Banner for HelloBUS

HelloBUS Opiniones 139

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

In momenten van spoed/omstandigheden is het fijn als het vervangende personeel goed ondersteund wordt mbt tot de route. Contact met HelloBus was goed, we werden op de hoogte gesteld van de vertraging... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op 4 verschillende plekken mensen opgepikt en afgezet op Schiphol voor een familiefeest naar Lapland. Alles perfect op tijd met een goede communicatie. Week daarop weer opgepikt op Schiphol en gee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een enorm fijne ervaring gehad met dit bedrijf: ze waren het meest voordeligst vergeleken met andere partijen, en de service die ze boden was echt heel vriendelijk en top niveau. Ze hebben met... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijn telefonisch contact gehad, bevestiging email en een email vooraf aan de trip met naam en telefoonnummer van de chauffeur! Top! Bericht voor de buschauffeur: Bedankt buschauffeur Thomas, we... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de turismo en autobús
  2. Empresa de autobuses y autocares
  3. Agencia de alquiler de camionetas

Escrito por la empresa

HelloBUS is hét online boekingsplatform voor touringcarvervoer in heel Europa. Via onze online prijsberekening ontvang je direct een prijs voor jouw rit. Of het nu gaat om een schoolreisje, bedrijfsuitje of grootschalig evenement, met HelloBUS ben je verzekerd van professioneel, efficiënt en betrouwbaar groepsvervoer. HelloBUS is in 2022 ontstaan vanuit het idee dat het huren van een touringcar voor iedereen toegankelijk moet zijn: waar je ook woont en voor elke gelegenheid.

4,5

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Top Chauffeurtje

Goed telefonisch contact, een goede,zeer vriendelijke chauffeur en een gezellige en veilige reis.

7 de diciembre de 2025

Respuesta de HelloBUS

Bedankt voor je review! Graag tot een volgende keer.

Bus reis groep +20 met veel kinderen

op dit moment hebben we de bus reizen gereserveerd. Makkelijk on line, en voor onze groep van +20 personen met veel kinderen hét alternatief om samen te reizen. Makkelijke communicatie met het Hellobus team, concurerende prijs opgave.

Hopelijk gaat de busrit net zo goed als de reservering.

2 de diciembre de 2025

Respuesta de HelloBUS

Hi Rogier, bedankt voor je review. Fijn dat je het boeken als gemakkelijk ervaart. Zo hoort het te zijn. We gaan er zeker ook een goede en mooie busrit van maken voor jullie.

Alphen aan den Rijn- Duinrell

De bussen waren op tijd. Er was goede communicatie met de chauffeurs via whatsapp.

16 de octubre de 2025

Bedankt voor je review! Graag tot de volgende keer. Groetjes, Amanda

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De bus was 1 uur te laat

De bus was 1 uur te laat, ende school had voor 1 bus gevraagd wij kregen er 3 kleine bussen. op de terug weg waren ze ook weer 30 minuten te laat.

27 de junio de 2025

Respuesta de HelloBUS

Hoi Glaynes, bedankt voor je eerlijke review. Allereerst ontzettend vervelend dat de bus te laat was in juni. Dit is natuurlijk hartstikke vervelend tijdens een schoolreis. Ik ga dit nog even voor je uitzoeken en kijken naar een passende oplossing.

Alles mooi optijd

Alles mooi optijd , vriendelijke chauffeur en prima bus.

25 de octubre de 2025

Respuesta de HelloBUS

Dankjewel Toon. De volgende keer staan we graag weer voor jullie klaar.

Fijne service

Fijne service voor onze last minute busrit. Gezellige chauffeur, bedankt!

9 de agosto de 2025

Respuesta de HelloBUS

Bedankt voor je review. Tot de volgende keer Martijn!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Matige ervaring met Hello Bus

De buschauffeur kwam niet op de afgesproken locatie en sprak alleen Frans. Had ook geen internet waardoor we onze locatie niet konden doorsturen. Uiteindelijk de chauffeur moeten zoeken. Daarna een rit gemaakt met allemaal omwegen door het platteland opweg naar het treinstation. Daardoor uiteindelijk onze trein op 5 minuten gemist. Al met al een frustrerende ervaring.

4 de octubre de 2025

Goedemiddag Daan,

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de rit niet naar verwachting is verlopen en dat je uiteindelijk de trein hebt gemist. Dat was zeker niet de bedoeling.

De rit vond plaats in Basel, Zwitserland, waar Frans en Duits de meest gesproken talen zijn. Om die reden hebben wij gekozen voor een lokale chauffeur. Helaas sprak deze chauffeur enkel Frans en had hij geen internetverbinding, wat het contact en de afstemming bemoeilijkte. Dat had uiteraard niet mogen leiden tot extra stress of vertraging voor jullie.

We zullen dit met onze lokale partner bespreken om ervoor te zorgen dat chauffeurs beter bereikbaar zijn.

Stuur ons nog even een bericht, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en kunnen kijken naar een passende oplossing.

Onze excuses voor het ervaren ongemak. We hopen u in de toekomst een zorgeloze rit te kunnen bieden.

Review

Goed geregeld, heel chill team. De buschauffeur was wel wat minder enthousiast.

13 de noviembre de 2025

Respuesta de HelloBUS

Hi Nathan, bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent! De chauffeur gaan we hier even op aanspreken natuurlijk. Hij mag net zo enthousiast zijn als ons ;-) Groetjes, Amanda

Goede en prettige chauffeur

Goede en prettige chauffeur, Goede bus.
Geen 5 sterren omdat de chauffeur niet ingelicht was over een extra stop. Dit was voor de chauffeur geen extra moeite.

19 de septiembre de 2025

Respuesta de HelloBUS

Goedemiddag! Dank voor je review. Wat jammer dat de stop niet goed gegaan is, want dit is zeker wel doorgegeven aan de chauffeur. Ik ga nog even uitzoeken waar dit is misgegaan, maar ik ben blij dat alles verder naar wens was. Groetjes, Amanda

Valorada con 4 estrellas sobre 5

HelloBus is aan te raden

De bus kwam op tijd en heeft zich aan de afspraken gehouden die wij eerder telefonisch hadden gemaakt. Wij konden ook onze eigen playlist afspelen, indien er een stop gemaakt moest worden tussendoor was dit ook geen probleem. Nogmaals bedankt!

26 de junio de 2025

Respuesta de HelloBUS

Dank voor je review en de volgende keer staan we graag weer voor jullie klaar.

Top ervaring

Voor bedrijfs-event hadden we redelijk last-minute een bus nodig! Goed geregeld, snelle service, vriendelijke chauffeur, en alles keurig op tijd!

14 de noviembre de 2025

Respuesta de HelloBUS

Hi Thim, bedankt voor je review. Fijn dat we dit last-minute nog geregeld hebben voor jullie. Bij een volgend evenement staan we graag weer voor jullie klaar!

Groetjes, Amanda

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.