Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vi er storforbrugere af deals, hvilket har givet os en vis erfaring ! Vi købte et 2 dages ophold hvor vi medbragte en lille hund (chihuahua på 2,5 kg.) Næsten alle ophold betaler man et tillæg for... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt beliggende hotel lige bag diget i Rødbyhavn. Bygget på pæle for at beskytte naturen i området - Flotte gangbroer fører rundt i området. God restaurant i den lidt dyre ende. Velindrettede lejlighe... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vi er storforbrugere af deals !

Vi er storforbrugere af deals, hvilket har givet os en vis erfaring !
Vi købte et 2 dages ophold hvor vi medbragte en lille hund (chihuahua på 2,5 kg.) Næsten alle ophold betaler man et tillæg for hund pr. ophold men her betaler man pr. døgn ! Da jeg spurgte om der så blev rengjort i lejligheden, var svaret nej, så hvorfor så pr. døgn ?
Da vi ville lade vores elbil, viste det sig, at laderne var ude af drift og da vi ville købe en kop kaffe, kunne man ikke købe et stykke brød !
Det er i hvert fald ikke hvad man kan forvente af et 4 stjernet hotel !

4 de abril de 2026

Dinnerweek i uge 42 med venner

Dinnerweek i uge 42 med venner

Vi fik en 5 retters menu.
God mad, måske lidt af maden kom lidt hurtigt, da vi var færdig næsten på samme tid som dem der fik 3 rettters menu, noget af det gik lidt for stærkt.
Men alt i alt en god oplevelse, kan anbefales at prøve.

18 de octubre de 2025

Nytårsaften på Hages Badehotel

Vi havde booket en fredelig overnatning nytårsaften -til 2 voksne og en hund. Fik en meget fin modtagelse ved tjek ind - venligt personale og lækker kransekage :-) restauranten var ikke åben (det vidste vi på forhånd) - men vi have bestilt take away fra restaurant Surt og Sødt; som blev leveret til hotellet. Meget fint og hyggeligt hus, der var hvad vi skulle bruge. Et dejligt område med mulighed for at gør rundt blandt husene - og op til diget mod Østersøen. Vi havde en super dejlig aften - og sluttede af med en meget fin og lækker morgenbuffet inden vi tjekkede ud igen 1. januar. Blev kun mødt af venligt personale - og vender helt klart tilbage igen

31 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Var der 28 til 30 november 25

Var der 28 til 30 november 25. Fint sted hvis man kan leve med 26-27 grader på værelset. Man kan ikke selv skrue op eller ned for varmen, og det kan de heller ikke i reseptionen. Sov virkelig dårligt på grund af den høje varme.

28 de noviembre de 2025

Pænt pælehytteophold

Pænt, nyt, rent og ordentligt pælehytteophold. Meget børnevenligt. Kan sagtens anbefales som hytteferie. Lækre omgivelser med træstier mellem hytterne.

Ærgerligt det hedder badehotel, for det skaber forventning om en særlig hyggelig atmosfære med mulighed for at bade og god gedigen mad, som ikke nødvendigvis er dyr men bare kræset om.

På vores ophold var kaffen i hovedhuset i et udleveret papkrus, så du selv kan betjene automaten, fiskesuppen havde en slags fisk som næsten ikke var til at få øje på og det var ikke muligt at bade i havet. Det sidste, er dog ikke Hages skyld, men Femern byggeriet, men det bliver nok først muligt meget sidst i dette årti.

Forslag: Kald stedet for hvad det er, med dejlige pælehytter og vent med at kalde det badehotel, til det kan leve op til det. Potentialet er der.

25 de octubre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ikke lige en oplevelse af badehotel

Vi havde booket et familie room delux. Det var rigtig fint.
Min anmeldelse tager udgangspunkt i “badehotel” og “prisen” 1.471 kr. pr. nat. Excl. morgenmad som kan tilkøbes med 100 kr. pr. person, altså en samlet pris på 1.671 kr.
Badeværelset manglede bedre bade produkter, som man kan forvente på et “badehotel”og manglede aflægnings hylder, men generelt typisk. Det havde “pyntet” med en nespresso maskine med kaffe, hvor man. kunne ekstra i receptionen.
Vinduerne trængte godt nok til at blive pudset, og terrassen støvet af for spindelvæv. Der blev ikke skiftet håndklæder som normalt på hotel.
Det er under al kritik, at man som gæst ikke kunne spise i badehotellets restaurant.
Alt var booket, og da Rødby havn stor set ikke har nogen restauranter, kun Thai grill og spansk restaurant langt ude i industri område ved et discount hotel, hvor “borebisserne” fra Fermen bælt boede. Jeg har intet imod “borebisser”, de har min respekt!!
Tilbage til restauranten, så ved man jo hvor mange gæster der har booket værelse. Disse gæster bør som MINIMUM have første ret til et bord, med mindre man selv vælger at fravælge denne mulighed. Overskydende kapacitet kan bruges på andre eks. Lalandia gæster som er træt af friture mad.
Jeg syntes, at byggeriet med “sommerhusene” er rigtig godt tænkt. Men hvad med MYG, jeg hader myg, så bliver der sprøjtet for myg, for der er jo vand overalt.
Vi havde nogle dejlige cykelture, men nu har jeg set Lolland, så tak for denne gang. Næste gang tager jeg kun færgen til Puttgarden eller måske Femern bælt.

20 de septiembre de 2025

Skuffende besøg

Vi havde booket en weekend på Hages Badehotel og ankom fredag eftermiddag. Vi blev mødt at sødt personale og værelset var klar før tid. Meget positivt.
Fredag aften ville vi spise på Surt og Sødt og havde booket bord til kl. 19. Vi ventede desværre længe på at blive betjent og da vi havde valgt deres 6 retters fiskemenu, fik vi at vide at det var for sent på aftenen til at køkkenet kunne lave den. Det stod desværre ingen steder, hvilke tidpunkter det var muligt at bestille denne menu.
Vi bestilte noget andet fra menuen og også to glas mens vi ventede. Da forretten kom efter 25 min. Havde vi stadig ikke fået vin og den rødvin vi bestilte til hovedretten var desværre også udsolgt.

Hotellets “spa”-afdeling brillerede desværre heller ikke. Der er et maks på 10 gæster i poolen på samme tid, så den er hurtigt fyldt. Saunaen var lørdag ikke varmere end 40 grader og søndag virkede den ikke.
Desværre et lidt skuffende besøg som ikke levede op til vores forventninger.

22 de agosto de 2025

Badehotel tja

Badehotel ja, men uden hotel. På et hotel bliver sengene redt hverdag, det skete ikke her. Vinduerne bliver også vasket/pudset på et hotel, her var ALLE vinduer meget beskidte både ude og inde. Toiletterne sad MEGET højt, jeg er 160cm høj og kunne kun lige nå gulvet med tåspidserne.
Værelserne var fine og rene, insektdøren var absolut nødvendig.

14 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi havde booket en enkelt overnatning…

Vi havde booket en enkelt overnatning med to værelse til mine to teenage døtre, min kone og jeg. Vi skulle blot slappe af, en tur til stranden, spise lidt god mad med god vin, efter morgenbuffet så retur til Nordsjælland.
Vi ankom tidligt allerede ved middagstid, vi vidste godt at der først var indtjekning kl. 15, så vi spurgte om det mon var muligt at få vores værelser før, hvis der var nogen der var klar. Den flinke dame i receptionen sagde at der ikke var nogen værelser klar, men de skulle nok prøve at få nogle klar så hurtigt som muligt. Vi spurgte om den korteste vej til stranden, men fik at vide at stranden var afspærret på grund af byggeri, så der var lavet en alternativ strand et par kilometer væk. Efter at have besøgt den alternative strand (der var ildelugtende på grund af store mængder rådden tang) kørte vi lidt sightseeing og var tilbage på hotellet kl. 14. Her fik vi at vide at værelserne stadig ikke var klar. Vi spurgte om det var nødvendigt at reservere bord i restauranten til om aftenen, men fik at vide at restauranten var lukket om søndagen. Vi brugte tiden på at søge efter andre spisesteder i gåafstand (1,5 km), og fandt at valget var Thai take-away eller en pizzabar.
Da vi kl. 15,26 stadig ikke havde fået vores værelser besluttede vi os for at køre hjem og bestille pizzaer fra vores lokale pizzeria, det gav ikke rigtig mening for os at blive i Rødbyhavn med det eneste formål at få den morgenmadsbuffet som vi havde betalt for.
Vi har sikkert bare været uheldige, men det blev vores både første og sidste gang på Hages badehotel.

20 de julio de 2025

Mest sødt!

Super fint hotel med omgivelser som er en drøm for enhver biodiversitetsfan. Bygget på “skruer”op til 3 meter i et vådområde med små stier til hytterne, som man indkvarteres i. Der kunne potentielt have været 5 stjerner i spil. Dog - som nævnt i mange øvrige anmeldelser - har man tabt sutten i restauranten. Fair at nævne at hotellet ikke står for restauranten, men at denne er outsourcet til “Surt og Sødt”. Der var kun meget surt i oplevelsen da vi sad i + 20 minutter og ventede på at få lov til at bestille. Vi nåede ikke engang til at bestille drikkevarer før det var nok med ignorancen og manglende evne til at skabe en blot tålelig service, hvorfor vi udvandrede uden at have fået andet end velkomstbrød. Får man styr på at der også bliver leveret på det “søde” i navnet på restauranten, kunne det blive helt godt!

21 de junio de 2025

Tag til Hages Badehotel!

Vi havde lidt akut brug for et sted at overnatte inden et møde fredag morgen og ringede sidst på dagen torsdag og forhørte os om muligheden. Vi fik den bedste service og behandling, vi længe har oplevet. Derudover er stedet så lækkert og smukt! Værelset var utroligt fint indrettet, sengen god og rengøringen i top. Arkitektonisk en perle - og med naturen bygget ind. Der er stille og smukt og et rigt dyreliv. I hovedbygningen hænger de fineste værker, der forener områdets og ophavsmand Hages historie, skabt af Pernille Gundersen. Der er 15 af dem. Se dem - læs dem!
Morgenmaden var helt i orden og personalet venligt.
Ps: Prisen på et alm. dobbeltværelse (som er en lejlighed med køkken, bad og terrasse) koster det samme som et low budget hotel i de store byer, hvor der er larm og elendig møblering. Wauw.

22 de mayo de 2025

Balsam for sjælen ⭐️

Har haft det dejligste ophold på Hages. Blev mødt af det sødeste personale i receptionen og man følte sig straks velkommen.
Skønt værelse der levede op til forventningen og mere til. Vi nød aftensolen på den skønne terrasse. Så stemningsfyldt og de sødeste blishøns svømmede rundt i søen og mellem sivene.
Fik morgenmad på hotellet. Der var et lille fint udvalg og der blev fyldt op på fadene.
Tak for denne gang - vi ses igen.

26 de abril de 2025

Ikke et badehotel

Havde fornøjelsen af en overnatning på Hages Badehotel.
Konstruktiv kritik.
Synes på ingen måde det emmede af badehotel, nok mere hytteferie, og naboer til det arbejdende folk ved projekt Femern.
Vi manglende info særligt ved check in. Personalet med skranken var lidt passive, de spurgte dog til om det var første gang vi besøgte dem, men det kom der ikke yderligere info af.
Hvad var mulighederne for bespisning!! Blev lidt overrasket over at der ikke var det store udvalg af restauranter i området, det endte med en pizza to go fra Lalandia. Men fred og ro var der.

14 de abril de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Super fine boliger og et hyggeligt nok…

Super fine boliger og et hyggeligt nok sted. Morgenmaden var fin, ikke noget at råbe hurra for. Der er ikke så meget at opleve i nærheden, så hvis du virkelig bare skal slappe af, så er det et fint sted.
Lad vær med at bestil et bord restaurant surt og sødt. Det var en rigtig dårlig oplevelse vi havde der og man betaler alt alt for mange penge for ringe mad, dårlig betjening og et lokale hvor du tidligere på dagen, har siddet og drukket din morgenkaffe.

18 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har sjældent oplevet en sådan grad…

Jeg har sjældent oplevet en sådan grad af uforskammethed og manglende forståelse. Det er korrekt, at vi har overskredet datoen for opholdet, og vi beklager naturligvis dette. Vi havde håbet på en smule imødekommenhed og forståelse, men blev i stedet mødt af en iskold receptionist, som virkede fuldstændig ligeglad.

Det efterlod os med en rigtig dårlig oplevelse, og jeg kan desværre ikke anbefale dette sted til nogen.

4 de abril de 2025

Sublime expérience

Sublime expérience , les habitations sont parfaites , les plats et le mojito du restaurant sont excellents .
Le cadre est vraiment sublime , les habitations vraiment parfaites , propres , lumineuses et fonctionnelles

15 de marzo de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

En enkelt overnatning på Hages…

En enkelt overnatning på Hages Badehotel - og et var så godt at vi allerede har booket den næste....
Små lejligheder der er supergodt indrettet, gode senge og smukke omgivelser... Næste gang satser vi på at spise både aftensmad og morgenmad i restauranten for menuen er indbydende.

1 de marzo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.