Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

- som i mega hurtig! Jeg bestilte lidt lækre sager til en fødselsdagsgave; og det tog max 4 minutter, før der lå en mail, at min ordre kunne hentes…. Det er dæleme hurtig service - og fødselaren b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse ni... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Genialt! Jeg kan efterhånden heldigvis prale med at eje en ting eller to fra Hausholmliving. Line har det meste som hjertet kunne begære. Hyggelige Tæpper? Tjek. Overdådige Kopper? Tjek. R... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kære Lene

Mange mange tak for din super fine bedømmelse og tusinde tak fordi at du tog dig tid, til at skrive den - det er meget værdsat😊🌸

Hurtig og god service

1 de mayo de 2025

Kære Marlene

Tusinde tak fordi at du tog dig tid til at bedømme - det betyder utrolig meget ♥️😊🌸

Ønsker dig en rigtig dejlig dag✨

Flot keramik😍

Flot keramik😍
Hurtig levering😜
Gode priser, altid noget som frister

7 de abril de 2025

Respuesta de Hausholmliving

Kære Sabrina - mange mange tak for din super fine bedømmelse og dejligt at modtage endnu en bestilling fra dig😊😍 Det er yderst værdsat kan du tro!

Alle burde handle ved Line 🙌🏼

Skønt univers og perfekt service/ordrehåndtering 👏🏼 Alle burde handle ved Line ✨

8 de marzo de 2025

Kære Ane

Tak for din super fine bedømmelse - dejligt at du er tilfreds✨ Det betyder meget at du tog dig tid til at bedømme ♥️

Fantastisk oplevelse

Så god kundeservice. Hurtig og effektiv behandling af ordre.

25 de febrero de 2025

Kære Maja

Mange mange tak for din fantastisk fine bedømmelse - den gjorde lige min dag endnu bedre kan du tro✨ Dejligt at alt var som det skulle være ✨

Gode tilbud

Dejligt tilbud jeg faldt over. Hurtig levering,

14 de febrero de 2025

Kære Jane

Mange mange tak for din super fine bedømmelse, tak fordi du tog dig tid til at skrive den✨

1. gangs køber

Alt fungerede hele "vejen". Fik oven i købet en fin læbepomade vedlagt i pakken.

2 de febrero de 2025

Kære Lone

Tak for din super fine bedømmelse - dejligt at alt gik efter planen✨ Håber at “se” dig på shoppen en anden god gang🤝

Super hurtig respons

Super hurtig respons, hurtig levering og lækre ting da det kom frem. Stor anbefaling herfra.

18 de febrero de 2025

Kære Karsten

Tusinde mange tak for din super flotte bedømmelse - dejligt at du er tilfreds, det er jo altafgørende for en lille shop som min✨🤝👏🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig ordrebekræftelse og…

Super hurtig ordrebekræftelse og levering. Skønne produkter og vedlagt lille gave. Mine bedste anbefalinger herfra.

23 de enero de 2025

Kære Tina

Tusinde tak for din flotte bedømmelse, hvor er jeg bare glad for at høre at du har lyst til at anbefale hausholmliving til andre - mange mange tak♥️

Flotte produkter

Flotte produkter, god hjemmeside og hurtig levering

15 de enero de 2025

Kære Lone

Mange tak for din fine bedømmelse, dejligt at du er tilfreds med det hele og tak fordi du tog dig tiden til at bedømme, det er enormt værdsat ♥️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kun positive ord til denne webshop

Unikt sortiment, service i særklasse og skide sød ejer 🫶🏻

7 de enero de 2025

Kære Mette

Århh tusinde tak - sikken en fin bedømmelse ♥️🫶🏼
Der gjorde du lige dagen endnu bedre🤝🏼

Super fine vare

Super fine vare, i en særdeles høj kvalitet. Og meget hurtig levering

6 de enero de 2025

Kære Magnus

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at bedømme, er virkelig glad for at høre at alt var som det skulle være ✨🎉

Tak!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid tip top service og levering

Elsker at handle hos hausholmliving - føler altid min bestilling er personlig selvom den er online.

6 de enero de 2025

Kære Susanne

Mange mange tak! Din bedømmelse gjorde lige min dag endnu bedre 🥰♥️ Forsøger virkelig at gøre det til en god oplevelse at handle online og at gøre det personligt, så din besked gjorde mig bare SÅ glad.

Tusinde tak♥️

Go service.

Go service.. hurtig betjening..
Flotte ting...

2 de enero de 2025

Kære Søren

Mange mange tak for både bestilling og denne fine bedømmelse 👏🏼🫶🏼 Tak fordi du tog dig tid til at bedømme - det er meget værdsat ♥️🤝🏼😊

Fin filosofi

Fin filosofi, hurtig og sikker levering med lidt ekstra forkælelse

29 de diciembre de 2024

Kære Helle

Mange mange tak for din super fine bedømmelse - den er meget værdsat kan du tro🫶🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores svigerdatter ønskede keramik fra…

Vores svigerdatter ønskede keramik fra dit firma.
Derved lærte vi Hausholmliving at kende.

8 de diciembre de 2024

Kære Bodil

Mange tak for din fine bedømmelse og forklaring, dejligt med gaveønsker herfra 🫶🏼👏🏼

Som altid var det en fornøjelse😍

Som altid var det en fornøjelse😍
Jeg fik endda en fin gave med i min ordre!

9 de diciembre de 2024

Kære Mathilde

Mange mange tak for din fine bedømmelse - og jeps ordre nr. 3 fra dig skulle selvfølgelig belønnes med en gave 🎁🎉 TAK for støtten🫶🏼

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.