Jeg har indtil nu været meget tilfreds med Hejdoktor. Desværre oplever jeg, at svartiderne er blevet markant længere. Jeg ønskede en videokonsultation uden for min egen læges åbningstid, men når... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kunne ikke komme igennem til egen læge. 7 min efter tlf åbning var jeg nr 16 og der var iøvrigt ikke flere akut tider tilbage. Havde et dobbelt bygkorn indvendigt på øjenlåget.Så så jeg at PFA sundh... Ver más
La empresa ha respondido
Alle tiders konsultation! Ingen ventetid og en læge der var opmærksom og havde svar på alle mine spørgsmål.
Jeg har brugt hej doktor adskillige gange nu. Og hver gang har været en positiv oplevelse. Meget professionelle læger der tager tid til at komme med forklaringer på spørgsmål og som samtidig har en ri... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Hejdoktor ønsker vi at du hurtigt og nemt kan få direkte adgang til læger, psykologer og fysioterapeuter. Du kan tale med vores behandlere ansigt til ansigt via videokonsultation eller skrive til dem - når det passer dig. Hejdoktor tilbyder chat og videokonsultationer samt receptfornyelser, uden at du behøver at bruge timer i venteværelset.
Información de contacto
Åthusgade 88, 2100, København Ø, Dinamarca
- kontakt@hejdoktor.dk
- hejdoktor.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super oplevelse med Mikkel og appen…
Super oplevelse med Mikkel og appen virker fint

Respuesta de Hejdoktor
Super empatisk og kompetent læge
Super empatisk og kompetent læge. Hurtig booking og man får en konkret plan for hvad man skal

Fin samtale
Fin samtale. God information. Jeg blev sendt videre til vagtlægen.

Respuesta de Hejdoktor
Super fin hjælp og enorm sød og…
Super fin hjælp og enorm sød og informerende læge! Kan kun anbefale

Respuesta de Hejdoktor
Fantastisk at få lægehjælp om aftenen
Fantastisk at kunne få lægehjælp udenfor eget lægehus’ åbningstid.

God og nem service
God og nem service.
Nem app og godt overblik 😊

Så fin samtale og meget hjælpsom læge
Så fin samtale og meget hjælpsom læge

Empatisk og kompetent læge
Empatisk og kompetent læge, der gav sig god tid til at vurdere symptomer og stille spørgsmål.
Lægen havde et præcist bud på hvad der var tale om, men måtte ikke udskrive recept uden test af infektionstal - det er helt fair og er også oplyst i informationsmaterialet.
Vi har tidligere brugt tjenesten, mens vi har været på ferie og også været godt tilfredse.

verdens største scam
jeg må nok sige at jeg virkelig fortryder at jeg ikke gik herind og læste inden jeg valgte at smide 600kr på en recept fornyelse fordi min læge har lukket i weekenden. jeg har aldrig følt mig så snydt før. jeg kigger igennem listen over medicin som de ikke kan forny da det kan være vanedannende osv. jeg har recept men den skal bare fornyes, jeg for at vide at de desværre ikke kan hjælpe hvilket jeg finder utroligt misvisende, jeg tænker ikke jeg er den første som har skrevet ind lige ift denne medicin og når man så ikke vælger at gøre opmærksom på det så er man jo enlig bare ude på at suge penge ud af folk. 1/10 behandling utroligt dårlig stil.
Må ikke udskrive recept
Konceptet duer ikke.
Lægen fortæller at de ikke må udskrive recept og jeg skal tage fat i egen læge...
Så det kan man jo ikke bruge til noget

Respuesta de Hejdoktor
Hurtig og effektiv læge konsultation!
Hurtig og effektiv læge konsultation!

Respuesta de Hejdoktor
Fik onlinekonsultation på 5min på en…
Fik onlinekonsultation på 5min på en søndag inkl recept som gør at jeg slipper for at tage en fridag imorgen! Fantastisk service😊

Respuesta de Hejdoktor
Sød og hjælpsom og kompetent læge.
Hurtig hjælp og kyndig vejledning!
Hurtig hjælp og kyndig vejledning!

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.