Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Hogeweg 8, 1521 AZ Wormerveer, Noord-Holland, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Makkelijk afspraak maken.Moment van auto brengen stonden er enkele mensen te wachten.Duurde wat lang voordat de vvolgende geholpen werd.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik ben vriendelijk benaderd. Het was wel duidelijk dat men onderbemand staat; tijdens de afspraak om de auto op te halen was het even zoeken wie ons zou helpen, maar na 3 kwartier werden we te woord g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik werd eerder gebeld omdat een document van mijn auto niet correspondeerde met de fabrieks gegevens en dat wilde de garage in orde maken. Ik kon langskomen en na het afgeven van de sleutel en een kwa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag zonder afspraak even langsgereden bij Hedin Service in Wormerveer voor een liter olie. Omdat dat niet voorradig was werd mij aangeboden dat een monteur even naar mijn oliepeil zou kijken. W... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario Opel
  2. Tienda de reparación de automóviles
  3. Concesionario de autos
  4. Servicio de automóvil

Sobre Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Escrito por la empresa

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

827 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hedin Wormerveer

Prima service, ik vond wel dat het lang duurde voordat ik terecht kon voor een relatief kleine ingreep.
Het zal de drukte zijn geweest en ik had er verder geen moeite mee of last van.
Prima geholpen en vriendelijk geholpen.

15 de febrero de 2025

Pech onderweg

Ik moest onverwacht naar de garage, kon niet verder rijden. Het was heel druk, er was geen ruimte voor zo’n grote reparatie. Ze zouden het zo snel mogelijk bekijken en proberen op te lossen. Ik werd enkele uren later al gemeld, kosten werden doorgegeven en de APK ,die voor februari op de planning stond, zou ook meegenomen worden. 4 dagen later werd ik gebeld dat mijn auto klaar was. Heel blij mee.

14 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Moest een afspraak 6 weken van te voren…

Moest een afspraak 6 weken van te voren prima om 9 uur brengen voor een apk gebracht om 9 uur .oke gedaan smiddags om 4 uur ga ik maar bellen of de auto klaar is NEE dus of ik mijn auto maar een nachte kon laten staan veels te laat begonnen aan mijn auto moesten nieuwe remblokken in was niet op voorraad.kreeg toen wel een leen auto mee.volgende dag was ie om twee uur klaar.Ga niet meer heen

18 de diciembre de 2024

Slechte service en onvriendelijk

Receptie is zeer klantonvriendelijk (vrouw onvriendelijk)
9,5 week je auto kwijt voor reparatie is echt heel lang. Werd niet op de hoogte gehouden. Als ik belde werd kreeg ik een algemene Receptie aan de lijn. Meerderen keren gevraagd of Hedin Wormerveer mij terug zou bellen wat niet gebeurd is. Bij ophalen stond ik een kwartier te wachten omdat schijnbaar de receptie het druk had aan hun bureaus. Stap er een man binnen en staat er meteen iemand op om hem te helpen. Echt ongelooflijk. Geen wisselen van winterbanden in te plannen na 9,5 week niet over mij auto kunnen beschikken. Half Januari en niet eens met een sorry erbij. Ik had daarover moeten bellen, zie mijn eerdere opmerking, ze nemen niet op als ik bel!! 1,5 week moeten wachten op dat ze een keer naar mijn auto gingen kijken en dit omdat ik nogal boos was geworden. Heel vervelend dat je eerst boos moet worden voordat ze wat gaan doen voor je. En daarna ben je de lastige vervelende klant. Heel naar want dat is ook niet wat ik wil. Heb helaas veel nare opmerking en aannames gehoord van de receptie mensen. Geen zin om dit weer op te rakelen. Wel een manager gesproken en die was netjes en heeft voor mij een auto via de showroom geregeld. Daar werd ik wel netjes geholpen.

9 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Auto vorige jaar aangekocht nieuw…

Auto vorige jaar aangekocht nieuw vanuit de garage staat nu 7000km op de teller,
Auto moest voor een terug roep actie terug naar Opel, meteen eerste service beurt bij hedin Wormerveer ingepland, schrok van het bedrag 410 euro!! Absurd!
Heel veel Spijt van de aankoop van mijn Opel, zeer slechte service bij hedin!

18 de noviembre de 2024

8 consejos para escribir buenas reseñas.