In momenten van spoed/omstandigheden is het fijn als het vervangende personeel goed ondersteund wordt mbt tot de route. Contact met HelloBus was goed, we werden op de hoogte gesteld van de vertraging... Ver más

La empresa ha respondido
Op 4 verschillende plekken mensen opgepikt en afgezet op Schiphol voor een familiefeest naar Lapland. Alles perfect op tijd met een goede communicatie. Week daarop weer opgepikt op Schiphol en gee... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb een enorm fijne ervaring gehad met dit bedrijf: ze waren het meest voordeligst vergeleken met andere partijen, en de service die ze boden was echt heel vriendelijk en top niveau. Ze hebben met... Ver más
La empresa ha respondido
Heel fijn telefonisch contact gehad, bevestiging email en een email vooraf aan de trip met naam en telefoonnummer van de chauffeur! Top! Bericht voor de buschauffeur: Bedankt buschauffeur Thomas, we... Ver más
La empresa ha respondido
HelloBUS is hét online boekingsplatform voor touringcarvervoer in heel Europa. Via onze online prijsberekening ontvang je direct een prijs voor jouw rit. Of het nu gaat om een schoolreisje, bedrijfsuitje of grootschalig evenement, met HelloBUS ben je verzekerd van professioneel, efficiënt en betrouwbaar groepsvervoer. HelloBUS is in 2022 ontstaan vanuit het idee dat het huren van een touringcar voor iedereen toegankelijk moet zijn: waar je ook woont en voor elke gelegenheid.
Westplein 8, 3016BM, Rotterdam, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Goed telefonisch contact, een goede,zeer vriendelijke chauffeur en een gezellige en veilige reis.

Respuesta de HelloBUS
op dit moment hebben we de bus reizen gereserveerd. Makkelijk on line, en voor onze groep van +20 personen met veel kinderen hét alternatief om samen te reizen. Makkelijke communicatie met het Hellobus team, concurerende prijs opgave.
Hopelijk gaat de busrit net zo goed als de reservering.

Respuesta de HelloBUS
De bussen waren op tijd. Er was goede communicatie met de chauffeurs via whatsapp.

Respuesta de HelloBUS
De bus kwam pp tijd. Geen stress. Gezellige chauffeur.

Respuesta de HelloBUS
Goed bereikbaar en communicatief en afspraken werden goed nagekomen

Respuesta de HelloBUS
De bus was 1 uur te laat, ende school had voor 1 bus gevraagd wij kregen er 3 kleine bussen. op de terug weg waren ze ook weer 30 minuten te laat.

Respuesta de HelloBUS
De bus was op tijd en de chauffeur was correct en beleefd. En de mailwisseling ook super correct.

Respuesta de HelloBUS
Fijne service voor onze last minute busrit. Gezellige chauffeur, bedankt!

Respuesta de HelloBUS
De buschauffeur kwam niet op de afgesproken locatie en sprak alleen Frans. Had ook geen internet waardoor we onze locatie niet konden doorsturen. Uiteindelijk de chauffeur moeten zoeken. Daarna een rit gemaakt met allemaal omwegen door het platteland opweg naar het treinstation. Daardoor uiteindelijk onze trein op 5 minuten gemist. Al met al een frustrerende ervaring.

Respuesta de HelloBUS
Het was een fantastische bustrip.
Goed en leuk contact met dhr Peter.
Zou zo nog een keer boeken bij jullie.

Respuesta de HelloBUS
Goed geregeld, heel chill team. De buschauffeur was wel wat minder enthousiast.

Respuesta de HelloBUS
Goede en prettige chauffeur, Goede bus.
Geen 5 sterren omdat de chauffeur niet ingelicht was over een extra stop. Dit was voor de chauffeur geen extra moeite.

Respuesta de HelloBUS
De bus kwam op tijd en heeft zich aan de afspraken gehouden die wij eerder telefonisch hadden gemaakt. Wij konden ook onze eigen playlist afspelen, indien er een stop gemaakt moest worden tussendoor was dit ook geen probleem. Nogmaals bedankt!

Respuesta de HelloBUS
Voor bedrijfs-event hadden we redelijk last-minute een bus nodig! Goed geregeld, snelle service, vriendelijke chauffeur, en alles keurig op tijd!

Respuesta de HelloBUS
Super bus voor ons bedrijfsuitje. Communicatie verloopt vlot en alles volgens afspraak!

Respuesta de HelloBUS
Más información sobre otros tipos de reseñas.