In momenten van spoed/omstandigheden is het fijn als het vervangende personeel goed ondersteund wordt mbt tot de route. Contact met HelloBus was goed, we werden op de hoogte gesteld van de vertraging... Ver más

La empresa ha respondido
Op 4 verschillende plekken mensen opgepikt en afgezet op Schiphol voor een familiefeest naar Lapland. Alles perfect op tijd met een goede communicatie. Week daarop weer opgepikt op Schiphol en gee... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb een enorm fijne ervaring gehad met dit bedrijf: ze waren het meest voordeligst vergeleken met andere partijen, en de service die ze boden was echt heel vriendelijk en top niveau. Ze hebben met... Ver más
La empresa ha respondido
Heel fijn telefonisch contact gehad, bevestiging email en een email vooraf aan de trip met naam en telefoonnummer van de chauffeur! Top! Bericht voor de buschauffeur: Bedankt buschauffeur Thomas, we... Ver más
La empresa ha respondido
HelloBUS is hét online boekingsplatform voor touringcarvervoer in heel Europa. Via onze online prijsberekening ontvang je direct een prijs voor jouw rit. Of het nu gaat om een schoolreisje, bedrijfsuitje of grootschalig evenement, met HelloBUS ben je verzekerd van professioneel, efficiënt en betrouwbaar groepsvervoer. HelloBUS is in 2022 ontstaan vanuit het idee dat het huren van een touringcar voor iedereen toegankelijk moet zijn: waar je ook woont en voor elke gelegenheid.
Westplein 8, 3016BM, Rotterdam, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Grote oplichters prijs afgesproken van €600 alles was geregeld totdat ik een tel kreeg en werdt de prijs €1400 nooit mee in zee gaan

Vervelend...
Een bus geregeld voor een vrijgezellenfeest maar geen rekening gehouden met het feit dat de datum (natuurlijk) veranderd om 0.00 uur. Geen telefoontje ontvangen dat de chauffeur er stond, niets. De dag daarna zelf gebeld en werd me verteld dat de bus voor gisteren stond. Hebben zij inderdaad een punt en dat er dan niets te regelen is begrijp ik ook. Uiteindelijk veilig thuis gekomen met z'n allen.
De eerste werkdag (19-6) daarna contact gezocht met Hellobus en er werd me verteld dat ze er mee aan de slag gingen. Vervolgens na diverse keren zelf contact opgenomen te hebben kreeg ik op 29-6 een mail dat we geen (deel van het) geld terug krijgen omdat de bus de rit toch gereden zou hebben. Zeer twijfelachtig. Of ik hier nog een keer een bus zou regelen? Ook zeer twijfelachtig.

Respuesta de HelloBUS
Prima service. Dag van tevoren nam de buschauffeur nog even contact op om de exacte ophaallocatie te bespreken. Fijn.
Ivm het slechte weer zijn we later vertrokken en ook dit was gelukkig geen probleem (we hadden de bus de hele ochtend tot onze beschikking). Als het nog langer had geduurd hadden we voor €35 per uur de bus ook nog langer kunnen gebruiken. Een goede oplossing wat ons betreft.
Enige nadeel was dat de bus ons niet kon afleveren op de kamplocatie. Op de heenweg was dit wel gedaan; op de terugweg kregen we een half uur voor vertrek te horen dat we toch naar de bushalte (500m verder) moesten lopen met alle kinderen en hun spullen. Dat was een beetje jammer en had eerder gecommuniceerd kunnen worden.

Respuesta de HelloBUS
Aardig personeel. Beetje aan de late kant. Even verwarring over wel of geen gordels in de bus. Dit vooraf communiceren had op de dag zelf tijd gescheeld.
Onze leerlingen zijn veilig van A naar B en terug gebracht.

Respuesta de HelloBUS
Een betrouwbare organisatie, ze hielpen ons binnen ons budget op korte termijn. Op locatie liepen onze tijden wat uit, maar de chauffeur bleef (uiteraard tegen een meerprijs) wachten. De communicatie verliep ook zeer helder, snel en ze zijn goed bereikbaar. Volgende keer boeken we hier weer.

Respuesta de HelloBUS
Heel fijn dat er een bus kon worden geregeld binnen drie dagen. Jammer dat er lege en (volle!) bierblikjes lagen in de bus waar leerlingen in vervoerd moesten worden. Ook was er een misverstand over de tassen, we mochten de tassen(met drinken voor op de terugweg) in de bus laten werd er gezegd. Maar toen het zover was moesten de tassen worden meegenomen(en dat mocht eigenlijk niet in het stadion.) We konden wel zelf kluisjes regelen bij het station, maar met een concert van Guus Meeuwis zijn al deze kluisjes natuurlijk bezet.Dus werd er heel veel weggegooid. De chauffeur had nog 1 minuut over zei hij anders zat hij over de rijtijd heen(?)...waren we ander ergens gestopt? De chauffeurs waren echt aardig en behulpzaam, maar dit soort dingetjes kunnen wellicht beter.

Respuesta de HelloBUS
Een superleuk uitje gehad met de Buurtvereniging! De bus was op tijd, een aardige chauffeur en op de afgesproken tijd ook weer terug in Dedemsvaart. Afspraak is afspraak,erg fijn!

Respuesta de HelloBUS
Goede service, snelle reactie en we hebben een top reis gehad! Enige minpuntje was dat we 2 weken van tevoren nog een lijst moesten invullen met alle paspoort/ID-kaart nummers voor een reis naar Duitsland, wat uiteindelijk niet nodig bleek. Voor niks halsoverkop al m'n collega's achter hun broek aan gezeten voor dat nummer. Verder top ervaring, de bus chauffeur was ook erg aardig.

Respuesta de HelloBUS
Wij hebben dit jaar voor het eerst jaar gebruik gemaakt van de service van Hello Bus. Wij hebben dit als positief ervaren. Het contact verschilt per medewerker, maar is uiteindelijk gelukkig goed opgepakt.

Respuesta de HelloBUS
Het contact ging lastig en hoewel ik had gebeld en op de mail al bevestiging had gehad van een tijdsverandering kreeg ik de dag ervoor alsnog de oude tijd door. Ook was van te voren aangegeven dat de inzittende een paar minuten moesten lopen (dit was prima). Uiteindelijk moesten ze ruim 15 min nog lopen naar hun locatie terwijl we met het hotel hadden geregeld dat ze voor de deur mochten afzetten.

Respuesta de HelloBUS
Wij hebben met ons boerendorp een bus voor 60 personen geboekt naar bevrijdingsdag Enschede! Het invullen van de informatie was super makkelijk en heel fijn dat er gelijk een definitieve prijs staat.
2 dagen voor vertrek kreeg ik het nummer van de buschauffeur en toen hebben we samen alvast wat dingen doorgenomen waardoor ook ik met een gerust gevoel kon gaan slapen de avond ervoor!
We hadden een super aardige en gezellige buschauffeur en zijn alle 60 meer dan tevreden over de reis!
Thanks Luc!

Respuesta de HelloBUS
Great service from the very user friendly website, contact with the team and the execution with extremely friendly bus drivers. Super job! Thank you very much for this great experience!

Respuesta de HelloBUS
Het was voor een personeelsfeest en moesten 70 man vervoert worden. Heel netjes geregeld, goede communicatie en gezellige buschauffeur! Ik raad het echt aan!

Respuesta de HelloBUS
Wij hebben afgelopen weekend via Hellobus een bus geboekt voor Carnaval voor een groep vanuit een voetbalclub. De buschauffeur was keurig op tijd, zorgde dat wij de box tussendoor veilig op konden bergen en zorgde ervoor dat wij in de bus al een leuk feestje konden vieren. Ook het contact met Hellobus liep super vlot via Amanda. Onwijs bedankt!

Respuesta de HelloBUS
De bus was keurig geregeld en de chauffeur was uiterst vriendelijk ondanks dat wij grappen maakte over de officiële spelersbus van Feijenoord kon deze beste man het wel waarderen dat wij liever een bus met het AJAX logo op zouden zien. De terugrit was ook helemaal top en ook deze chauffeur had een gezellig muziekje op en zette ons weer keurig af.

Zaterdagavond 7 januari
Zijn we met hellobus met onze vrienden groep ( kpj wouw ) naar een feest gebracht en ze hebben ons ook weer opgehaald, de service was super goed tot 2 toe onze opstap plek gewijzigd en het was allemaal geen probleem super vriendelijke mevrouw aan de telefoon gehad al bij al zeker voor herhaling vatbaar!

Respuesta de HelloBUS
Zeer goede bussen. Tijdig aanwezig. Chauffeurs goed bereikbaar, Met Hello bus goede en snelle zaken gedaan.

Respuesta de HelloBUS
Via Hellobus hebben we een rit vanuit Amsterdam naar Zandvoort en een retourrit van Zandvoort naar Schiphol een paar dagen later geregeld. Prima en nette bussen met dito chauffeurs. Netjes op tijd en ook flexibel toen ik het tijdstip iets wilde vervroegen.

Respuesta de HelloBUS
Más información sobre otros tipos de reseñas.