Ben super tevreden met mijn auto. Alles werkt zoals verwacht. Keurig afgeleverd. Geweldig geholpen 3x door Bjorn. Bij aflevering geduld en tijd genomen om mij alles uit te leggen. Zo fijn!... Ver más
Component 74, 1446 WP Purmerend, Noord-Holland, NL
La empresa ha respondido
Kapot knipperlicht zeer snel vervangen. Daarnaast bleek nog een lampje van de kentekenplaat kapot te zijn (wat mij nog niet opgevallen was), die is ook gelijk meegenomen. Dus goede service!
La empresa ha respondido
Goede medewerker aan de balie! En de werkzaamheden zijn ook naar tevredenheid uitgevoerd 👍Ik heb wel een kleine opmerking …. Nadat mijn trekhaak is bevestigd heb ik geen nummerplaat ontvangen! Ik heb... Ver más
La empresa ha respondido
Al jaren zijn we vaste klant bij deze garage Paar nieuwe auto's gekocht Reparatie kon redelijk snel gemaakt Nu kan er altijd iets stuk gaan aan je auto Maar een mechanische vacuümpomp bij 3... Ver más
Escrito por la empresa
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Component 74, 1446 WP, Purmerend, Noord-Holland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Goed te woord gestaan, alles duidelijk. Houden zich aan de afspraak wat betreft de uit te voeren werkzaamheden en hoelang het zal duren.
De locatie is prima, mooi bedrijf en geeft een verzorgde indruk.
Het personeel is klantvriendelijk.
Er is een gezellige koffiehoek!!!

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Dienstbaar, klantgericht helpen in de vorm van bijvoorbeeld gratis leenauto. Voorheen garage in hoorn, waar mijn opel gekocht was.

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Telefonisch nauwelijks te bereiken. Voor het verwisselen van een lampje (van €8,95) een rekening presenteren van €50,-!! Hoe dan? Van der Linden Van Sprankhuizen rekende altijd een tientje of €15,- Schandalig! En dan vragen om een beoordeling en als je die positief invult, dan krijg je €25,- korting de volgende keer. Klinkt als omkoping. Dit valt me zó tegen! Natuurlijk direct geprobeerd te bellen, maar er wordt (je raadt het al) niet opgenomen… Zo jammer dit.

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Ondanks de wat lange wachttijd voordat de auto zijn onderhoudsbeurt kon krijgen, verliep het onderhoud goed. De huurauto stond klaar, alles was binnen een dag afgerond, de extra werkzaamheden werden vooraf besproken voor akkoord en de mensen aan de balie waren vriendelijk.
Kosten vielen wel tegen maar wie heeft dat gevoel niet ...

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Goede afspraken, overleg over vervangen van de distributieriem en kosten daarvan, vriendelijke afstemming.

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
De auto is weer netjes APK gekeurd en er is een grote beurt uitgevoerd naar mijn tevredenheid. De factuur werd netjes overlegd op het einde, zeer goede dealer.

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Gemakkelijk een afspraak gemaakt online. Goed vervangend vervoer. Duidelijkheid over reparatie.

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Daarover heb ik per mail gereageerd.
En helaas nog geen reactie op gehad.

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Ze waren erg behulpzaam en gaven netjes antwoord op mijn vragen.

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Goede dienst altijd vriendelijk en fantastische personeel leden

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Kreeg van te voren bericht....fiets stond klaar....en kreeg telefoontje dat mn auto weer klaarstond

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Werkplaats heeft snel geschakeld, we konden na telefonisch overleg eerder terecht ivm verversen motorolie. Servicebeurt is naar wens uitgevoerd.