Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har snart handlet nogle stumper derinde, 1 gang var der fejl i leveringen, modtog nogle forkerte bukninger Ringede og snakkede med dem, de beklagede meget og ville sende de rigtige med det s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Denne forretning har i alle måder ydet det allerypperste. Jeg har købt alt til min ca. 2500 liter havedam med "åløb" her. Jeg har modtaget kyndig og effektiv rådgivning, som førte mig til både bedr... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og effektivt. Meget overskuelig og nem online shop, bestilte om aftenen, 2 dage efter var varen til afhentning i pakkeshop, det må siges at være hurtigt og m,eget effektivt. Bestemt ikke sids... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har tingene på lager og hurtig levering. Og mere end det, Thomas finder altid en løsning. Jeg handler hos dem fordi jeg altid kommer hjem med en god løsning Hvad enten det er fittings til fiskebassi... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para estanques
  2. Contratista de estanques
  3. Proveedor de peces para estanques

Escrito por la empresa

* Professionel og kyndig vejledning med mange års erfaring med koi og havedamme. * Bredt sortiment * Vi sælger kun det, som vi selv har erfaring for, at der fungerer. * Forhandleraftaler med Danske, Engelske, Tyske og Hollandske grossister. * Mange filtre er i demo, så du kan se hvordan de fungerer i praksis.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Forsendelsen samsvarte med min…

Forsendelsen samsvarte med min bestilling. Tenker det tok litt lang tid fra Danmark. Men allt i allt bra. 👍

4 de noviembre de 2022

Respuesta de Sydsjællands Havedamscenter

Tak Svein :-) Ja, der er lidt leveringstid fra DK.
Venlig hilsen Mona.

Alt OK

Alt OK som det plejer

12 de septiembre de 2022

Tak for det Nancy :-)
Mvh. Mona.

En dejlig butik

En dejlig butik, med stort udvalg,og god service. ;-)

4 de septiembre de 2022

1000 tak Tobias :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunden i centrum, og stor passion

I godt et års tid nu har jeg været kunde hos dette firma - dels gennem gentagne besøg i butikken, og dels gennem gentagne køb gennem deres webshop.

Grundlæggende har de et godt udvalg af produkter og til konkurrencedygtige priser. Webshoppen fungerer fint og man når ofte over det beløb, som giver fri fragt ;-) Det er dog langt fra hver gang, at man har varen dagen efter bestilling - bl.a. fordi nogle bestemte varer ofte bliver udsolgt ret hurtigt. Så er det jo nærliggende at opfordre til, at man bestiller endnu større partier hjem ;-) Så et lille logistik problem hér ;-) Men når man så endelig modtager varen, så vil man opleve, hvor sirligt og forsvarligt, den er blevet emballeret - næsten helt i særklasse.

Butikken i Tappernøje er stor og flot, og snart er udvidelsen færdig, hvilket vil gøre den endnu flottere.

Som kunde mærker man tydeligt, at der er stor passion tilstede. Man går aldrig forgæves efter gode råd og vejledning, og firmaet tager sig rigtig god tid til kunderne. Ringer man forgæves til dem, ja så vil man ofte opleve, at de ringer tilbage så snart de har tid.

Så hermed de bedste anbefalinger fra en meget tilfreds kunde.

29 de julio de 2022

1000 tak Ken :-)
Det kan være svært at holde alle produkter på hylderne hele tiden, da nogen varer opleves i restordre hos vores leverandører, og andre leverandører har overraskende lang leveringstid.
Derudover er det svært at forudse, at der i perioder pludselig kan komme en stor efterspørgsel på specifikke varer, der normalt har et mere jævnt vareflow.
I webshoppen oplever vi også, at flere erhverv bestiller hos os, og typen og mængden af varer, er ikke altid til at tage højde for.
De 1-3 leveringsdage kan kun overholdes på varer, der er på lager, så hvis man skal bruge mange af en type vare, og man kan se, at den lander som "udsolgt/kan bestilles", er det muligt at justere på antallet i varekurven, så man kan ende på det antal, der faktuelt er på lager.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en springvandspumpe der ikke var på lager de ringede med det samme da den ankom
Super mange tak

27 de julio de 2022
Opinión espontánea

Respuesta de Sydsjællands Havedamscenter

1000 tak Christian, vi er glade for at kunne hjælpe :-)
Mvh. Tomas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, Fantastisk vejledning ved køb af pumpe. Kan varmt anbefales.

16 de junio de 2022

Respuesta de Sydsjællands Havedamscenter

1000 tak Marianne, det er vi glade for :-)

Gode priser

Gode priser, produkter og hurtig levering.

9 de junio de 2022

Respuesta de Sydsjællands Havedamscenter

Det er vi glade for at høre, 1000 tak Frank :-)
Mvh. Mona.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.