- som i mega hurtig! Jeg bestilte lidt lækre sager til en fødselsdagsgave; og det tog max 4 minutter, før der lå en mail, at min ordre kunne hentes…. Det er dæleme hurtig service - og fødselaren b... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelt... Ver más
La empresa ha respondido
Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse ni... Ver más
La empresa ha respondido
Genialt! Jeg kan efterhånden heldigvis prale med at eje en ting eller to fra Hausholmliving. Line har det meste som hjertet kunne begære. Hyggelige Tæpper? Tjek. Overdådige Kopper? Tjek. R... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!
Información de contacto
Holmevej 18, 6760, Ribe, Dinamarca
- info@hausholmliving.com
- hausholmliving.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Som altid fantastiske produkter og en…
Som altid fantastiske produkter og en fantastisk service. Kan kun anbefales.

Respuesta de Hausholmliving
God service, hurtig forsendelse- kan varmt anbefale at handle her.

Respuesta de Hausholmliving
hurtig levering og hurtig…
hurtig levering og hurtig tilbagebetaling ved fortrydelse af køb.

Respuesta de Hausholmliving
Tusind tak for den flotte indpakning af…
Tusind tak for den flotte indpakning af adventsgaver og skønne service og rådgivning

Lækre produkter
Lækre produkter, og en særlig god service, da der skete en fejllevering, kan klart anbefale Hausholmliving⭐️
Hurtig levering..

Tilfreds
Fin hjemmeside med en masse flotte ting. Hurtig levering. Intet mindre end tilfreds

Fremragende webshop
Det er nok tredje gang, jeg handler hos Hausholmliving, men første gang, jeg skriver en anmeldelse. Der er ganske enkelt ikke en finger at sætte på den service, der bliver ydet, og udvalget af produkter er i særklasse. Jeg kan kun varmt anbefale at handle her, hvis du sætter pris på god smag og på, at din ordre bliver behandlet med ægte omhu og sjæl.

Hurtig personlig svar
Hurtig personlig svar. Den bestilte vare lå til afhentning.

Respuesta de Hausholmliving
Du får ikke bedre service end her ved…
Du får ikke bedre service end her ved Line.Service og vejledning er helt i top. Anbefales på det stærkeste👌🏻

Respuesta de Hausholmliving
God personlig serivice og hurtigt…
God personlig serivice og hurtigt levering. 5udaf5 herfra.

Respuesta de Hausholmliving
Nærværende, effektivt og serviceminded oplevelse
Nærværende, effektivt og serviceminded oplevelse at handle hos Hausholmliving

Respuesta de Hausholmliving
Line er en indretnings magiker
Line er eminent til at udfordre, sammen sætte og rykke ved mine grænser for min bolig! Og hun formår at ramme og skabe et nyt visuelt indtryk som jeg bare bliver mere og mere glad for at købe ind i♥️

Flotte produkter
Flotte produkter, dejlig service, hyggelig skrevet hilsen da jeg hentede min bestilling :)

Respuesta de Hausholmliving
Unikke produkter og den bedste service
Her har jeg købt skønne, smukke og unikke produkter. Man kan altid blive overrasket af noget nyt og det frister hver eneste gang.
Servicen er i top, hvilket for mig også har stor betydning.
Kan varmt anbefales.

Respuesta de Hausholmliving
Skønt varesortiment og flot hurtig service
Skønt varesortiment, utrolig fin service, hurtige svar ved henvendelse, fantastisk imødekommenhed og hjælper altid gerne med sparring. Det i kombination med hurtig levering.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.