Vi er storforbrugere af deals, hvilket har givet os en vis erfaring ! Vi købte et 2 dages ophold hvor vi medbragte en lille hund (chihuahua på 2,5 kg.) Næsten alle ophold betaler man et tillæg for... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi havde booket en fredelig overnatning nytårsaften -til 2 voksne og en hund. Fik en meget fin modtagelse ved tjek ind - venligt personale og lækker kransekage :-) restauranten var ikke åben (det vids... Ver más
Badehotel ja, men uden hotel. På et hotel bliver sengene redt hverdag, det skete ikke her. Vinduerne bliver også vasket/pudset på et hotel, her var ALLE vinduer meget beskidte både ude og inde. Toile... Ver más
Super flot det hele vi havde et kanon…
Super flot det hele vi havde et kanon ophold kan kun anbefales vi kommer ihvertfald tilbage de 4 stjerner er kun fordi af der var sygemelding i køkkenet og glasdøre i badeværelset åbent den forkerte vej 🤣❤️
Ros for et genialt koncept ..
Wau… sikke et sted. Vi elsker konceptet med at bo midt i naturen, hensyn tagen til naturen og få luksus.
Alt er flot, rent og nyt. Her er ro og plads, i de lækre selvstændige huse.
Maden på hotellet er også 1.klasses.
Kun kulden i havestuen trækker lidt ned.
Vi kommer igen når lagunen er færdig.
Godt beliggende hotel lige bag diget i Rødbyhavn
Godt beliggende hotel lige bag diget i Rødbyhavn. Bygget på pæle for at beskytte naturen i området - Flotte gangbroer fører rundt i området. God restaurant i den lidt dyre ende. Velindrettede lejligheder, dog et væghængt toilet placeret temmelig højt (er selv 180 cm. høj). Kommer gerne igen.
Meget positiv oplevelse
Dejligt “badehotel” som dog ikke helt kan leve op til betegnelsen endnu, da stranden pt er lukket og under ombygning. En lille pool er der dog, en meget køn en af slagsen.
Dejlig morgenmad i skønne omgivelser.
Meget venlig personale.
Cykler til gratis dispostion for gæster - skønt med en cykeltur på diget😊
Jeg boede i en lille “lejlighed”, hvor der er en tilsvarende lejlighed mere i det samme hus.
Virkelig godt indrettet, der er super optimeret på m2. Er vild med at der er mulighed for at selv lave mad. Gør det hele meget fleksibelt.
Egen terrasse er mega luksus.
Ideeen med små huse strøet ud i landskabet, knyttet sammen med store skønne trædæk, er virkelig tiltalende.
Materialerne: skifer(?), træ og sedumtag er meget sympatisk.
Der er dog nogle småpudsige ting:
Når naboen går over gulvet føles det som en lille søgang inde hos mig (ved ikke om naboen er meget tung, dog..)
Toilet er monteret højt, jeg kan kun nå gulvet med tæerne (er altså ret normal i højden, 1,70), det samme med siddeplads i køkkenet.
Siddeplads i køkkenet, såkaldt “arbejdsplads” har ingen opladerstik.
Brusedør vender mærkeligt, man skal nærmest ud af badeværelset for at bruge døren.
Gulvet i bruseren har en uheldig hældning, vand i bruseren skal skubbes op til gulvafløb.
Gigantisk vindue for enden af sengen virker lidt akavet.
Regulering af temperatur i værelset er ikke til at fatte (for mig..)
Jeg vil meget gerne besøge hotellet igen, da jeg synes det er et dejligt sted, som garanteret bliver endnu skønnere når det hele er vokset lidt til, og stranden er færdig.
Meget spændende hotelconcept og…
Meget spændende hotelconcept og anderledes.
God beliggenhed og spændende arkitektur.
Helt nyt og god indretning i husene og fint interiør.
God morgenmads restaurant med en pænt udvalg.
Meget serviceminded personale.
Når det ikke bliver til fem stjerner skyldes det byggepladsen i baghaven (Fehmernforbindelsen) med noget larm og støj på alle tider af døgnet og derfor heller ikke direkte adgang til stranden - men det kommer når alt er på plads i 2029.
Beskidt vinduesglas p.g.a. af støv fra byggepladsen/beliggenheden
Upcoming badehotel
Upcoming badehotel
I burde måske kun få 4 stjerner, men i fortjener den sidste for at prøve og fordi i er nye.
Har arbejdet i området hen over sommeren og har boet 4-5 gange på Hages.
Alene beliggenheden trækker op, for hvor mange steder i DK kan man bo på pæle i en mose? Kan du leve med frøer der kvækker og hvis du er heldig, at se en rørdrum fiske lige uden for din terrassedør, så er det et unikt sted.
Sprit nyt, med mindre begynderfejl, men personalet er dejligt og altid glade.
Glæder mig til at prøve det igen, når naturen har fået rigtigt fat, lagunen er færdig og de sidste ting lige er på plads.
Fint hotel, men ikke et badehotel
Vi købte et Sweetdeal ophold med 1 overnatning på Hages Badehotel og fik et værelse på ønskede dag.
Personalet på stedet er utrolig imødekommende og serviceminded.
Værelset er fint møbleret
Desværre var der nogle fejl/ mangler på værelset, f. eks en brusekabine der ikke kunne åbne mv
Efter vores opfattelse, så er det ikke et badehotel, men et godt og hyggeligt overnatningssted, hvor der ikke stilles store krav til faciliteterne udendørs.
Hages badehotel
Vi valgte dette Badehotel, lød hyggeligt og lækkert.
Vi blev skuffet, der er ca 1 km til Stranden.
Vi købte overnatning via Hotels.com der stod der var 37" TV , det var der så ikke måske et 20"
Ikke mulighed for at købe aftensmad, så skrive der er restaurant er ikke helt ok.
Vi kørte til Lalandia for at spise aftensmad da Rødby ikke rigtig har noget at byde på, udover pizza og burger
Værelset er super fint, blot stod der at værelser har føntørre, vi fandt ingen.
Badeværelset super flot, blot 1 lidt øv ting døren til brusekabine åbnes ud ad og når Badeværelset er småt er det svært at komme ind og ud, døren burde vendes så den går ind i brusekabine da den er dejlig stor.
Manglede oplysninger om hvornår poolen var åben.
Synes der MANGE steder manglede afskærmning på terrasserne, og der er langt ned. . så IKKE et børnevenligt sted.
Det hele bar præg af det ikke var færdigt, og ikke klar til gæster der ønsker ro, afslapning og hygge..
morgenmaden var god og fint udvalgt.
Vi savnede også at kunne få en kage og kaffe og nyde men kun kaffe var muligt.
Det hele er bygget flot og flotte badebroer mellem husene... masser af frøer der kvækker i vandet, og det skal nok blive godt når det er færdigt
men lige nu ikke en weekend værdig.
håber der kommer restaurant og lidt mere hygge i området
Vi besluttede at tage til Lolland og på…
Vi besluttede at tage til Lolland og på vej faldt vi over en sweetdeal til Hages. Jeg ringede og forespurgte om der var plads, og det var der. Jeg skulle bare sende min kode på dealen og så havde vi værelset. Det gjorde jeg og efter 1 t fik jeg en mail om at der ikke var ledige værelser. Jeg ringede og fik besked på at der ikke var nogen værelser fordi det var en deal. Men jeg blev tilbudt et værelse til samme pris som dealen, som er normal pris.Og hvad er så forskellen fordi du har deal kan du ikke få? Yderst dårlig måde at få kunde kontakt på, så jeg håber ikke at andre falder for denne deal.
KLART IKKE ANBEFALINGS VÆRDIGT.
Der mangler information om at hotellet…
Der mangler information om at hotellet stadig er i gang med byggeriet.
Vi fik et værelse der var plaget at støv og væsentlig støj fra grave- og andre entreprenør maskiner allerede fra 7.15 om morgenen.
Så kunne jeg godt tænke mig en lidt bedre kundeservice, F.eks. i forbindelse med en opgradering af værelsestype.
Fantastisk badehotel med mange…
Fantastisk badehotel med mange muligheder. Et skønt område, god kvalitet i lejlighederne, serviceminded personale, tmasser af muligheder når det er helt færdigt, f ex god restaurant, cykler til rådighed, eminent badestrand, tur med færgen og indkøb.
Kommer helt sikkert igen.
Dejligt sted
Dejligt sted, havde det været færdigbygget havde det fået 5 stjerner.
Vi spurgte after spisested, og fik anbefalet 2 pizzasteder, og fik at vide vi ville å 10% hvis vi sagde vi kom fra Hages badehotel, vi valgte et det hed noget med Mynes pizza, det kan stærkt frarådes, vi bestilte med udbringning og betalte for dette. For det første fik vi ikke 10 % for det andet fik vi ikke hvad vi havde bestilt vi havde bestil 2 bægre med chilimayo og fik 2 meget små bægre med tomatketchup for medes 16 kr. Resten var bare kedeligt. Når hages får egen restaurant vender vi nok tilbage.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.