Hemelwinkel Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

onverwachte overlijden van mijn man. Ik vond het heel spannend om zoiets online aan teschaffen, het is toch een ontzettend emotionele aankoop. De ring overtrof echter al mijnverwachtingen. Hij past pe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rond het overlijden van mijn vrouw, Marijke, ben ik in contact gekomen met Hemelwinkel. Vanaf het eerste moment was ik onder de indruk van de service, de empathie, de manier waarop ik werd geholpen.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was een probleem met de levering. Maar door direct contact via WhatsApp en hun snelle reactie, is dat prima opgelost.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In principe ging het om een verkeerd geleverd produkt, maar de afhandeling was des te mooier. Ik hoefde de verkeerde ashanger niet terug te sturen, maar mocht deze schenken aan een andere dierbare. Al... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vivero

Escrito por la empresa

Hemelwinkel biedt unieke, hoogwaardige urnen met zorg vervaardigd. Kies een urn die perfect past bij de herinnering aan uw dierbare.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

103 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

52 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Twee urnen voor as van mijn ouders

Er waren twee urnen voor as van mijn vader en moeder tijdelijk niet leverbaar.
Na enige tijd kreeg ik bericht dat ze binnen waren en kon ik ze op locatie komen bekijken. De twee prachtige urnen aangeschaft.
Ze zijn mooi en passend tussen andere herinneringen aan mijn ouders.
Service van de Hemelwinkel was prima.

25 de febrero de 2026

Super service

Super service, een urn wat aan kunnen passen met kleir zodat deze perfect bij de overledene past. Heel goed bereikbaar, snelle antwoorden zowel per whatsapp als telefonisch. Denkt ontzettend mee en doet er alles aan om dit toch al moeilijke onderdeel zo aangenaam mogelijk te maken. Nogmaals mijn dank voor alles wat je hebt gedaan!

21 de febrero de 2026

Tevreden

Urn ziet eruit zoals op website

6 de diciembre de 2025

Heel veel bewondering

Heel veel bewondering. Ik heb een urne en ketting besteld. Mooier in het echt …Had eerst wat vragen die supersnel beantwoord zijn. De levering was heel snel en werd ook door Wessel opgevolgd ….Zeer tevreden. Hopelijk hoef ik niet snel terug te bestellen want dat zou slecht nieuws betekenen…maar wanneer het zover is bestel ik zeker en vast terug bij jullie. Bedankt!

14 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alleen maar lof en wat een fijne…

Alleen maar lof en wat een fijne ervaring.Ik had een urn besteld en deze was helaas niet op voorraad. Heb gelijk een mail erover gekregen en een andere mogen uitzoeken. Ze denken met je mee en een hele fijne warme communicatie. Jullie zijn toppers!!!!

4 de diciembre de 2025

Super snelle levering

Super snelle levering! Helaas was er een klein foutje gemaakt met mijn bestelling maar deze is super snel en goed opgelost 🙌🏻. Ook makkelijk contact kunnen opnemen via de whatsapp waar snel werd gereageerd!

8 de octubre de 2025

Urntje hemelsblauw

Vandaag het urntje ontvangen. De kleur is grijs/blauw. Precies zoals omschreven. Sluit goed af.
De verkoper (Wessel) heeft me goed geholpen met het kiezen van de juiste maat. Blij met deze aankoop.

7 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super vriendelijke en meedenkende…

Super vriendelijke en meedenkende mensen.
De urn die we uitgezocht hadden was niet op voorraad, gelijk een lijst wat wel mogelijk was. nog diezelfde dag verstuurd en de dag erna in huis.
Daarbij was deze urn duurder en we hoefde niets bij te leggen.
Kan alleen maar zeggen TOP !!!!!

3 de octubre de 2025

Mooie urn

Een hele mooie urn ontvangen.
Ze reageren heel snel op vragen en denken mee.
Ik ben zeer tevreden.

22 de septiembre de 2025

Top service

Ik had 5 urnen besteld en ze waren ook heel snel binnen. Er was er 1 stuk helaas dus ik heb contact opgenomen en diezelfde dag is alles geregeld en de dag erop had ik al een nieuwe in huis. Erg goed en snelle service gehad dus erg tevreden. Toch zeker in zo’n situatie.

17 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn bedrijf, goed geholpen.Op de website een aantal urnen…

Op de website een aantal urnen uitgezocht.
Geïnformeerd of het mogelijk was deze te komen bekijken om een goede keus te maken.
Dit was mogelijk.
Op een woensdagochtend naar Heesbeen gegaan waar wij uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord zijn gestaan.
Van te voren de urnen waar we een keus uit wilde maken doorgegeven en deze stonden netjes klaar.
Door de mogelijkheid om naar het magazijn te komen een goede keus kunnen maken.
Het was vanuit Almere een beste rit, maar absoluut de moeite waard.
Naast de urn ook nog een mooie ashanger voor mijn kleindochter gekocht.
Tot slot kregen we ook nog een mooie herdenkingskaars die we ook nog zelf uit mochten kiezen.
Al met al zeker 5 sterren waard.

3 de septiembre de 2025

Zeer goede sevice

Goed geholpen pakket kwijt geraakt bij de post direct goed opgelost is inplaats 5sterren wel 10 sterren waard beveel ze zeker aan zo een goede service

9 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een mooie urn van een uil

Ik heb een mooie urn van een uil. Super mooi. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden om dat de levering iets langer heeft geduurt dan normaal. Ze hebben mijn een leuke herdenking kaars mee geleverd. En ze vonden het zelf ook vervelend.dat het zo lang duurde. Ze. Zijn heel klantvriendelijk. En ik kon ook een andere uitzoeken of het geld terug krijgen maar dat wilde ik zelf niet. Super goed bedrijf 👍

28 de agosto de 2025

Urn en asketting besteld

Ik had via de app contact voor een urn voor mijn hond. De urn die ik had uitgezocht was er niet meer maar ze kwamen meteen met een alternatief. Vond ik fijn omdat je dan niet weer alles hoeft te bekijken.
Ze hebben de urn en ketting netjes opgestuurd naar het crematorium. Urn was er toen ik haar daar bracht en was prachtig. Zeer tevreden met de prijs en de kwaliteit van de urn en de ketting met as. Snel verstuurd en reageert ook snel op de app.
Ik zou zeker weer bij deze winkel bestellen.

28 de julio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Communicatie met hemelwinkel was naar…

Communicatie met hemelwinkel was naar tevredenheid.
Echter het product daarin tegen minder.
Het product zou 500ml moeten bevatten maar voor as was dit maar minimaal 300ml.
Erg jammer en een enorme misser.

Daarbij ontbrak er bij onze luxe as urn een afwerkende coating waardoor deze beschadigd is geraakt.
Helaas was dit op de dag van ophalen bekend gemaakt waardoor we extra kosten hebben moeten maken.
Hemelwinkel heeft dit wèl netjes opgelost en de factuur laten vervallen.

30 de julio de 2025

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk, goeie communicatie, en heel tevreden over de mooie urne, een aanrader om bij te bestellen

24 de julio de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.