GYZS gereedschap & ijzerwaren Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit product (Ledconverter) was hier verkrijgbaar en tegen een goede prijs. Kon het na 2 dagen afhalen in Schagen . Ook bij afhalen goed geholpen, en mocht het niet werken kon ik het retourneren volge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor het eerst bij GYZS wat online gekocht ..... wat ik nergens anders kon "vinden & aanschaffen". Betrof een o.a. krukverlengstuk van 30mm. Dit gelukkig bij GYZS wel kunnen vinden en aanschaffen... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vrijdagmiddag bestelling geplaatst 'morgen in huis' Nee dus. Krijg berichtje dat er iets is mis gegaan. Maandag verwacht je dan een nieuw bericht. Nee dus. Zelf berichtje gestuurd. Sorry voor het on... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na lang zoeken voor een specifiek product bij GYZS uitgekomen. De bestelde artikelen zijn TOP zoals ze zijn, heel netjes verpakt en afgeleverd bij postagentschap. Levering liet even op zich wacht... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios de hardware
  2. Tienda de maquinaria y equipamiento para la construcción
  3. Mayorista de material de construcción
  4. Mayorista de herramientas

Escrito por la empresa

Lekker handig. Ben je net op de bouwplaats, ontdek je dat die *ahum* fijne collega bijna al je schroeven heeft opgebruikt. En ineens geeft je oude, trouwe boormachine de geest. Of je vervangt een meerpuntssluiting uit het jaar kruik, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Gelukkig is er GYZS, dé online bouwmarkt. • We zijn specialist in ijzerwaren, zoals deurbeslag, bouwankers en hang- en sluitwerk. • Onze webshop heeft alles voor de afbouw, maar eigenlijk nog veel meer. • We hebben 100.000+ producten. En dat aantal groeit iedere dag. We bieden uitkomst bij ieder bouwproject met precies passende producten, en advies op maat met onze eigen binnendienst. Lekker handig, GYZS! We zijn een bouwmarkt voor de technische professional, maar ook fanatieke doe-het-zelvers kopen graag bij GYZS. Bij ons bestellen: • Aannemers • Klusjesmannen • Timmermannen • Slotenmakers • Meubelmakers • Mannen en vrouwen met twee ambitieuze rechterhanden • Gereedschapsenthousiastelingen • En jij binnenkort ook?

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

672 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 91% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

262 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Leveringen…

Betere communicatie als er iets niet in stock is en de dingen die in stock zijn al opsturen ipv te wachten,anders alles goed geleverd

29 de diciembre de 2025

Beste Christophe,

Dank u wel voor uw review en de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles uiteindelijk goed is geleverd.

Uw punt over communicatie bij producten die niet op voorraad zijn en het eventueel alvast versturen van beschikbare artikelen is terecht. Wij begrijpen dat het prettig is om alvast te ontvangen wat er wél beschikbaar is, in plaats van te wachten op de complete bestelling.

Uw feedback nemen wij mee om onze communicatie en verzendopties verder te optimaliseren.

Diverse tuingereedschap

Diverse tuingereedschap besteld van Talen Tools.
Duurde wel 12 dagen voordat het bezorgd werd.
Uitstekend verpakt en goed tuingereedschap !
Tevreden met deze zending.
Mvrgr, Jan Warmerdam

22 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Das de laatste keer dat ik daar wat…

Das de laatste keer dat ik daar wat bestel. In the pocket geven ze aan op de opdrachtbevestiging. We zijn al weer een week verder. En de klant, die kan ik gewoon nog een keer bellen dat ik de klus niet kan afmaken. Voortaan gewoon weer naar bouwcenter Esselink.

23 de enero de 2026

Beste Kelvin,

Dank u wel voor uw review. Het spijt ons dat uw bestelling niet op tijd is geleverd en dat dit invloed heeft gehad op uw werkzaamheden. Dat begrijpen wij volledig en dit is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten.

Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze leveringsprocessen en communicatie richting klanten verder te verbeteren, zodat dit in de toekomst beter verloopt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Valse leverbelofte en geen voorraad

Scharnieren besteld, zouden met 1 dag verzonden worden volgens website. In bevestigingsmail werd dit al 2 dagen. Jammer maar nog te overzien. Na 5 dagen niets ontvangen of gehoord. Zelf maar contact opgenomen met klantenservice, waar bestelling blijft. Producten waren niet op voorraad en besteld bij leverancier - geen idee hoe lang dit ging duren. Na 2 weken wachten bestelling maar geannuleerd en terugbetaling gevraagd. Producten besteld bij Toolstation en met 1 dag in huis. GYZS zet producten online die niet op voorraad zijn, geeft valse leverbelofte af en communiceert niet met klant over problemen rond bestelling,

Normaal ben ik niet zo van reviews maar dit is de tweede keer dat me dit gebeurd bij deze shop.

21 de enero de 2026

Beste meneer of mevrouw Tijsen,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons dat de levertijd en communicatie rondom uw bestelling opnieuw niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Dat is begrijpelijk frustrerend, zeker wanneer u uitgaat van de informatie op onze website.

Dat de producten uiteindelijk niet op voorraad bleken te zijn en dat u hier pas na eigen contact duidelijkheid over kreeg, had anders en proactiever moeten verlopen. Ook begrijpen wij goed dat dit extra teleurstellend is wanneer dit niet de eerste keer is dat u dit bij ons ervaart.

Uw feedback nemen wij serieus. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze voorraadinformatie en communicatie, juist om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Het spijt ons dat dit in uw geval niet goed is gegaan.

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen dit onder onze aandacht te brengen.

Schapdragers

Schap dragers besteld op 2 januari en zou zelfde dag verzonden worden, zijn pas op 15 januari geleverd, een bericht dat het later verzonden zou worden zou wel prettig zijn! Schap dragers zijn van prima kwaliteit en zoals beschreven.

17 de enero de 2026

Beste Rutgers,

Dank u wel voor uw review. Fijn om te lezen dat de schapdragers naar wens zijn en voldoen aan de beschrijving.

Tegelijkertijd vinden wij het vervelend dat de levering langer heeft geduurd dan vooraf aangegeven en dat u hierover geen bericht heeft ontvangen. U heeft helemaal gelijk dat een tijdige update in zo’n situatie wel zo prettig was geweest.

Uw feedback nemen wij mee om onze communicatie rondom levertijden te verbeteren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn order is nooit aangekomen

Mijn order is nooit aangekomen. Een volume dat gemakkelijk in de brievenbus past is weer retour gegaan naar de afzender.

9 de enero de 2026

Respuesta de GYZS gereedschap & ijzerwaren

Beste Dirk, wil je even contact opnemen met onze klantenservice? Dan kunnen zij dit samen met jou oplossen. Met vriendelijke groet, Team GYZS

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestel hier niet: ze leveren niet en reageren nietZeer slechte service en totaal…

Zeer slechte service en totaal onbetrouwbaar.

Mijn volledig betaalde bestelling (ref. 1000146831) bestond uit 12 bussen Illbruck FM310 en 12 bussen Illbruck FM350. Op 14/11/2025 kreeg ik slechts 12 bussen FM310 en 1 bus FM350 geleverd.

Na dit te melden werd mij beloofd dat de ontbrekende 11 bussen FM350 zouden worden nagestuurd. Die belofte is nooit nagekomen. Inmiddels reageren ze helemaal niet meer op berichten en laat men mij gewoon wachten.

Geld innen lukt perfect, maar leveren en communiceren blijkbaar niet. Dit is ronduit onprofessioneel en absoluut geen bedrijf dat ik aanbeveel.

11 de enero de 2026

Beste Peter,

Dank u wel voor uw review. Het spijt ons dat uw bestelling niet in één keer volledig is geleverd en dat de opvolging daarvan te lang op zich heeft laten wachten. Dat is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten.

Inmiddels heeft onze klantenservice contact met u opgenomen en wordt de ontbrekende nalevering vandaag aan u verzonden. Wij begrijpen dat het uitblijven van duidelijke terugkoppeling in de tussentijd tot veel frustratie heeft geleid en bieden daarvoor onze oprechte excuses aan.

Dank u wel voor uw geduld en het onder onze aandacht brengen van deze situatie.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op vrijdag 2 Januari stond op de site…

Op vrijdag 2 Januari stond op de site van GYZS dat ze open waren. Daar aangekomen was alles dus dicht het hele eind dus voor niets gereden jammer hoor. Slechte communicatie

2 de enero de 2026

Beste heer of mevrouw Roet,

Dank u wel voor uw review. Vervelend om te horen dat u voor niets naar onze locatie bent gereden; dat begrijpen wij als erg teleurstellend.

Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze online informatie zo duidelijk mogelijk te houden, zodat dit soort misverstanden in de toekomst worden voorkomen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Blij met de service.

Levering liet langer op zich wachten. Ik trok aan de bel en er werd direct een deellevering aangemaakt. Inmiddels ook de laatste items ontvangen. Goede prijs, goede kwaliteit, goed ingepakt.

20 de diciembre de 2025

Alles wat je nodig hebt

Alles wat je nodig hebt, snelle levering en keurig afgehandeld met de digitale rekening! Ik kom zeker vaker terug met een op te knappen schuurwoning in Frankrijk!

23 de diciembre de 2025

bedieningsstangen raam roostersgekocht

Ik had bedieningsstangen gekocht voor de roosters van onze nieuwe kunststof kozijnen. Deze zouden binnen 2 dagen geleverd worden. Uiteindelijk werden ze na 18 dagen geleverd. Zonder enig bericht dat het product later geleverd zou worden. Dat is gewoon echt niet netjes. Na een week geprobeerd te bellen en stond 15 minuten in de wacht en heb daarna afgebeld. Na het lezen van de reviews zag ik het wel vaker misgaat met de levering Ook zag ik staan dat er al meerdere malen beterschap is beloofd. De geleverde producten waren van prima kwaliteit.

Denk niet dat ik nog een keer iets bij jullie zou bestellen vanwege de late levering. Daar zoek je toch ook je product op uit, tenzij er geen haast bij zou zijn.

24 de diciembre de 2025

Zeer droevige service…

Een kruiwagen en een aantal scheppen besteld op 12 november, volgens de site uit voorraad leverbaar. Aangegeven datum van bezorging na bestellen aangegeven op 21 november.
Op 2 december maar eens gebeld aangezien ik nog niks had ontvangen, na moeizaam kijken miste er nog 1 artikel voor verzending.
Op 5 december alleen de scheppen ontvangen zonder aankondiging.
8 decemeber gebeld wanneer de kruiwagen komt, antwoord zou volgen in een mail.
Geen reactie meer gehad waarop ik op 10 december zelf maar weer heb gebeld.
Moest weer uitgezocht worden want niks bekend over de kruiwagen.
‘s middags terug gebeld met het antwoord dat de leverancier de kruiwagen niet meer levert…
Hoe durf je te vertellen na een maand dat je het niet eens kunt leveren…
Eerste en laatste bestelling ooit bij dit zootje ongeregeld.

2 de diciembre de 2025

Beste Daan,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer dat je bestelling zo is verlopen en dat je zo lang in onzekerheid heeft gezeten. Wij begrijpen je frustratie volledig.

Dat een product als op voorraad wordt weergegeven, vervolgens gedeeltelijk wordt geleverd en je pas na meerdere contactmomenten te horen krijgt dat een artikel uiteindelijk niet meer leverbaar is, is absoluut niet hoe dit hoort te gaan. Ook het uitblijven van duidelijke terugkoppeling na uw telefoontjes is een duidelijke tekortkoming van onze kant.

Wij bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Jouw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze communicatie met leveranciers, voorraadbeheer en opvolging richting klanten te verbeteren, zodat dit soort situaties in de toekomst worden voorkomen.

Dank je wel dat u de moeite heeft genomen dit onder onze aandacht te brengen, ook al begrijpen wij dat dit voor jou een eerste én laatste ervaring met ons is geweest.

reactie Jovo

prima bedrijf dat zich houdt aan haar beloftes, snel en actief in service

17 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.