Valorada con 5 estrellas sobre 5

Första gången jag beställde och alltså WOW! Jag köpte schampo,balsam och hairmask samt korgen med borstarna, argan oljan och silkspray och morgonrocken. Allt doftar lyxigt och underbart! Men alltså... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skitdålig kundservice, det enda sättet man ”ska kunna” få tag på dem är via meddelande på Instagram men där svarar dem inte heller när man försöker nå dem!! Beställde deras shampoo och balsam och... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Haft samma upplevelse som alla andra har skrivit, jättedålig service och de ljuger väldigt mycket. Lovat att skicka mig en ny fön sedan juni 2023, (haft en lång konversation med de fram o tillbaka, vi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställt hår produkter i Juni månad och fortfarande inte fått varorna!! Dom har besvarat med att varorna ska komma i slutet av september och har fortfarande inte fått nått! Är lika besviken som mång... Ver más

3,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

SJUKT BRA PRODUKTER!

SJUKT BRA PRODUKTER!!
Har använt silkespray i mer än 6 månader och den gör magi med mitt hår, speciellt när jag har precis duschat håret och ska kamma det underlättar så mycket för mig.
Köp köp köp!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa hårvårdserie är som jag har…

Bästa hårvårdserie är som jag har testat, ingenting står dessa produkter. Gör verkligen magi för håret. Gör håret lent och mjukt utan att tynga ner håret. Älskar, kan inte vara utan sedan jag testade första gången🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag slipper gå till frisören

Hårfönen jag köpte från företaget har lämnat fina resultat i mitt hår. Beroende på vilka munstycken du använder, får du olika resultat. Men jag har varit ute efter ett fönat hår som hos en frisör, och har lyckats få de resultatet hemma med hjälp av HAIRLAB!

12 de enero de 2023

Bästa fönborsten någonsin!!

Bästa fönborsten någonsin!!
Den funkar så bra för mitt hår och jag älskar den. Sparar så mycket tid på morgonen då man oftast är stressad. Älskar!

31 de diciembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nöjd med hår kitet

Super nöjd med hår kitet! schampot, hårmask och balsam! Känner hur mitt hår har blivit fräscht och glänser så fint!

31 de octubre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oljan och sprayen funkar så bra för…

Oljan och sprayen funkar så bra för dotterns hår, det trasslar nästan aldrig ihop sig, och det är så lätt att borsta. Hårfönen är också npgot jag använder efter jag duschat som ger mitt hår volym och en fin böjning som håller många dagar. Min mamma är också besatt av alla dessa produkter. Så nöjd verkligen!

31 de diciembre de 2022

Bästa fönen!

Bästa fönen där man får finaste volymen, ett måste till speciella tillfällen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Älskar beiga fönen

Älskar beiga fönen! Har inte använt plattång eller locktång sen ja börja med den. Hårparfymen luktar ny duschat, har båda oljorna. Och det ända negativa med silkespray är att de blir glashalt på golvet, har börjat spraya ute.

23 de diciembre de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.