Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har snart handlet nogle stumper derinde, 1 gang var der fejl i leveringen, modtog nogle forkerte bukninger Ringede og snakkede med dem, de beklagede meget og ville sende de rigtige med det s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Denne forretning har i alle måder ydet det allerypperste. Jeg har købt alt til min ca. 2500 liter havedam med "åløb" her. Jeg har modtaget kyndig og effektiv rådgivning, som førte mig til både bedr... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og effektivt. Meget overskuelig og nem online shop, bestilte om aftenen, 2 dage efter var varen til afhentning i pakkeshop, det må siges at være hurtigt og m,eget effektivt. Bestemt ikke sids... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har tingene på lager og hurtig levering. Og mere end det, Thomas finder altid en løsning. Jeg handler hos dem fordi jeg altid kommer hjem med en god løsning Hvad enten det er fittings til fiskebassi... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para estanques
  2. Contratista de estanques
  3. Proveedor de peces para estanques

Escrito por la empresa

* Professionel og kyndig vejledning med mange års erfaring med koi og havedamme. * Bredt sortiment * Vi sælger kun det, som vi selv har erfaring for, at der fungerer. * Forhandleraftaler med Danske, Engelske, Tyske og Hollandske grossister. * Mange filtre er i demo, så du kan se hvordan de fungerer i praksis.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super

Super godt service

14 de junio de 2023

1000 tak Kim :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fem stjerner på alle områder

Denne forretning har i alle måder ydet det allerypperste.
Jeg har købt alt til min ca. 2500 liter havedam med "åløb" her. Jeg har modtaget kyndig og effektiv rådgivning, som førte mig til både bedre og billigere løsninger end dem, jeg selv havde forestillet mig. Mit indkøb blev pakket, så jeg sparede fragt (Og det har ikke været let, ku' jeg se!)
Og nu, som prikken over i'et, har manden med stort initiativ sørget for, at en pumpe, som var defekt, bliver erstattet fra fabrikken. Og det endda med lynets hast.
Jeg skriver dette for dog at give noget igen. Jeg kan ikke anbefale Sydsjællands Havedamscenter varmt nok.

23 de junio de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Sydsjællands Havedamscenter

1000 tak Morten, det er meget fine ord :-)
Mvh. Tomas og Mona.

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig levering. Har handlet der mange gange. Og bliver ved med det 🙂

28 de mayo de 2023

Respuesta de Sydsjællands Havedamscenter

Dejligt at høre :-) Tak for det Annemarie :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har tingene på lager og hurtig…

Har tingene på lager og hurtig levering.
Og mere end det, Thomas finder altid en løsning. Jeg handler hos dem fordi jeg altid kommer hjem med en god løsning Hvad enten det er fittings til fiskebassinet eller fittings til Poolen, har lige været der igen idag, og ja problem løst!! Mvh, Palle

29 de abril de 2023

Hurtig betjening

25 de febrero de 2023

Tak for det Susanne :-)

Hurtig og god service

Super hurtig og god service
Og altid flink 🌟🌟🌟🌟🌟

21 de diciembre de 2022

1000 tak Maria :-)
Mvh. Tomas og Mona

God oplevelse 👍👍👍👍👍

Det er første gang jeg handler hos firmaet, men helt sikkert ikke sidste gang, handlen har fungeret perfekt, fra bestilling på hjemmesiden, til varene ankom her hjem til 👍👍👍👍👍

16 de noviembre de 2022

Respuesta de Sydsjællands Havedamscenter

Det er godt at høre, tak for det Leif :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.