Jeg har indtil nu været meget tilfreds med Hejdoktor. Desværre oplever jeg, at svartiderne er blevet markant længere. Jeg ønskede en videokonsultation uden for min egen læges åbningstid, men når... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kunne ikke komme igennem til egen læge. 7 min efter tlf åbning var jeg nr 16 og der var iøvrigt ikke flere akut tider tilbage. Havde et dobbelt bygkorn indvendigt på øjenlåget.Så så jeg at PFA sundh... Ver más
La empresa ha respondido
Alle tiders konsultation! Ingen ventetid og en læge der var opmærksom og havde svar på alle mine spørgsmål.
Jeg har brugt hej doktor adskillige gange nu. Og hver gang har været en positiv oplevelse. Meget professionelle læger der tager tid til at komme med forklaringer på spørgsmål og som samtidig har en ri... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Hejdoktor ønsker vi at du hurtigt og nemt kan få direkte adgang til læger, psykologer og fysioterapeuter. Du kan tale med vores behandlere ansigt til ansigt via videokonsultation eller skrive til dem - når det passer dig. Hejdoktor tilbyder chat og videokonsultationer samt receptfornyelser, uden at du behøver at bruge timer i venteværelset.
Información de contacto
Åthusgade 88, 2100, København Ø, Dinamarca
- kontakt@hejdoktor.dk
- hejdoktor.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dejligt at være ved hånden og kunne…
Dejligt at være ved hånden og kunne lave en plan for den behandling man kan yde, hjemmefra.
En hjælpsom og kompetent læge som var…
En hjælpsom og kompetent læge som var god til at forklare
Meget søde og kompetente
Fik en god vejledning
Fik en god vejledning på hvad jeg skulle foretage mig som næste skidt
God faglig vurdering
God faglig vurdering, og venlig og imødekommende
Sød og venlig og super kompetent…
Sød og venlig og super kompetent konsultation
Super nemt og god hjælp i udlandet.
Lægen jeg talte med var enormt…
Lægen jeg talte med var enormt behagelig og på ingen måde forhastet som man er vant til.
Det er fantastisk at have adgang til en…
Det er fantastisk at have adgang til en læge når man har brug for en.
Fin snak og vejledning 👍
Fint “video værktøj”
Fint “video værktøj” - tydelig kommunikation
Bedste opfindelse
Det er den bedste opfindelse og altid utroligt søde og kompetente læger. Tak! 🙏
Super og kompetent service 👌
Kompetent service men ofte lang ventetid
Kompetent service, men vi har nu flere gange oplevet at der er længere ventetid på hejdoktor end på 1813, så ryger fidusen jo desværre lidt.
Rigtig gode
Rigtig gode - rigtig kort ventetid - altid tilgængelige og behjælpelige!
Elsker denne mulighed.
Nemt og godt
Nemt og godt. Fik afkræftet at et stort flåt bid var andet end alm inflammation.
Tak for hjælpen
Venter på 4. time
Venter på 4. time på svar på en tekstbesked - dårligere end lægevagten og slet ikke pengene værd. Vil skrive til PPlus også...
God og kompetent videokonsultation
God og kompetent videokonsultation. Kort ventetid.
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Altid søde og meget forstående.
Altid søde og meget forstående.

Respuesta de Hejdoktor
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.