Valorada con 5 estrellas sobre 5

Första gången jag beställde och alltså WOW! Jag köpte schampo,balsam och hairmask samt korgen med borstarna, argan oljan och silkspray och morgonrocken. Allt doftar lyxigt och underbart! Men alltså... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skitdålig kundservice, det enda sättet man ”ska kunna” få tag på dem är via meddelande på Instagram men där svarar dem inte heller när man försöker nå dem!! Beställde deras shampoo och balsam och... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Haft samma upplevelse som alla andra har skrivit, jättedålig service och de ljuger väldigt mycket. Lovat att skicka mig en ny fön sedan juni 2023, (haft en lång konversation med de fram o tillbaka, vi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställt hår produkter i Juni månad och fortfarande inte fått varorna!! Dom har besvarat med att varorna ska komma i slutet av september och har fortfarande inte fått nått! Är lika besviken som mång... Ver más

3,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skamligt och oseriöst företag som…

Skamligt och oseriöst företag som lurar. Fick vänta flera veckor på min beställning och dem svara inte ens när jag försökte få tag på dem och ville veta vart mina varor är. fick spränga deras insta tills jag fick svar. Nu vägrar dom makulera en faktura på en avbruten order och svarar inte alls på mig. Handla inte härifrån om ni vill spara er själva huvudvärk. Försöker få tag på Fatima också så hon vet vad hon samarbetar med men även hon öppnar bara mina meddelanden. Så pinsamt och det ska vara ett svenskt företag 😅

1 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Scam företag som lurar sina kunder

Scam företag som lurar sina kunder. Beställde en fön efter att Fatima hade fixat rabattkod hos dem. Fatima sa att fönen skulle skickas ut dagen efter men har varken fått någon fön eller pengarna tillbaka. Oseriöst företag som aldrig svarar på sina kunder dessutom fult av Fatima som samarbetar med ett sånt företag!

25 de octubre de 2023

Oprofessionellt scam företag

Riktigt oprofessionellt företag. Köpte en hårfön för 2000kr som slutade fungera inom ett år när jag fortfarande har andra fungerande hårfönar kvar hemma som kostar 1/5 av priset. Skrev till företaget privat på mail och dm men fick inget svar. Kommenterade under bilder om hur man gör en reklamation då tog de bort kommentaren men kunde inte svara tillbaka. Skrev till Fatima som inte svarade heller och avföljde till slut både henne och företaget. Folk betalar med halal pengar för dessa produkter men man blir scamad på detta vis.

30 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tror det jobbar en stackare på detta…

Tror det jobbar en stackare på detta företaget, finns nog ingen kundtjänst eller personal, jag beställde en vara som aldrig kom såklart, efter många veckors krigande så hade hon ”missat” en siffra i mitt ordernummer därav var min beställning sen. Mitt ordernummer bestod av 4 siffror. Så troligtvis var de inte så! Jag skulle få en produkt gratis för allt strul, när min produkt väl kom fanns de ingen gåva där i vilket jag faktiskt påpekade. Den skulle få komma separat skriver hon, 4 veckor senare så har inget kommit. Anmält till Konsumentverket pga strulet med att undvika Mail och DM. Ser att många haft samma problem!

19 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställt hår produkter i Juni månad och…

Beställt hår produkter i Juni månad och fortfarande inte fått varorna!!
Dom har besvarat med att varorna ska komma i slutet av september och har fortfarande inte fått nått! Är lika besviken som många andra här skriver ett fullkomligt oseriöst bolag som samt kräver betalning innan dom ens svarar dig och skickar ut varorna. Med allt detta sagt rekommenderar inte någon att beställa härifrån

12 de octubre de 2023

Bluffföretag

Bluffföretag. Kommer att polisanmäla företaget då jag har beställt ngt i juli och det är fortfarande inte levererat. 700kr i papperskorgen. De svarar inte heller på mail.

11 de octubre de 2023

Oseriöst företag!!!!

Så sjukt besviken.
Beställde deras multi styler för 2000 spänn. Det stod 2-3 veckor leverans, efter 4 1/2 skrev jag och fråga vad min beställning va och fick inte svar på varken Mail eller insta på över 2 veckor tills jag skrev igen. Dom svarade att den inte är skickad för den inte finns i lager.. Och slutade svara mig mitt i våran konversation i över 2 veckor till. Skrev flera gånger att jag vill avbryta min order för va så j*vla irriterad på att det va så oseriöst företag att jag ville inte ens ha grejerna längre. Tog nästa 2 månader sammanlagt att avbryta min order efter jag spammat dom och skrivit till Fatima. Dom erbjöd mig 40% rabatt tillslut men vill inte ens ha det längre endå.

20 de junio de 2023

Oseriöst företag!!

Beställde silk sprayen till håret, de tog super lång tid att få leveransen och när den väl va hos mig så var hela utspilld i paketet så de va knappt 1 droppe kvar. När jag skrev till kundtjänst svara dom inte förens jag börja spamma och även skriva till fatima på insta DM, som att det ens löste problemet de enda dom kunde göra var att återbetala mig 20kr vilket jag kände mig förolämpad över, va ska jag göra med 20kr??

28 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sämsta företaget! Skam företag!

Jag beställde deras hårfön samt silksprey, när jag väll fick produkterna efter en lång lång väntetid så var jag inte nöjd och skulle returnera det. Fanns inga som helst instruktionerna om hur returen ska ske så jag fick mejla och fick väldigt sega svar och då vill jag även påpeka att man hade 14 dagar på sig sen man tog emot varorna ifall returen ska vara giltigt, så dom var som sagt väldigt sega hann me kort marginal och när jag väll returnera så fick jag aldrig svar om produkterna kommit fram och fick inte heller några pengar tillbacks även om jag kunde se på postombudet spårningnummet att varorna har kommit fram. Dom svara inte på mejl eller DM och dom var omöjliga och få tag i, fick gå vidare genom klarna för att få pengarna tillbacks, ett väldigt oseriöst företag!!

22 de abril de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Om det fanns sämre företag skulle jag…

Om det fanns sämre företag skulle jag bli förvånad. De svarar inte på mail eller meddelande i Instagram. När fönen är trasig så vägrar de svara på något. De drar ut på tiden för att inte ta sitt ansvar. Det är ett bluff företag tyvärr. Deras fön är inte bättre än någon annan billig fön så jag rekommenderar inte någon att köpa från dem.

21 de mayo de 2023

Oseriöst företag

Oseriöst företag! Håller inte sina leveranstider och svarar inte heller på Mail. Beställde schampoo och silkspray som skulle ta 1-4 arbetsdagar att levereras. Jag beställde varorna den 25 mars. Mailade dem 2 gånger, första gången var för 5 dagar sedan och de har fortfarande inte besvarat på mina mail. Kass service med tanke på att det inte ens finns ett nummer att nå dem på.

11 de abril de 2023

Opålitlig kundtjänst!

Beställde ett halsband och silkspray i slutet av Januari och har fortfarande inte fått mina produkter än (april).. ah just det och halsbandet fanns inte i lager så den tog dom bort från min order utan att säga något. "Kundtjänst" tips om ni vill få tag i dom är att kommentera under en bild på Instagram.. sen raderar dom den o svarar. Dom har sagt att de har skickat silksprayen några gånger nu och när jag frågar efter den så har dom kommit på flera olika ursäkter. Jag har bett om pengar tillbaka men det svarar dom inte ens på. De sa också att de har lagt I en gåva i mitt paket som ett tack för förståelsen men när jag frågade efter paketet så skrev dom att dom hade flyttat lager och strul med de.. och ja nya ursäkter varje gång till varför de inte har skickat mitt paket ( trots att de har skrivit typ 3 gånger att dom har skickat de )
Det finns mycket mer som har hänt utöver det här. Önskar bara att jag fick mina pengar tillbaka

28 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde den där hårfönen med flera…

Beställde den där hårfönen med flera olika borstar, det tog över en månad för paketet o komma o sen använde den 2 månader o den gick sönder. Tog väl hand om den och var väldigt försiktig för jag antog att den va känslig med tanke på priset, men ändå gick den sönder.

3 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ett sk*t 'företag' som har inte ens…

Ett sk*t 'företag' som har inte ens telefonnummer till kundservice, tror att de inte har någon kundservice alls. Svarar inte på sociala medier eller e-mail, samt skickar inte ett paket på 2 veckor även om det står att det ska komma inom 1-4 arbetsdagar. Ett 'företag' 🤮😂😂

1 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Usch skam oseriöst företag……

Usch skam oseriöst företag… rekommenderar verkligen inte !!!!!! Tar tid för att reklamera något och de svarar inte samt var hårfönen inte så bra som alla påstod och hype:a om… fattar inte varför alla ska va oärliga och skriva så bra om dom bara för deras oärliga hemska influenser tvingar dom o ljuger och gör allt för pengar… usch

31 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så bra service och leverans
Så bra service och leverans. Verkligen värt varenda krona då mitt hår aldrig sett bättre ut. Jag har lockigt och tjockt hår och det är svårt att få det fönat och rakt. Mitt hår tenderar även att bli väldigt frissigt. Men med hair lab experts produkter och hår fön har mitt hår blivit så mycket friskare, finare och mindre frias. Är så nöjd!! Ni som funderar på köpa, tvivla ej! Har använt hair labex produkter nu i nästan 1 års tid och kommer inte sluta 😍

5 de febrero de 2023

Hårfönen! Magisk

Jag köpte hårfönen, inte nog med att den är snygg så är den magiskt bra. Alltid tipp topp frisör finfönast!

Numera köper jag den i present varje gång någon fyller år, är uppe i mitt 5e köp av hårfönen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

31 de enero de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.