In momenten van spoed/omstandigheden is het fijn als het vervangende personeel goed ondersteund wordt mbt tot de route. Contact met HelloBus was goed, we werden op de hoogte gesteld van de vertraging... Ver más

La empresa ha respondido
Op 4 verschillende plekken mensen opgepikt en afgezet op Schiphol voor een familiefeest naar Lapland. Alles perfect op tijd met een goede communicatie. Week daarop weer opgepikt op Schiphol en gee... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb een enorm fijne ervaring gehad met dit bedrijf: ze waren het meest voordeligst vergeleken met andere partijen, en de service die ze boden was echt heel vriendelijk en top niveau. Ze hebben met... Ver más
La empresa ha respondido
Heel fijn telefonisch contact gehad, bevestiging email en een email vooraf aan de trip met naam en telefoonnummer van de chauffeur! Top! Bericht voor de buschauffeur: Bedankt buschauffeur Thomas, we... Ver más
La empresa ha respondido
HelloBUS is hét online boekingsplatform voor touringcarvervoer in heel Europa. Via onze online prijsberekening ontvang je direct een prijs voor jouw rit. Of het nu gaat om een schoolreisje, bedrijfsuitje of grootschalig evenement, met HelloBUS ben je verzekerd van professioneel, efficiënt en betrouwbaar groepsvervoer. HelloBUS is in 2022 ontstaan vanuit het idee dat het huren van een touringcar voor iedereen toegankelijk moet zijn: waar je ook woont en voor elke gelegenheid.
Westplein 8, 3016BM, Rotterdam, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
fijne site en service
De bus was lekker op tijd en een vriendelijke chauffeur.

Respuesta de HelloBUS
Alles Super geregeld, klantenservice goed bereikbaar en goede communicatie, er werd snel antwoord gegeven.
Bus zelf was top, ik had een partybus geboekt.
Chauffeur heel aardig en vooral zeer kundig. Heeft de rit echt gezellig gemaakt. Bedankt voor de superrit!

Respuesta de HelloBUS
Heeft het feestje een aparte glans gegeven,waarvoor nogmaals dank!

Respuesta de HelloBUS
Op zich was de reis en de service prima in orde.
De communicatie vooraf ging wat moeizaam.
Het was voor mij niet duidelijk dat Hellobus een tussenplatform is. Mag wel duidelijker.

Respuesta de HelloBUS
was heel tevreden over de hulp via de telefoon en duidelijke mail bij de gemaakt afspraak.

Respuesta de HelloBUS
Waren veel te laat en de groep werd ineens over twee taxi’s verdeeld.

Respuesta de HelloBUS
Geweldige service, grote complimenten. Heel vriendelijk en alles goed geregeld!

helder en duidelijk naar de klant toe. 26

Respuesta de HelloBUS
We hadden een calamiteit waardoor onze groep een vertraging had, maar daar is goed mee omgegaan en dit is goed opgepakt!

Respuesta de HelloBUS
Geweldige service. Goed geholpen, netjes contact onderhouden. Echt een aanrader! Geweldige sfeer in de bus met lekkere drankjes!

Alles volgens afspraak. Zeer vriendelijke chauffeur. Perfect geregeld

Respuesta de HelloBUS
Bericht voor de buschauffeur: Bedankt buschauffeur Thomas, we hebben genoten van de rit en de gezellige kinderliedjes! Fijn dat je ons veilig naar Madurodam en 's middags weer terug naar Delft hebt gebracht! Tot ziens, kleuters (en juffen) van de Schatkaart Delft.

Respuesta de HelloBUS
We zijn heel last minute nog geholpen en alles is heel eerlijk verlopen. Onze busrit was top en onze buschauffeurs waren enorm vriendelijk! We zijn super dankbaar dat we jullie hebben gevonden :)

Respuesta de HelloBUS
Super leuke ervaring. Geweldige muziek installatie aan boord. Gaan we zeker vaker gebruik van maken.

Respuesta de HelloBUS
De communicatie was perfect. En de chauffeurs waren heel erg vriendelijk, behulpzaam en uitermate professioneel. We zijn heel erg tevreden met HelloBus en gaan zeker van hen gebruik maken als zich een gelegenheid voordoet.

Respuesta de HelloBUS
Más información sobre otros tipos de reseñas.