Jeg skrev til HemeraCrystals kl. 09.30 at nogle af mine krystaller desværre var gået i stykker under flytning og rådførte mig ift. køb af krystaller enkeltvis. De svarede mig samme dag - kun 2,5... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har desværre haft en meget frustrerende oplevelse med både Vera og Freija lamperne fra Hemera Crystals. Allerede ved modtagelsen var der ridser på stellet på Vera lampen , og farven stemte ikk... Ver más
Hemeracrystals krystallamper er helt fantastiske, og endnu flottere i virkeligheden når man får dem hjem - end på billederne i webshoppen. Vi har købt to store lamper (Thera 110 cm og Elvira 80/60).... Ver más
Vi har købt en lysekrone hos Hermeracrystals og Ann-Sofie. Lysekroner er helt fantastisk og giver vores stue et helt nyt liv. Kan slet ikke forestille mig vores stue uden den nu, og alle venner... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Hemera Crystals sælger og designer vi eksklusive krystal lysekroner og lamper til moderne nordiske hjem! Bag Hemera Crystals står jeg - Ann-Sofie Hansen - som igennem min kæmpe passion for indretning og styling, har udvalgt de mest eksklusive krystal lysekroner og lamper, som med sikkerhed vil bidrage med noget råt, eksklusivt og elegant til et moderne nordisk hjem! Krystallerne der pryder lysekronerne fra Hemera Crystals er i den højest mulige kvalitet inden for krystalglas - nemlig K9. Krystallerne fås i de fleste modeller i farverne smoked, clear og amber.
Información de contacto
Gl. Skartved 4, 6091, Bjert, Dinamarca
- Kontakt@Hemeracrystals.dk
- hemeracrystals.dk
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Køb af reservedele
Jeg havde købt et par brugte lamper privat, men fik brug for reservedele. Hermera Chrystals (Ann-Sofie) var utrolig hjælpsom, og på ingen tid fik jeg mine lamper til at fungere igen. Super god service !!!
Fantastisk god og hurtig kundeservice
Fantastisk god og hurtig kundeservice. Jeg har været i kontakt med Ann-sofie som hurtigt fik hjulpet og sendt det jeg skulle bruge afsted samme dag. Jeg kan varmt anbefale at handle her.
Schöner und hochwertiger Lüster
Dies ist ein wunderbarer Lüster mit erstklassigen Materialien. Außerdem war er so gut verpackt, dass selbst bei unsanfter Beförderung nichts kaputt gehen kann. Auch ist der Preis gegenüber anderen Anbietern
für diese Qualität unschlagbar.
Jeg har købt 2 lamper derfra
Jeg har købt 2 lamper derfra, den ene var beskadiget, jeg har aldrig oplevet så god en kundeservice, jeg fik en ny med det samme, fik nogle penge tilbage, og den sødeste dame der altid svare og behandler kunderne over alle forventninger, kan varmt anbefale dette sted! ❤️
Den bedste oplevelse!
Rigtig positiv oplevelse på trods af specielle mål på vores lampekæder.
Utrolig god service og hurtig svar på vores mails til dem 👍
Vil på det varmeste anbefale Hemera…
Vil på det varmeste anbefale Hemera Crystal og deres produkter.
Jeg købte en smuk lyssekrone og de har virkelig udvist en fantastisk service.
Det er den bedste service jeg længe har oplevet.
Mvh
Hanne Schou
Fantastisk service og virkelig smuk lampe
Jeg kan på det varmeste anbefale Hemera Crystals.
Jeg købte i juni en utrolig smuk loftslampe, der var endnu flottere i virkeligheden, da den kom op at hænge.
Derudover har Hemera Crystals kundeservice været helt fantastisk.
Ann-Sofie svarer hurtigt og hjælper med alle spørgsmål og forespørgsler. Både da jeg ønskede en anden farve pærer, og da to af kuglerne til lampen gik i stykker, da jeg skulle skifte pærene.
Det har virkelig været en god oplevelse at handle hos Hemera Crystals, og jeg kan kun give dem min største anbefaling.
Fantastisk service
Fantastisk service
Vi har købt en meget smuk lysekrone, men tabte i opsætningen nogle glas på gulvet.
Vi kontaktede kundeservice for at høre om vi kunne købe nogle ekstra glas og de sendte straks nogle flere uden beregning.
Virkelig top service
God kundeservice
Jeg har fået en krystallampe til min entré i fødselsdagsgave. Lampen er som vist på billederne. Var lidt uheldig med at de medsendte pærer desværre var knuste ved modtagelse, men Ann-Sofie svarede med det samme på min e-mail, og indenfor enkelte dage havde jeg modtaget nye pærer. Det er sjældent jeg har oplevet så hurtig respons, og samtidigt løsning. TAK for god service!
Vi er super glade for vores nye lampe
Vi er super glade for vores nye lampe.
Den er virkelig smuk og giver en helt unik belysning.
Vi fik en fantastisk service da vi ønskede en længere kæde og betræk end standarten, så hele oplevelsen har været super, vi ville til hver en tid anbefale andre at handle lampe her.
Ekstrem flotte og unikke lamper
Ekstrem flotte og unikke lamper. Min kæreste og jeg var i tvivl om den korrekte størrelse til vores stue, men der kom god vejledning fra deres kundeservice med det samme, og de tilbød endda, at vi kunne sende den retur, hvis vi ikke følte den passede ind. Overordnet set en rigtig god købsoplevelse, og kan på det kraftigste anbefale deres produkter!
Fantastisk service og god kvalitet
Jeg har købt den smukkeste Elvira Lysekroner ved Hemera Krystal og sjældent har jeg oplevet så god en service. Da jeg var i tvivl om jeg skulle vælge crom eller guld fik jeg tilsendt en hel lampe af hver, så jeg kunne tjekke kvalitet og farve ud. Virkelig fantastisk. Efterfølgende kunne jeg kvit og frit returnere lamperne og bestille præcis den jeg ønskede. Super og tillidsfuld betjening. Jeg kan varmt anbefale andre at handle her. Og så er produkterne vildt flotte!
Vi har købt 2 super flotte lamper hos …
Vi har købt 2 super flotte lamper hos Hemera Crystals.. Fantastisk kvalitet og rigtig god service. Kan klart anbefales.
Super service, flotte lamper og god kvalitet. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi har købt en krystal lampe af Hemera Crystal, virkelig flot, elegant og god kvalitet. Vi modtog den nærmest dagen efter bestilling. Ann-Sofie er virkelig nem at komme i kontakt med, og er med meget behjælpelig hvad angår størrelse af lamper.
Super service, god kvalitet og meget behjælpelig.
Kan varmt anbefales til alle som søger en flot Krystal lampe.
Købte nogle lamper for nogle måneder…
Købte nogle lamper for nogle måneder siden hvor jeg modtog den bedste vejledning. Her for nylig kontakter jeg virkedomheden igen, da min søn fik ødelagt nogle krystaller med en bold. Dagen efter havde jeg nogle nye krystaller på vej. En af af de bedste service jeg har modtaget. En stor anbefaling herfra.
Min varmeste anbefaling af Hemera…
Min varmeste anbefaling af Hemera Crystals
Hurtig levering & uovertruffet service fra Ann-Sofie
Lysekronen er utrolig smuk, nem at samle & montere
På alle måder et godt køb
Jeg købte en krystal lysekrone for…
Jeg købte en krystal lysekrone for nogle måneder siden! Jeg har kun oplevet positive ting mht dette køb. Ann-Sofie er super sød og svarer både hurtigt på mail og pr telefon. Jeg flyttede for en måneds tid siden og der har Ann-Sofie været super behjælpelig med at sende en ny kæde der passer til den nye lejlighed og kommet med rådgivning ifht hvordan vi kunne få den hængt op i en 6 m højde. Intet dårligt at sige herfra!
Smukkeste krystalampe
Smukkeste krystalampe ! Nem, og hurtig levering. Ann-Sofie svarer selv på mails, og var super behjælpelig da vi havde brug for ekstra kæde til vores lampe. 🥰 Kun godt at sige her fra !
Rigtig god service 🌟🌟🌟🌟🌟
Rigtig god service 🌟🌟🌟🌟🌟
Vi var så heldige at få den smukkeste lampe i bryllupsgave, dog ville vi gerne have den i en anden farve. De svarede hurtigt, ingen problemer med ombytning. Super samlevejledning der fulgte med som gjorde det nemt at samle den👍🏻 Vil klart anbefale virksomheden hvis du vil have de smukkeste lamper, hvor der er rigtig god service. Der er allerede planer om en lampe mere. Indtil da så pynter vores nye lampe i vores entre. Og den er endnu smukkere i virkeligheden 🌟🌟🌟🌟🌟
Flotteste lysekrone og ekstrem god service
Vi har købt den flotteste lysekrone hos Hermera Crystals. Der var hurtig tilbagemelding på alle vores spørgsmål og vi fik hjælp med opsætningen. Bestemt ikke sidste gang vi handler her.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.