La empresa ha respondido
Er was een probleem met de levering. Maar door direct contact via WhatsApp en hun snelle reactie, is dat prima opgelost.
La empresa ha respondido
Hemelwinkel biedt unieke, hoogwaardige urnen met zorg vervaardigd. Kies een urn die perfect past bij de herinnering aan uw dierbare.
Ambrosiushof 73, 5254HB, Haarsteeg, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Mooie hanger, alleen jammer dat de ketting die ik erbij bestelde net iets te kort was. Gelukkig kon ik deze probleemloosruilen en had ik binnen twee dagen de juiste maat in huis. Topservice!
We zochten een waardige urn voor onze trouwe golden retriever, Bo. Hij is bijna veertien jaar bij ons geweest en verdiende een speciaal plekje. De houten hondenurn is prachtig afgewerkt, voelt warm aan en de nerfvan het hout is erg mooi. Hij heeft nu een mooi plekje op het dressoir in de woonkamer gekregen. Snelle levering en heel veilig in noppenfolie gewikkeld.

Respuesta de Hemelwinkel
Snel en keurig geleverd "Mijn bestelling werd erg snel geleverd, watontzettend fijn was in deze onrustige periode. Bovendien was alles keurig en stevig verpakt,zodat de kwetsbare urn helemaal onbeschadigd aankwam."

Respuesta de Hemelwinkel
Mooie beaalbare ashanger besteld. In 1e instantie kreeg ik een verkeerd sieraad binnen maar na 1 nailtje werd dit direct opgelost. Dus mooi sieraad, betaalbaar en goede service.

Respuesta de Hemelwinkel
onverwachte overlijden van mijn man. Ik vond het heel spannend om zoiets online aan teschaffen, het is toch een ontzettend emotionele aankoop. De ring overtrof echter al mijnverwachtingen. Hij past perfect, het zilver is mooi robuust en het vullen was met debijgeleverde instructies heel rustig en respectvol zelf te doen. Het geeft me veel troost. Ergdankbaar.

Respuesta de Hemelwinkel
In februari de Urn van m'n man thuis gekregen.En wat ben ik er blij mee ,het scheelde zoveel geld met het crematorium waar ik hem ook kon kopen.
En de kwaliteit is ook in 1 woord prachtig.
En zo blij dat de comminucatie ook zo menselijk verliep.Niet zakelijk(wat je bij veel urnen leveranciers ervaart)maar juist heel menselijk.En ben ook zo blij dat m'n man weer thuis is bij mij.❤️Ik beveel dit bedrijf ook bij iedereen aan.

Respuesta de Hemelwinkel
De service en het kontakt met de Hemelwinkel was erg goed. Toen artikelen niet op voorraad waren, was er kontakt hoe we dit probleem zouden kunnen oplossen.
ik ben erg tevreden.

Respuesta de Hemelwinkel
Nadat wij een beschadigde urn binnenkregen, is er na een vriendelijk contact gelijk een nieuwe urn toegestuurd.

Respuesta de Hemelwinkel
Goede kwaliteit snelle levering.
De inhoud klopt ruim 250 graam as kan erin.
Een dubbele deksel zodat er niks mee kan gebeuren.
Ik had ze besteld voor de kids allemaal een beetje as van hun vader.

Respuesta de Hemelwinkel
Rond het overlijden van mijn vrouw, Marijke, ben ik in contact gekomen met Hemelwinkel. Vanaf het eerste moment was ik onder de indruk van de service, de empathie, de manier waarop ik werd geholpen. De warme manier waarmee ik werd behandeld. Wat een verademing in die voor jij verschrikkelijke tijd!

Respuesta de Hemelwinkel
Onlangs heb ik een mooie urn gekocht bij Hemelwinkel en ben ontzettend tevreden over zowel de urn als de hele ervaring.
De urn die ik bij Hemelwinkel heb gekocht, is prachtig en past precies bij wat ik zocht.
De urn is mooi afgewerkt en voelt kwalitatief goed aan.
Ook de service en de manier waarop alles is verlopen, verdienen wat mij betreft een groot compliment.
Alles was zorgvuldig verpakt, waardoor je merkt dat er aandacht wordt besteed aan de bestelling.
Bedankt Hemelwinkel voor de mooie urn en de fijne service. Ik ben er ontzettend blij mee. Ga zo door!!

Respuesta de Hemelwinkel
Prachtige urn ontvangen maar was te klein.. omruilen? Geen enkel probleem! Volgende dag in huis! Top service. (hier kunnen veel ondernemers iets van leren).

Respuesta de Hemelwinkel
Het was een hele mooie snelle service de urn van mijn moeder is super mooi en ontzettend blij raad deze shop winkel ontzettend aan
Veel liefs sandra

Respuesta de Hemelwinkel
In principe ging het om een verkeerd geleverd produkt, maar de afhandeling was des te mooier. Ik hoefde de verkeerde ashanger niet terug te sturen, maar mocht deze schenken aan een andere dierbare. Alleen maar hulde daarvoor.

Respuesta de Hemelwinkel
Zeer ontevreden over afwerking/ kwaliteit.
Bestelde handgemaakte urne. Op foto site zag het er goed uit. Echter de urne die ik ontving vertoonde verschillende fouten in de aflijning. Op mail reageren ze snel en een andere urne toegestuurd gekregen. Deze was nog slechter. Hun uitleg was dat ze handgemaakt zijn en dat rechte lijnen dan niet kunnen??? Blijkbaar vinden ze het normaal urnes met fouten te verkopen. Mijn hond verdient beter dus zal elders urne bestellen.

Respuesta de Hemelwinkel
Wat een fijne en snelle communicatie.
3 as ringen besteld, die prachtig waren, echter had zelf een foute maat doorgegeven , is met één app contact opgelost.
De andere dag al in huis.
Chapeau Hemelwinkel