Ford-dealer Hedin Automotive Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kampte met een kapotte accu die vanwege de plaatsing in mijn hybride auto alleen door een gecertificeerd persoon uitgevoerd kon worden. Ik heb Hedin gebeld en kon gelijk terecht. Na een uur was mij... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met melding van de bandenspanning naar de Rapid service van Ford Hedin Den Haag. Vriendelijke ontvangst en kon wachten op het verhelpen van het probleem. Gratis koffie en evt een croissantje in de kof... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario Ford
  2. Tienda de reparación de automóviles
  3. Concesionario de autos
  4. Servicio de automóvil

Sobre Ford-dealer Hedin Automotive

Escrito por la empresa

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

3 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1055 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Storing vlot verholpen

Ik kon voor een kleine storing (waarschuwing bandenspanning) zonder afspraak terecht en kon mijn auto na een klein uur weer meenemen: storing verholpen.

4 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op de factuur staat eigenlijk niet…

Op de factuur staat eigenlijk niet veel. Filter F150 vervangen, nieuwe olie en remvloeistof. Geen uren oid.
Dan sturen jullie ook nog een lullig filmpje met daarop het banden profiel, dat de ruitenwisservloeistof is aangevult en dat de accu het nog doet en de remklauwen nog okay zijn. Er staat 24000 km op, natuurlijk zijn die okay. En de ruitenwisser vloeistof had ik vlak daar voor ook bijgevult. Welke filters van de lpg installatie zijn vervangen, wat kosten die? Hoe lang bezig etcetc. Kortom ik ben niet tevreden
Dat doen wij op de jachthaven als we een servicebeurt uitvoeren echt even anders.
Groet
Tiddo Sijpkens

3 de septiembre de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Auto prima, informatie voorziening niet prima

Auto bij de garage, prima gemaakt (onder garantie) als in hij rijdt weer prima. Ik krijg alleen geen volledige informatie over wat er nu allemaal aan gedaan is, wat is er vervangen, wat is er gerepareerd etc. Nu drie keer om verzocht, vandaag was de derde keer. We wachten af!

3 de septiembre de 2026

Goed en correct geholpen

Correct en goed
geholpen

Beste Dorine,

Fijn om te horen dat je correct en goed bent geholpen. Dank voor de review.

Beste,

Fijn om te horen dat je vriendelijk en snel bent geholpen. Dank voor de review.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Na een defect aan mijn voertuig is deze gelukkig na 3,5 weken weer inzetbaar

Na een defect aan mijn voertuig is deze geplaatst bij Hedin Hoofddorp. In eerste instantie is er de eerste week geen leen voertuig ter beschikking gesteld, voertuig was nog geen twee jaar oud met 15000km gereden. Alle storingen garantie werk. Na veel mail incl Ford nl wel voertuig als leen gekregen. Hedin Schiedam heeft helemaal niets laten horen. Zijn ook in verhaal geïnformeerd daar is voertuig aangeschaft in Jan 2026. 0 beurt gegeven maar geen software updates die wel hadden moeten gebeuren.

2 de septiembre de 2026

Reparatie band

Direct, op dezelfde dag, tijd om mijn lekke band te repareren. Heel fijn dat dit meteen kon.

2 de septiembre de 2026

Beste Herman,

Wat fijn dat op dezelfde dag jouw band is gerepareerd. We helpen je graag. Dank voor de review.

Professionele dealer

Professionele dealer. En vriendelijke medewerkers.

27 de agosto de 2026

Beste Inez,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. We zien je graag terug. Dank voor de review en de mooie woorden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn vraag was snel behandeld.

Mijn vraag was snel behandeld.

Beste Hans,

Wat fijn dat je vraag snel was behandeld. Dank voor de review.

Gewoon goed geholpen!

Fijn contact met de verkoper die relevante informatie verstrekte, waarbij ik me niet onder druk gezet voelde. 2e proefrit? Geen probleem. Kortom: ik ben gewoon goed en prettig geholpen! Hier is de klant nog steeds koning.

7 de agosto de 2026

Beste Rick,

Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat je tevreden bent over ons personeel. We zien je graag terug. Dank voor de review en de mooie woorden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle beoordeling van het probleem en…

Snelle beoordeling van het probleem en de reparatie kon op korte termijn gedaan worden

Beste meneer/mevrouw Smit,

Wat fijn dat het probleem snel is beoordeeld en dat de reparatie op korte termijn gedaan kon worden. Dank voor de review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We waren op een maandagmiddag naar…

We waren op een maandagmiddag naar Hedin gegaan. Daar was een aardige meneer die ons hielp en al snel aangaf dat hij normaal daar niet werkte. we hebben met een auto gereden en een lease deal aangegaan. maar deze auto was al verkocht. op woensdag terug gegaan en met Halil gezocht naar een andere auto. we hebben daar 2 uur gezeten. alle moeite voor ons om een zelfde auto te zoeken. wij zij heel erg tevreden.

Beste meneer/mevrouw Mullem,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. We denken graag met je mee. Dank voor de review en de mooie woorden.

Julian van Hedin Automotive

8 consejos para escribir buenas reseñas.