Jeg har netop afsluttet min 3. uddannelse ved HEG og kan til enhver tid anbefale stedet, til den som er nysgerrig og har modet til at kigge ind og tage ansvar for eget liv. Personlig udvikling hen mod... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
En oplevelse at kunne uddanne og inddanne mig i en ramme hvor jeg har en mulighed for at undersøge mine valg, tanker, følelser og handlinger. Jeg ser det som en stærk baggrund at have været hos HEG... Ver más
Jeg deltog i instruktøruddannelse i senser og naturbad på HEG, og det var en smuk og utrolig praktisk og lærerig oplevelse Jeg lærte at forbinde teoretisk viden med praksis og bruge naturens ele... Ver más
Beslutningen om at starte på HEG, har været en af de mest selvkærlig og betydningerfulde beslutninger jeg i mit liv har truffet. En stor ros på skolens fantastiske undevisere, som med beds... Ver más
La gente también ha visto
Jeg vil på det kraftigste advare andre…
Jeg vil på det kraftigste advare andre mod at tage uddannelsen til psykoterapeut på HEG, medmindre man er til psykisk vold, mobning, chikane og trusler.
Der er ikke grænser for hvor meget, der loves inden uddannelsesstart. Det ændrer sig dog hurtigt, når man er begyndt på uddannelsen, som hurtigt viser sig at være meget dyrere end annonceret. Her kommer en masse ekstraudgifter til supervision af den ene eller den anden art og før man har set sig om, er uddannelsen blevet dobbelt så dyr. Samtidig er der vildt meget rod i administrationen, så selv om man har betalt alle rater for uddannelsen til tiden, fremsendes der rykkere i ét væk. Tillader man sig at brokke sig, bliver man mødt med trusler og chikane og her generer HEG sig ikke for at ringe til én om aftenen. Det er heller ikke unormalt, at uddannelseslederen ser sig gal på én bestemt studerende, som så hives frem, udstilles og mobbes foran holdet. Selv om jeg blev lovet forud for uddannelsesstart, at jeg kunne vælge en ekstern terapeut til egenterapien, ja, så holdt dette på ingen måde stik. Der blev i dén grad spændt ben for processen efter uddannelsesstart og det var tydeligt, at man helst så, at man brugte institutionens egne terapeut - og da helst dén, instituttet udvalgte til én. På den måde er samme person både din underviser, din uddannelsesleder, din terapeut og din eksaminator. Magten er hermed fordelt på meget få hænder og du har ikke en chance og ingen steder at gå hen, hvis du på et givent tidspunkt er udset som mobbeoffer af en underviser. Hold dig langt væk, er mit bedste råd.
Trussel fra Human Education Group om anmeldelse for injurie (med både bøde og fængselsstraf) - efter anmeldelse på Trustpilot
Efter flere måneders tavshed fra Human Education Group modtog jeg i går denne mail, som truer mig med en injurieanklage (bøde og fængsel), hvis ikke jeg trækker min anmeldelse af virksomheden tilbage:
Anette Foged Schultz
Vi skriver til dem, da det er kommet os for øje, at du har på det digitale net, har skrevet i en trustpilot.
Der er flere af dine påstande som er manipulerende, og som de andre studerende på studiet kan bevidne, er direkte usande.
Vi har derfor sammen med vores jurist og advokater fra (sagfører nævnt ved navn) valgt i første omgang, at påkalde din opmærksomhed her;
Vi henviser til dette;
Det er ulovligt at fremsætte eller udbrede injurierende eller ærekrænkende udsagn om andre offentligt. Det betyder, at du hverken må krænke andres navn eller rygte, eller hænge folk ud på de sociale medier og beskylde dem for handlinger, som de ikke har begået.
Injurielovgivningen findes primært i straffeloven. Der er tale om straffelovens §267: Den, der fremsætter eller udbreder en udtalelse eller anden meddelelse eller foretager en handling, der er egnet til at krænke nogens ære, straffes for ærekrænkelse med bøde eller fængsel indtil 1 år, jf. dog §§ 268 og 269.
Vælger du ikke at slette dit skriv som er injurierende og ærekrænkende udsagn, inden 24.10.2024, lader vi sagen afprøves retsligt med udgangs-punkt i bøde og straf på din persona.
Human Education Group
W......
D. 87440303
OG Jeg har stadig ikke - selvom jeg har rykket på mail for at få fakturaer til mit regnskab - modtaget faktura på udgiften til deltagelse i forudgående terapi session (3600 kr), optagelsesgebyr (1000 kr) og betaling for 1. modul (2900 kr.) I alt 7500 kr.
Uprofessioalisne og nedværdigelse, en trang til selvhævdelse
Efter overvejelse og flere samtaler med instituttets ejer og underviser, påbegyndte jeg den spirituelle Trainer uddannelse tilbage i år 2022 på HEG.DK, i Aarhus.
Modullerne over 1 år bestod af uplanlagte kursusindhold, undervisningsbøger der ikke var klar til os deltagere før modul 2.
Indholdet og fokus gik mere på undervisers subjektive livsindhold, der tydeligvis var ejeren af instituttet, dog ikke officielt.
Et godt salgsværktøj blev brugt i starten, fra undervisers side, hvor jeg blev lovet at kunne afholde de obligatoriske 24 timers ritual på dens bosted på Bornholm, hvilket aldrig blev indfriet. Undervisers pludselig flytning til Aarhus samt andre personlige familier forstyrrelser forstyrrelser, var total mangel på professionalisme.
Der blev af den grund og med meget kort tidsfrist ændret datoer på de obligatoriske 24timers for alle deltagere.
Jeg startede hos HEG med en intusiasme og engagement, et ønske om at udvikle min bevidsthed og mine evner til at assistere andre. Jeg gennemgik på daværende tidspunkt en dybdetetapeutisk jungiansk individuationsproces i københavn, og havde ventet 10 måneder på.opstart.
Min afslutning på Trainer udd. skete kort før uddannelsens afslutning, og hvor jeg pludselig og over natten, fik en upersonlig mail om at jeg ikke ville kunne gå op til eksamen, af grunde, jeg bestemt ikke kunne genkende. Altså ingen støtten op fra undervisers side under forløbet, det handler om cool cash, samt en klar fornemmelse af, at det at sælge flere kurser/moduler, måske ligefrem instituttets strategi, for overhovedet at få en mulighed for at bestå sin påbegyndte uddannelse.
Det var et forløb der uden tvivl påvirkede mig følelsesmæssigt, kostede en masse penge, der desuden blev overført direkte til ejeren via mobilepay, feriedage og rejser frem og tilbage mellem København og Aarhus. Køb af alle bøger som før kursusstart var oblitatorisk, og bagatalisetet efter kursusstart.
Indholdet handlede mere om ejerens behov for opmærksomhed på egne evner og storhed som den Gud han udtaler han er.
Datoer for hvornår du kan opsige din uddannelse er langt så snedigt, at der kun kan gøres i sommerperioden, uden at du skal betales resten af uddannelsen.
Jeg følte mig SÅ snydt.
Igennem året tog jeg nogle alvorlig snakke med David, der desværre med overbevisthed, fik mig til at blive på uddannelsen, have tillid til ham.
Og samme mand smed mig ud som skraldet, hvad jeg var total uforberedt på naturligvis, og det skete meget kort før eksamen.
Jeg havde få dage forinden endelig efter 4 forsøg, fået fastsat en dato på det obligatoriske 24timers ritual, med samme mand.
En trang til at hævde sig selv over andre, hvis han kan komme af med det, og narcissistiske træk.
En VIRKELIG UBEHAGELIG OPLEVELSE, der nu selv år efter, vækker mit nervesysten, min retfærdighedssans, og min moral for hvad der kan tillades via det psykoterapeutiske instituttet.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.