Det var en eventyrlig tur med enestående natur-, dyre- og fugleoplevelser, hvor Namib-ørkenen var det højeste af mange højdepunkter. Alt sammen takket være dygtige, vidende og engagerede gu... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har lige været på en tur til Panama, Costa Rica og Nicaragua. Det var en tur, som jeg havde planlagt sammen med Hannibal Travel. Det var en super oplevelse..!!! Så stor tak til Hannibal Travel for... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har været på en rundrejse i Peru, Argentina og Brasilien 3 uger med 11 flyvninger. En masse oplevelser hver dag i 19 dage. Alt klappede bare. Ingen forsinkelser. Vores guider hentede os til tid... Ver más
La empresa ha respondido
Tak for god planlægning af rejse til Trinidad & Tobago. Kapok Hotel i POS var et fint valg grundet tæt beliggenhed på Queen’s Park Savannah, Botanical Gardens og kort taxa kørsel til gode restaurante... Ver más
La empresa ha respondido
Hannibal Travel tilbyder individuelle, skræddersyede rejser til hele verden. Vi er eksperter i eventyr og har mere end 30 års erfaring i rejser til Sydamerika, Mellemamerika, Afrika, Asien, Australien og Nordamerika. Vores erfarne rejsekonsulenter har besøgt rejsemålene og kender dem som deres egen bukselomme, så de kan rådgive dig til de bedste rejseoplevelser.
Fredensgade 41, 1.sal, 8000, Aarhus C, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God evne til at sætte sig ind i vores ønsker og meget kompetent rådgivning. Vores Mobile Green Safari i Botswana var veltilrettelagt og fantastisk på alle måder.

Respuesta de Hannibal Travel
Super professionel og hurtig hjælp ved ændringer. Meget viden om landet og muligheder.

Respuesta de Hannibal Travel
Hannibal Travels har lavet en fantastisk tur til os. Både vejledning før vi bestilte turen, forberedelsen op til turen og undervejs på turen har været helt igennem tilfredsstillende.
De var også dem, der redede os økonomisk, da vi var nødt til at udsætte turen et år.
Tak for en rigtig god oplevelse. Vi vil bruge jer igen næste gang

Respuesta de Hannibal Travel
Fantastisk god service, og meget gennemarbejdet materiale og information man får tilsendt.
Da der var en udfordring på lokationen, var der hurtig hjælp at hente.
Stor viden om rejsemålet.

Respuesta de Hannibal Travel
Hannibal Travel hjalp os til på fem uger at opleve Australiens seværdigheder og nyde landets venlighed. Logistikken fungerede perfekt og vores rejsestop var udvalgt med viden og omhyggelighed. Endnu en god oplevelse med Hannibal Travel.

Respuesta de Hannibal Travel
Vi er lige komme hjem fra en super godt planlagt rejse til Costa Rica. Jesper havde lave en drøm af en rundrejse til os, så vi fik set det meste af dette fantastiske land.
Stor ros til Hannibal rejser :-)

Respuesta de Hannibal Travel
Fantastisk rejsemål med paradis omgivelser, specielt på de små atoller.
God planlægning og information fra start til slut.
God empati da der desværre opstod sygdom. Lokal rejsearrangør lidt svær at få fat i da rejseprogram måtte ændres. Ellers fungerede logistikken upåklageligt.
Set i bakspejlet ville vi ønske at vi kunne ha besøgt marquesas øerne også .(på bekostning af nogle af selskabsøerne. )

Respuesta de Hannibal Travel
Superb oplevelse, alt gik efter den forudgående planlægning. Stor hjælp ifm akut sygdom under rejsen.

Respuesta de Hannibal Travel
Super service og rigtig gode anbefalinger. Rejs trygt med Hannibal.

Respuesta de Hannibal Travel
Vi er kommet hjem for nogle få dage siden fra en dejlig ferie på 4 forskellige øer på Kap Verde. Der var styr på alt, dvs. vi blev afhentet af chauffører og guider til aftalte tider, og alt forløb rigtig godt.
Det var desuden muligt at få ændret lidt i vores vandreture, da min kone havde et lille uheld, som kostede nogle dages hvile til hende. Bl.a. kunne vi ikke komme til det ene hotel pga. hendes skade, så det blev lynhurtigt ændret til et andet hotel uden merpris. Mega god service. Hvis andre elsker vandreture og natur, så skal i tage til Kap Verde, især på Santo Antao og Fogo er der dejlige vandreture, men nogle ture kan være lidt udfordrende.

Respuesta de Hannibal Travel
Tusind tak for at have arrangeret en supergod rejse til Sulawesi. Vi oplevede Sulawesi fra nord til syd med 3 indenrigsflyvninger og 7 forskellige hoteller.
Rejsen var som ønsket med nogle dygtige guider og ornitologer. Vi blev afhentet til tiden alle steder og guider og chauffører gjorde alt for at vi skulle opleve så meget som muligt.
Hotellerne var lige fra "meget primitiv" til “superluksus”. Det var vi adviseret om på forhånd og det var indenfor mulighederne i de områder, vi havde muligheder for nogle helt specielle naturoplevelser. Vi vægter oplevelserne højere end luksus og nyder til gengæld forskellen.
Vi så fugle, dyr og natur, som vi ikke anede eksisterede.
Vi har tidliges rejst med Hannibal til andre lande og vil helt sikkert benytte Hannibal igen.

Respuesta de Hannibal Travel
Har 2 gange i forbindelse med tur til Chile og Canada anvendt Hannibal Travel som rejsearrangør. Begge gange har de planlagt nogle spændende oplevelser og ligeledes booket gode hoteller. Alt har "klappet" i forbindelse med rejseafviklingen.
Kan kun anbefale Hannibal Travel og vil selv bruge dem igen ved kommende rejser.

Respuesta de Hannibal Travel
Hannibal havde arrangeret fly, visum, billeje og en del af hoteller/B&B til en 3 ugers Australien/Tasmanien rejse. Resten fandt vi selv undervejs. Alt fungerede fint.
Og dejligt med denne fleksibilitet.
Fint at vi fik samme type bil alle 3 steder. Det gjorde det lidt nemmere, når man skal koncentrere sig om, at køre i venstre side.
Vi mener ikke, at vi kunne have gjort turen billigere ved at arrangere det hele selv.

Respuesta de Hannibal Travel
Fremragende rejse til Argentina og Brasilien. Veltilrettelagt med rigtig god og effektiv logistik. Fint afhentning i lufthavnen, spændende udflugter og gode hoteller

Respuesta de Hannibal Travel
God personlig kontakt. Hurtig respons på kontakt. God fornemmelse af ens ønsker, og tilrette lægge rejsen derefter.

Respuesta de Hannibal Travel
Det er meget hurtig og præcis planlægning. Alt gik som det skulle. Fint hotel få hundrede meter fra stranden. Det samme med bus og letbane

Respuesta de Hannibal Travel
Más información sobre otros tipos de reseñas.