Ankommer i god tid til færgen, med bilen fuld af børn Kan så desværre ikke tjekke ind, (fordi jeg åbenbart er så irriterende en kunder der også har bestilt buffet til hele bilen) så virker i... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Korrupt selskab, Med vanvittige priser.45 min på Rødby koster 835,- 45 min via Tårs 365,--som skal have alt ind før tunnelen. De eneste som har fordel af den korrupte rute er grænse handlende.
Jeg købte en Easy Return billet, og skulle været sejlet for 2 dage siden, for at “aktivere” det. Dette kunne jeg desværre ikke, da min veninde mistede sin mand under tragiske omstændighede... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Scandlines stands as a symbol of a historical and close cooperation between Denmark and Germany. Scandlines runs two ferry routes with high capacity and frequency as well as with a green vision for the future. The core business is to provide an efficient and reliable transport service for both passengers and freight customers. The main focus for all activities in Scandlines is to create value for our customers on board the ferries as well as in our shops. With more than 41,500 departures on 8 ferries, in 2019 Scandlines transported 7.2 million passengers, 1.7 million cars and around 700,000 freight units on the routes Puttgarden-Rødby and Rostock-Gedser.
Información de contacto
Færgestationsvej 5, 4970, Rødby, Dinamarca
- scandlines@scandlines.com
- www.scandlines.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dyrt för en 45min resa
Dyrt för en 45min resa, ingen online biljett.
Inget bra matt.
Skulle inte resa igen med de.
Korrupt selskab
De eneste som har fordel af den korrupte rute er grænse
handlende.
Gav en pris ved bookning på €72 som kun…
Gav en pris ved bookning på €72 som kun var forbeholdt retur samme dag rejsende og startende fra modsat retning.
Den rigtige pris blev €136. Svineri.
Ankommer i god tid til færgen
Ankommer i god tid til færgen, med bilen fuld af børn
Kan så desværre ikke tjekke ind, (fordi jeg åbenbart er så irriterende en kunder der også har bestilt buffet til hele bilen) så virker indtjekning ikke
TAK FOR INGENTING hverken medarbejderen på havnen man ringer til eller Scandlines kundeservice kan noget som helst - så nu må du vente til vores ene medarbejder møder ind og tage plads i køen med dem uden billet
Det er dog det ringeste jeg har oplevet
Byg den bro færdig gerne i morgen så vi kan slippe af med Scandlines
Hvor er medmenneskeligheden…
Dette kunne jeg desværre ikke, da min veninde mistede sin mand under tragiske omstændigheder, og jeg var nødt til at udskyde rejsen, for at støtte hende og hendes 3 børn.
Jeg ringede derfor til Scandlines kundeservice kl. 8 den dag, jeg skulle været sejlet til Puttgarden med afgang kl.11.
Damen jeg talte med var sød nok, men, der var INTET at gøre, så jeg mistede hele beløbet.
Jeg fik at vide, at jeg kunne prøve at sælge billeten - 3 TIMER inden afgang!! Hvordan (f…..) skulle jeg kunne dog gøre det? 🥺
Regler, AGB og …..
Jeg er pensionist, og de tæt ved 1.500,- kr er rigtig mange penge for mig. 😰
Ordet medmenneskelighed i særlige tilfælde kender dette firma intet til!
De burde virkelig skamme sig!
Prisen er alt for dyrt!
It's impressive how a billion $…
It's impressive how a billion $ monopolized company are not able to communicate their special week departures / cancellations on their departure plan. And of course no chance of calling them for questions outside normal 9-5 hours.
Komplet umuligt at booke plads på deres…
Komplet umuligt at booke plads på deres utroligt ringe bookingside. når man så har bøvlet rigtigt længe, så stiger priserne stille og roligt, og det er næsten umuligt at komme ud af sin booking. vi har droppet dem, vi kører stille og roligt over land, i sidste ende samme tid til Szczecin.
Vi nåede ikke med vores afgang
Vi nåede ikke med vores afgang - et stort tak for et elendigt system! Men så kan man jo bruge tiden på at skrive en passende anmeldelse af jer. Vi havde bestilt afgang i forvejen, og denne gang valgt billet med handicap. Men køen (6 biler??) tog over 20 minutter af afvikle. Så da vi endelig nåede igennem, var det på slaget af færgeafgangen. Helt igennem ringe, at man ikke bare kan tjekke igennem de åbne baner. Hvad i alverden skal det til for? Jeg GLÆDER mig til undervandstunellen står færdig.
Ticket buchen
Diese Herrschaften sind einfach nicht in der Lage ein normales Ticketsystem zu installieren. Es funktioniert einfach nicht und ist nervig ohne Ende. Wenn man schon solche EDV-Künstler in den Reihen hat, muss man diese auf eine vernünftiges Maß reduzieren oder den ganzen Haufen rausschmeissen.
Absurdly high prices that rise even…
Absurdly high prices that rise even more during an online bookingsession. “New price +400 DKK”-message when it’s time to fill out payment info. So utterly unethical business practices. I sincerely hope and believe that this company folds once the Fehmarn-bridge open.
Vi bestilte en 1-dagsbillet til samlet…
Vi bestilte en 1-dagsbillet til samlet 950,-, hvor vi i denne, ville få en voucher på 550,- til brug på færgen. Efter vi er blevet forhindret i at kunne komme retur samme dag, kan vi ikke få lov til at bruge voucheren på udrejsen, fordi at så ville 'billetbetingelserne' ikke være opfyldt. Jeg kunne få lov til ellers at ombooke min billet mod et gebyr på 225,-. På den måde så er det jo smart ikke at udøve god kundeservice, da de nu vinder ved at jeg bare har smidt 550,- lige ud af vinduet. Meget rigidt system uden den mindste snært af kundeservice.
Scanlines betaler ikke penge retur for aflyste færge afgange
Scanlines har nu brugt 1 1/2 måned på at “prøve” at returnerer 2265,- for en færgeafgang som de aflyste
De blives ved med at sige, at det er nets der har problemer, men min egen banks kort service, siger, at det er fordi Scanlines ikke gør det korrekt, at der ikke kommer noget retur til min konto, så de penge skal jeg nok ikke forvente at se igen, købte ellers den dyreste billet man kunne få, da jeg så tænkte det var nemmere at få penge retur, hvis der var problemer.
Nu har de aflyst min færge, og de kan stadig ikke finde ud af at returnerer mine penge
Resturang Rödeby Puttgarden
14 EUR för en Pasta carbonara där ni värmer spagetti i mikrovågsugnen.
Ni borde SKÄMMAS
Når man køber en shopping billet til…
Når man køber en shopping billet til 379 kr så koster den så 1049 kr det vil så sige at de holder 670 kr i depositum.
Det er de så op til 10-12 dage om at udbetale.. det er sku dårlig service og stil
Dårlig service
Var over Rødby-Puttgarden den 4/1-2026 på en endagsbillet og skulle have 850 kr. retur. Nu skriver vi den 5/2-2026 og der er stadig ikke kommet nogen penge retur. Ringer man til kundeservice siger de bare, det er ikke vores skyld. Det ligger hos Nets, hvis man spørger om man kan snakke med en der kan tage nogle beslutninger får man at vide det kan ikke lade sig gøre. Forf…… en dårlig service.
Service ist das allerletzte
Service ist das allerletzte. Zum ersten Mal eine fähre gebucht und leider einen Fehler gemacht. Antwort an der Hotline "da haben sie Pech gehabt".
Automaten sind Defekt und als ich ein…
Automaten sind Defekt und als ich ein Ticket wollte am Automat hat er das Geld gefressen und der Automat hat ein Neustart gemacht ich hab 11€ Verloren und es gab kein Ticket und der Typ meinte er hat mich nicht gesehen am Automat fuck You 😡😡😡😡
Købte en søndagsbillet d. 4.1.2026
Købte en søndagsbillet d. 4.1.2026 og indløste min kupon på vejen hjem og skulle få mine penge ind på mit kort igen kr 850, nu skriver jeg d. 27.1.2026 og har ikke fået mine penge.
De giver giver Nets skylden!
Næste gang skal jeg have penge kontant 💵
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.