Jeg har snart handlet nogle stumper derinde, 1 gang var der fejl i leveringen, modtog nogle forkerte bukninger Ringede og snakkede med dem, de beklagede meget og ville sende de rigtige med det s... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Denne forretning har i alle måder ydet det allerypperste. Jeg har købt alt til min ca. 2500 liter havedam med "åløb" her. Jeg har modtaget kyndig og effektiv rådgivning, som førte mig til både bedr... Ver más
La empresa ha respondido
Nemt og effektivt. Meget overskuelig og nem online shop, bestilte om aftenen, 2 dage efter var varen til afhentning i pakkeshop, det må siges at være hurtigt og m,eget effektivt. Bestemt ikke sids... Ver más
Har tingene på lager og hurtig levering. Og mere end det, Thomas finder altid en løsning. Jeg handler hos dem fordi jeg altid kommer hjem med en god løsning Hvad enten det er fittings til fiskebassi... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
* Professionel og kyndig vejledning med mange års erfaring med koi og havedamme. * Bredt sortiment * Vi sælger kun det, som vi selv har erfaring for, at der fungerer. * Forhandleraftaler med Danske, Engelske, Tyske og Hollandske grossister. * Mange filtre er i demo, så du kan se hvordan de fungerer i praksis.
Información de contacto
Sandagervej 3, 4733, Tappernøje, Dinamarca
- webshop@havedamscenter.dk
- havedamscenter.dk
Forsendelsen samsvarte med min…
Forsendelsen samsvarte med min bestilling. Tenker det tok litt lang tid fra Danmark. Men allt i allt bra. 👍

Respuesta de Sydsjællands Havedamscenter
Er meget godt tilfreds har fået en…
Er meget godt tilfreds har fået en meget fin behandling når jeg har ringet over til dem 👍

Respuesta de Sydsjællands Havedamscenter
Kunden i centrum, og stor passion
I godt et års tid nu har jeg været kunde hos dette firma - dels gennem gentagne besøg i butikken, og dels gennem gentagne køb gennem deres webshop.
Grundlæggende har de et godt udvalg af produkter og til konkurrencedygtige priser. Webshoppen fungerer fint og man når ofte over det beløb, som giver fri fragt ;-) Det er dog langt fra hver gang, at man har varen dagen efter bestilling - bl.a. fordi nogle bestemte varer ofte bliver udsolgt ret hurtigt. Så er det jo nærliggende at opfordre til, at man bestiller endnu større partier hjem ;-) Så et lille logistik problem hér ;-) Men når man så endelig modtager varen, så vil man opleve, hvor sirligt og forsvarligt, den er blevet emballeret - næsten helt i særklasse.
Butikken i Tappernøje er stor og flot, og snart er udvidelsen færdig, hvilket vil gøre den endnu flottere.
Som kunde mærker man tydeligt, at der er stor passion tilstede. Man går aldrig forgæves efter gode råd og vejledning, og firmaet tager sig rigtig god tid til kunderne. Ringer man forgæves til dem, ja så vil man ofte opleve, at de ringer tilbage så snart de har tid.
Så hermed de bedste anbefalinger fra en meget tilfreds kunde.

Respuesta de Sydsjællands Havedamscenter
Købte en springvandspumpe der ikke var på lager de ringede med det samme da den ankom
Super mange tak

Respuesta de Sydsjællands Havedamscenter
Har altid fået god vejledning
Har altid fået god vejledning, og der er hurtig levering

Respuesta de Sydsjællands Havedamscenter
Hurtig levering, Fantastisk vejledning ved køb af pumpe. Kan varmt anbefales.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.