teleurstellende ervaring met Het Groene Paradijs.
Op 16 mei plaatste ik een bestelling van meer dan €200 aan planten. Bij de eerste levering ontbraken meerdere planten en ontving ik zelfs twee planten die ik nooit besteld had. Na verschillende mails en weken wachten kreeg ik eindelijk een deellevering, maar ook nu ontbreken de 3 Echinacea’s die ik besteld en betaald heb nog steeds.
Alsof dat nog niet genoeg is, ziet ongeveer de helft van de recent geleverde Hydrangea’s er slecht uit, met verbrande en beschadigde bladeren.
Wat mij het meest stoort, is de gebrekkige service. Ik werd wekenlang van het kastje naar de muur gestuurd met telkens dezelfde uitleg over drukte en leveranciers, terwijl mijn bestelling nog steeds niet volledig is afgehandeld.
Voor een bestelling van deze waarde had ik een veel professionelere opvolging verwacht. Helaas stemt mijn ervaring totaal niet overeen met de uitstekende reviews die ik vooraf las.
Ik wacht nog steeds op de nalevering van de ontbrekende planten en hoop dat de ontvangen Hydrangea’s zich herstellen. Momenteel kan ik dit bedrijf helaas absoluut niet aanbevelen.
Jammer dat er een aantal planten na…
Jammer dat er een aantal planten na enkele dagen al kapot waren. Ze kwamen reeds heel verzwakt uit de doos.

Respuesta de Het Groene Paradijs
Goede communicatie, zeer goed verpakt , alle planten zijn in groei na beplanting , snel geleverd.
Zeer goede service
Goede communicatie en prima plantjes
Goede communicatie en prima plantjes. Enkel jammer dat je de leverdatum niet kan kiezen maar dat is wel duidelijk van in het begin.
Ik bestelde 2 soorten planten
Ik bestelde 2 soorten planten. Nadat bleek dat 1 van de soorten niet meer voorradig was, mocht ik een alternatief kiezen. Dit was voor mij OK.
Na enige tijd wachten op de levering, bleek er een fout in de postcode van het leveringsadres, waardoor de bestelde planten terug gingen naar verzender. Dit was jammer. Wanneer men de planten opnieuw wou versturen (mits betaling van extra verzendingskosten), bleek de andere plantensoort uitgeput. Vermits ik geen alternatief wou kiezen , opteerde ik voor een waardebon die 2 jaar geldig is. Bedankt voor de correcte communicatie.
Het 1ste deel van de planten is goed toegekomen. Zorgvuldig verpakt. De koerierdienst had de doos wel verticaal geplaatst, maar de planten hebben het overleefd. Ik kijk uit naar het volgende seizoen om het 2de deel opnieuw te bestellen met de waardebon.
Geld terug.
Heb op 27 Maart 3 Little Purple hortensia's besteld. Kreeg 30 Maart een mailtje, dat ze medio Mei uitgeleverd zouden worden, daar kon ik nog mee akkoord gaan. Op 8 Mei nog een 4e Hortensia erbij besteld en krijg op 30 Mei een mail dat ze pas in Augustus geleverd zouden worden. Ik kon kiezen, wachten tot Augustus of andere planten uitzoeken.
Ik heb op 1 Juni gemaild met de vraag of ik mijn geld terug kon krijgen, i.v.m. het dorpsfeest begin Juli en dat ik dezelfde soort wil, omdat ik daar al meer van heb staan.
Als reactie geven ze aan, dat ze geen geld terug doen, omdat het om planten gaat en de bestelling al verwerkt is....... hoe dan??????
Ik zou er dan nog 1,5mnd of langer op moeten wachten, hoezo bestelling verwerkt!!! (Totaal 5mnd wachten op een planten bestelling!!!!)
Op 2 Juni weer een mail gekregen, met een verhaal dat de bestelling in backorder staat.
Dus ik weer gemaild, dat ik mijn geld terug wil. Nu maar weer afwachten wie er daarop terug mailt, iedere keer mailt er een andere persoon.

Goeie prijs/kwaliteit
Goeie prijs/kwaliteit, snelle levering en ruime keuze.
Plantjes zijn ook goed verpakt. Top service.
Knikkend nagelkruid, Geum rivale
Knikkend nagelkruid Geum rivale!
Het zijn supergezonde en mooie plantjes,deze soort kan men in bloembakken houden op de vensterbank.
Nu is het alleen nog wachten op de bloemetjes.
Een aanrader voor iedereen
Ze houden niet van natte voeten, een goede potgrond voor bloembakken is belangrijk. (Agrofino potgrond, aqua safe) 11 mei 2026
niet tevreden
planten werden geleverd, een aantal ondersteboven in de doos, dus beschadigd.
ik had ook gekozen voor al iets grotere planten tss30-40cm, degene die geleverd werden zijn amper 25cm hoog.
dus neen, niet tevreden, niet gekregen waar ik voor betaald heb!

Respuesta de Het Groene Paradijs
Planten waren niet beschikbaar, terugbetaling duurt lang
De bestelde planten bleken niet beschikbaar te zijn. Mij werd meegedeeld dat het aankoopbedrag zou worden teruggestort, 20 dagen later was het ook effectief teruggestort.
Het ordernummer was steeds vermeld in de communicatie. Herinneringsmail werd genegeerd.
Jammer dat reacties op reviews via dit platform blijkbaar heel wat sneller worden opgevolgd.
Maar alles is in orde gekomen.

Marge voor verbetering
Goed is het ruime aanbod.
Minder goed zijn de communicatie oa mbt leverdatum en de gezondheid / sterkte van de plantjes

Respuesta de Het Groene Paradijs
Helaas heb ik nog niets ontvangen.
Helaas heb ik nog niets ontvangen.
Een 3 tal mails verder. En telefoontjes maar zelfs niemand te bereiken om een update te vragen....
Het geld ging wel na dag 1 van mijn rekening.
Dat lijken me wel heel louche praktijken...
Beste,
jammer dat u nu wel meteen reageert en niet op mails.hopelijk lukt het langs deze weg wel. Mijn ordernummer bestelling #4000032753

Respuesta de Het Groene Paradijs
Goede producten en ideaal verpakt
Aanrader
Heel netjes geleverd en met goede instructies om de plantjes te planten en te verzorgen.
Jammer
Jammer, waarom krijgen wij een uitnodiging om onze tevredenheid te quoten als we onze bestelling nog steeds niet hebben ontvangen. Bestelling werd geplaatst en betaald op 7 mei 2026 maar hebben tot op heden onze plantjes niet ontvangen