MyPlanet Rejser Opiniones 802

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lars Sørup Madsen fra My Planet København: Netop hjemkommet fra en individuel planlagt rejse på 4 uger i Vietnam, Laos og Cambodia vil vi gerne udtrykke vores absolutte tilfredshed med Lars, som... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes
  2. Proveedor de viajes culturales
  3. Agencia de excursiones
  4. Operador de excursiones

Escrito por la empresa

Vi tilbyder rejser med fuld support hele vejen Du kan altid komme i kontakt med os. Vores rejsekoordineringsteam står til rådighed fra start til slut på din rejse. Du får en personlig og engageret Trip Coordinator og en døgnåben telefonisk assistance i tilfælde af nødstilfælde undervejs på rejsen. Om MyPlanet Rejser MyPlanet blev grundlagt i 1963 og tilbyder personlige, skræddersyede og fuldt supporterede rejser til mere end 40 lande i hele verden. Vores individuelle rejser bygger på omfattende viden om vores rejsemål, et prisvindende team af professionelle rejseeksperter og en personlig service i særklasse. Uanset hvor du rejser hen, kan du regne med fuld support. Med en 100 procent finansiel sikkerhed kan du drømme, bestille og rejse helt uden bekymringer. Læs mere på vores hjemmeside: https://www.myplanet.dk

Tag os med på råd

Escrito por la empresa

MyPlanet Rejser
MyPlanet er et af Skandinaviens ældste rejseselskaber og en førende specialist inden for rejser til alle verdens kontinenter. Siden 1963 har MyPlanet hjulpet mere end 100.000 rejsende med at opfylde deres rejsedrømme. 98% af vores gæster siger, at de gerne vil rejse med os igen. Sætter du pris på sikkerhed, kvalitet og en bekymringsfri rejse? Så skal du bestille din rejse hos os!
100% skræddersyede rejser
MyPlanet tilbyder personlige, skræddersyede og fuldt tilrettelagte rejser med support hele vejen til mere end 40 forskellige lande. Vores rejseeksperter har mange års erfaring og kan derfor bidrage med det lille "ekstra" til din drømmerejse.
Personligt og engageret
Vi samarbejder tæt med vores partnere og flyselskaber på vores forskellige rejsemål. Vi rejser regelmæssigt til vores destinationer og besøger både de kendte områder og de mindre kendte unikke steder, som de færreste rejsende normalt kender til. Disse små perler vil vi naturligvis dele med dig!
Du er dækket af Lov om Pakkerejser
Når du køber en rejse hos MyPlanet med fly, transport og overnatning, så er du dækket af Lov om Pakkerejser.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lars Sørup Madsen fra My Planet…

Lars Sørup Madsen fra My Planet København:
Netop hjemkommet fra en individuel planlagt rejse på 4 uger i Vietnam, Laos og Cambodia vil vi gerne udtrykke vores absolutte tilfredshed med Lars, som har rådgivet os om turens indhold, planlagt turen og været til rådighed for os undervejs, hvor vi løb ind i flyaflysning som følge af mellemøstkrigen.
Turen har været meget inspirerende, med nye oplevelser hele tiden og alle de aftaler der er blevet lavet af Lars, har været helt problemløse og fantastiske oplevelser. Undervejs har vi haft en klar fornemmelse af at ”være holdt i hånden på den gode måde” hvor det er vores fornemmelse at der har været en god kontakt mellem Lars og de lokale firmaer og guider vi har haft. Vi har haft de gode pladser, hvor der var trængsel og vi har mange steder ”været kendt ved første møde”, så stor ros til arrangøren Lars, som da vi ikke kunne komme hjem på grund af mellemøstkrigen, gav os sit private nummer, hvis vi havde behov for kontakt i weekenden og det virkede.
Det er ikke første gang Lars rådgiver og planlægger en tur for os – og det bliver forhåbentlig heller ikke sidste gang.
Vi giver ham vores varmeste anbefalinger.
Kaja Dinesen Jensen og Leo Ebbesen Petersen

10 de abril de 2026

Kære Kaja og Leo,

Tusind tak for jeres fantastiske og meget grundige tilbagemelding – det er en stor fornøjelse at læse om jeres oplevelser.

Vi er utrolig glade for at høre, at jeres rejse til Vietnam, Laos og Cambodia har levet op til – og forhåbentlig overgået – jeres forventninger, og at alt er forløbet så gnidningsfrit undervejs. Det betyder meget for os, at I har følt jer trygge og godt fulgt på hele rejsen, også da der opstod uforudsete udfordringer.

Vi vil naturligvis sørge for at give jeres ros videre til Lars – han vil uden tvivl sætte stor pris på jeres ord.

Tusind tak for jeres tillid endnu en gang. Vi glæder os til forhåbentlig at hjælpe jer med mange flere rejseoplevelser fremover.

Rejsekonsulet Rikke

Kære Rikke. Tak for dejligt møde fredags, hvor vi talte om mit kommende krydstogt og om mulig rejse til Japan. Skønt mødelokale, hvor vi havde de hyggeligt med en kop kaffe. Du har en meget stor viden om jeres lande, og eftersom du selv har været der, kommer du med en god, glad og levende fortælling. Det sætter jeg meget stor pris på. Jeg er også glad for, at vi kan snakke om vor fælles hjemegn, hvilket gør det nærværende for mig. Og stor tak for de mange minderige rejser, du har arrangeret for mig, og jeg glæder mig til de næste. God arbejdslyst til dig herfra.

10 de abril de 2026

Kære Henrik,

Tusind tak for din meget fine og personlige tilbagemelding – det glæder os virkelig at læse.

Vi er glade for at høre, at du havde et godt møde med Rikke, og at både rammerne og rådgivningen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du oplever nærvær, engagement og personlig indsigt i planlægningen af dine rejser.

Vi giver naturligvis dine rosende ord videre til Rikke – hun vil sætte stor pris på dem.

Tak for din fortsatte tillid. Vi glæder os til at hjælpe dig med mange flere gode rejseoplevelser fremover.

Super rejserådgivning

MyPlanet arrangerede en individuel rejse til Australien til os i februar/marts 2026. Rådgivningen og planlægningen inden rejsen var perfekt og kvalificeret, og på et spørgsmål under rejsen fik vi igen et hurtigt, konstruktivt og venligt svar.
Vi kan kun anbefale MyPlanet.
Jens og Anne

19 de marzo de 2026

Kære Anne og Jens

Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Det har været en fornøjelse at bidrage til jeres Australienrejse, og vi er rigtigt glade for at læse, at I havde en god ferie.

Vi håber at måtte hjælpe jer med endnu flere skønne rejseoplevelser fremover. Ønsker jer en rigtig dejlig påske.

Anna

Fantastisk ferie i Maldiverne

Min kæreste og jeg fik utrolig god vejledning ifm. booking af vores ferie til Maldiverne. Vi kendte ikke noget til destinationen på forhånd, så det var virkelig rart, at få hjælp til planlægningen. En stor tak skal lyde til Julie!

Desværre blev vores fly hjem aflyst grundet uroligheder i Mellemøsten. MyPlanet stod heldigvis klar til at hjælpe, og de sørgerde for at booke et nyt fly hjem, samt booke et hotel til os, hvor vi kunne vente indtil vores nye fly hjem afgik. Her var særligt Britta til stor hjælp!

Jeg vil klart anbefale at benytte MyPlanet Rejser til andre, og jeg vil helt sikkert benytte dem igen!

20 de febrero de 2026

Kære Martin

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre, at I har haft en fantastisk ferie i Maldiverne.

Det glæder os især, at I følte jer godt vejledt i planlægningen af rejsen. Maldiverne er en helt særlig destination, og derfor er det vigtigt for os at hjælpe med at finde det helt rigtige resort og den bedste løsning – så vi er rigtig glade for at høre, at Julie kunne hjælpe jer godt på vej.

Vi er også meget glade for, at I følte jer godt hjulpet, da jeres hjemrejse desværre blev påvirket af aflysninger. Når uforudsete situationer opstår, gør vi altid vores bedste for at finde en god løsning så hurtigt som muligt, og det er dejligt at høre, at vi kunne hjælpe jer trygt videre hjem.

Tusind tak for jeres anbefaling – vi håber at få lov til at hjælpe jer med endnu en drømmerejse i fremtiden.

Super god rejseplanlægning

Super god rejseplanlægning! Lene var rigtig god!

25 de enero de 2026

Kære Marie-Louise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med rejseplanlægningen, og at Lene kunne hjælpe dig godt på vej. Vi bringer selvfølgelig rosen videre til hende.

Rigtig god tur, når den tid kommer - vi glæder os til at høre om rejsen.

Uforglemmelig rejse i Australien

Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk rejse til Sydney-Adelaide-Kanguroo Island- Brisbane. Alt var booket og planlagt til mindste detalje. Susanne fra MyPlanet har stort kendskab til Australien, så vi boede meget centralt, og oplevede maximalt på de 3 intense uger.
Uforglemmelige oplevelser og STOR ros til MYPlanet.
Inger og Poul Martin
4100 Ringsted

26 de febrero de 2026

Kære Inger og Poul Martin,

Tusind tak for jeres fantastiske hilsen – det betyder virkelig meget for os at læse om jeres oplevelser.

Hvor er det skønt at høre, at I har haft en uforglemmelig rejse gennem Sydney, Adelaide, Kangaroo Island og Brisbane, og at I har fået mest muligt ud af jeres tre ugers rejse. Australien er noget helt særligt, og vi er så glade for, at planlægningen og de centrale hoteller har været med til at gøre oplevelsen endnu bedre.

Jeg sørger selvfølgelig for, at Susanne får jeres flotte ros – det vil hun blive utrolig glad for.

Tak fordi I rejste med MyPlanet – vi håber, vi må hjælpe jer med endnu et eventyr en anden gang.

En drømmerejse til Japan🌸

Min partner og jeg skal ud at rejse for første gang sammen, og vi valgte MyPlanet, fordi de har fået mange gode anmeldelser. Allerede ved den første samtale fik vi et rigtig godt indtryk - Der blev vi kontakten af Julie, som havde personlig erfaring med Japan. Der blev lyttet til vores ønsker og behov, og vi fik en klar fornemmelse af, hvordan de skræddersyr en rejse, der passer præcis til vores drømmerejse til Japan🎏🪭

Vi er meget glade for vores valg af MyPlanet, fordi vi oplever, at rejsen bliver tilpasset os personligt. Det betyder meget for os, at vores behov bliver taget seriøst, og at der er fokus på detaljerne, så rejsen føles både tryg og helt unik.🌸

Vi glæder os meget til at komme på rejsen🤩

4 de febrero de 2026

Kære Sarah,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for jeres tillid til MyPlanet.

Det glæder os at høre, at I allerede fra første samtale har haft en tryg og positiv oplevelse, og at I kan mærke, hvordan jeres rejse til Japan bliver sammensat med udgangspunkt i netop jeres ønsker og behov.

Japan er et helt særligt rejsemål, og med den planlægning og de detaljer, der er lagt i jeres rejse, er vi sikre på, at I får en oplevelse, der lever op til jeres drømme. Vi giver naturligvis jeres ros videre til Julie, som har stået for rejsen, det vil hun værdsætte.

Rigtig god fornøjelse med forberedelserne – vi glæder os til at sende jer godt afsted.

NZ og Hawaii

Igen en skøn rejse. Vi har været i Los Angeles, New Zealand (Nordøen i autocamper) og Hawaii. Som altid med MyPlanet havde vi en skøn rejse, alt var som vi havde ønsket og alt klappede med biler og hoteller. Vi giver endnu engang vores bedste anbefalinger til firmaet. De har desuden de mest søde og behagelige medarbejdere.
Bjarne og Lita

27 de enero de 2026

Kære Bjarne og Lita,

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse og for jeres fortsatte tillid til MyPlanet.

Det glæder os meget at høre, at jeres rejse til Los Angeles, New Zealand og Hawaii levede op til jeres ønsker, og at alt klappede med både biler og hoteller.

Vi vil samtidig give jeres ros videre til Rikke, som har stået for planlægning og booking af rejsen – og til resten af teamet, som I så venligt fremhæver som søde og behagelige.

Tak for jeres varme anbefaling. Vi håber at måtte hjælpe jer med endnu flere skønne rejseoplevelser fremover.

Australien

Hjemvendt fra en 3 ugers rejse til Australien, med flere stop og mange oplevelser. Fantastisk tur, hvor alt klappede, og levede op til vore forventninger. Super service og opfølgning. Tak for en stor oplevelse.

17 de enero de 2026

Kære Finn

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at jeres 3 ugers rejse til Australien levede op til alle jeres forventninger, og at alt forløb som planlagt.

Vi er glade for, at I har haft en fantastisk tur med mange oplevelser – og tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Tak til MyPlanet for en fantastisk rejse Down Under

Endnu en fantastisk rejse til New Zealand arrangeret af MyPlanet (Randi), der fuldstændig forstod mine ønsker, gav enestående rådgivning og tog sig af alt. Rejsen var virkelig velkomponeret og gav mange forskellige oplevelser. Alle hoteller var af høj kvalitet og aktiviteterne interessante, MyPlanet gav al nødvendig information, og alt klappede efter planen. Kan varmt anbefale denne meget professionellel, sympatiske og omhyggelige rejsearrangør!

5 de enero de 2026

Kære Dorthe,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for de flotte ord!

Vi er virkelig glade for at høre, at din rejse Down Under levede op til dine ønsker, og at du har haft en fantastisk oplevelse i New Zealand. Det betyder meget for os at høre, og vi vil naturligvis sørge for at viderebringe din ros til Randi.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din varme anbefaling. Vi håber at måtte hjælpe dig med endnu et rejseeventyr en anden gang.

100 % tilfredshed og tryghed på ferien

Vi er netop vendt hjem fra endnu en rejse til Australien hvor vi igen har benyttet MyPlanet for at få 100% ud af ferien.
Et yderst kompetent rejse selskab som formår at sætte ønsker og behov sammen så alt fungerer optimalt. Vi er igen blevet mødt af hjælpsomme medarbejdere både før under og efter rejsen. Vi anbefaler MyPlanet til alle der ønsker en problemfri rejse hvor man bare kan nyde sin ferie fordi alt er nøje og professionelt udført.

19 de diciembre de 2025

Kære Britta

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for endnu en gang at have valgt MyPlanet til jeres rejse til Australien. Det glæder os meget at høre, at I igen har oplevet fuld tilfredshed og tryghed hele vejen igennem – og at I har kunnet nyde ferien, mens vi tog os af detaljerne.

Vi sætter stor pris på jeres ros af vores medarbejdere før, og jeg vil naturligvis sørge for at bringe de rosende ord videre til jeres rejsekonsulent, Randi.

Tusind tak for anbefalingen. Vi håber at få lov til at hjælpe jer med endnu flere fantastiske rejseoplevelser i fremtiden.

Fin og personlig vejledning

Vi har fået en fin og meget personlig behandling af vores rejseagent, så nu håber vi også at vores rejse bliver lige så uproblematisk.

24 de noviembre de 2025

Kære Marianne,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og de venlige ord!
Det glæder os virkelig at høre, at I har fået en fin og personlig vejledning af Julie. Vi sætter stor pris på, at I deler jeres oplevelse.

Vi håber selvfølgelig også, at jeres rejse bliver helt uproblematisk – og mindst lige så god som planlægningen. Skulle der opstå spørgsmål før afrejse, står vi altid klar til at hjælpe.

Rigtig god rejse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Yderst professionelt fra første kontakt…

Yderst professionelt fra første kontakt til vi var hjemme igen, - fantastisk.

29 de octubre de 2025

Kære Søren,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hele vejen fra den første kontakt med Rikke til hjemkomsten. Det betyder meget for os, at du har følt dig godt taget hånd om gennem hele rejsen.

Tak fordi du valgte MyPlanet – vi håber at byde dig velkommen igen på din næste rejse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

MyPlanet rejser hjalp os med at…

MyPlanet rejser hjalp os med at arrangere den mest fantastiske og trygge rejse til Japan i 3 uger for vores familie på 4. Vi kan kun anbefale de professionelle medarbejdere ved rejsebureauet samt de søde og engagerede guider der var med os undervejs på turen.

18 de octubre de 2025

Kære familie,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at jeres tre ugers familie eventyr i Japan blev en fantastisk og tryg oplevelse! Vi sætter stor pris på jeres ros til både vores rejsekonsulenter og de lokale guider – det betyder meget for hele holdet, at I følte jer godt taget hånd om undervejs.

Japan byder på så mange unikke oplevelser, og vi er glade for, at vi kunne være med til at skabe jeres rejseminder. Tak fordi I valgte MyPlanet til at planlægge jeres familieferie.

Bryllupsrejse til Japan

Vores oplevelse med planlægning og udførelse af denne tur var virkelig fantastisk. Lige fra starten havde vi en følelse af tryghed og ro takket være støtten fra Julie og Emma, ​​som var med os hele vejen. At have nogen at stille spørgsmål til, søge hjælp hos og dele vores Japan-drømme med gjorde processen både overvældende på den bedste måde og vidunderligt fornøjelig.

Vi kan varmt anbefale MyPlanet service til alle, der søger ro i sindet, ekspertrådgivning og ægte omsorg under deres rejse. De gjorde vores Japan eventyr virkelig mindeværdig!

9 de octubre de 2025

Kære Anne-Sofie,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse.

Vi er så glade for at høre, at jeres bryllupsrejse til Japan blev en fantastisk oplevelse! Det betyder meget for os, at I følte jer trygge og godt taget hånd om gennem hele planlægningen.

Julie og Emma vil blive rigtig glade for at høre, at deres støtte gjorde en forskel for jer.

Japan er et magisk rejsemål, og vi er beærede over at have været en del af jeres store rejse. Tak fordi I valgte MyPlanet – og for at dele jeres oplevelse med os.

Opleve Japan og dets kultur

Jeg var på en måneds tur i Japan, der var god hjælp fra MyPlanet med at tilrettelægge turen så jeg kom rundt I landet og fik set mange aspekter af det.

Godt tilrettelagt med at komme rundt

Der var opfølgning undervejs på turen af om tingene gik som de skulle.

4 de septiembre de 2025

Kære Peter

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en skøn tur til Japan, og at Rikke kunne hjælpe med at sammensætte en rejse, hvor du fik oplevet mange forskellige sider af landet. Vi er også glade for, at du følte dig godt fulgt undervejs – det er netop den tryghed, vi ønsker at give vores rejsende.

Vi håber, at du får glæde af minderne længe – og vi står altid klar, hvis du får lyst til nye eventyr.

Vancouver

Vores sommerferie i år gik til Canada og en af de steder vi besøgte var Vancouver. Det er virkelig en fantastisk by. Vi var på en 5 timers cykeltur rundt i byen og det kan varmt anbefales. MyPlantet har virkelig fortjent stor ros for planlægning af vores rejse.

7 de agosto de 2025

Kære Lone,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Lone. Vi er rigtig glade for at høre, at jeres sommerferie til Canada og besøget i Vancouver blev en fantastisk oplevelse.

Det lyder skønt med cykelturen rundt i byen – og dejligt at høre, at den kan anbefales videre. En særlig tak for de fine ord om Rikkes planlægning, hun vil blive meget glad for at høre det.

Vi håber at få lov til at hjælpe jer med nye rejser i fremtiden.

Godt planlagt rejse.

En helt perfekt Canada rejse, planlagt af utroligt kompetente medarbejdere hos MyPlanet.

7 de septiembre de 2025

Kære Henrik,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at din rejse til Canada levede op til dine forventninger, og at du har haft en helt perfekt oplevelse.

Det glæder os, at du fremhæver Rikkes kompetencer, og vi håber at få lov til at planlægge nye rejser for dig i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det rigtige rejse sted de har lige…

Det rigtige rejse sted de har lige solgt mig min drømme rejse som gå til laos de er meget flinke og god

10 de septiembre de 2025

Kære Jan,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er utrolig glade for at høre, at du har fundet din drømmerejse til Laos hos os. Det betyder meget, at du fremhæver vores service og oplevede os som både flinke og hjælpsomme. Jeg sørger for at bringe dine roser videre til Lars, dem bliver han glad for.

Vi ønsker dig en fantastisk rejse, og vi står klar, hvis du en dag får lyst til nye eventyr.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great organized trip to US West Coast…

Great organized trip to US West Coast SF, Yosemite, Monterey, LA and Hawaii. Everything was planned to perfection and we had an adventure of a lifetime with our 2 grown up daughters,

We can highly recommend MyPlanet to plan your travelling dreams, they make them come true.

21 de julio de 2025

Dear Lars,

Thank you so much for your wonderful review!

We’re delighted to hear that you had such an unforgettable adventure with your daughters and that Julie helped plan everything to perfection. She will be so happy to know that her efforts made your trip truly special.

Thank you as well for recommending us – we greatly appreciate your trust and look forward to helping you plan your next dream journey!

Warm regards

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.