hermans-trading.nl Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Twee jaar geleden hier een Samsung wasmachine gekocht. Helaas ging na 3 jaar het verwarmingselement defect na 3 jaar licht gebruiken. Na contact met Hermans trading begrepen ze mijn issue en hebben ze... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goed geholpen, al meerdere een bestellingen gedaan. Ook na de verkoop uitstekende aftersales. Het team van dames is zeer ervaren. Het is zeldzaam een medewerker te vinden bij een winkel d... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel kort: doe jezelf een plezier en koop hier niet! Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het dat vaak ook. Kan er een heel verhaal over schrijven, maar te zien aan de ellenlange tegenreact... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb bij Bol.com een vaatwasser bestelt vond ik iets veiliger Dan recht streeks (want je weet het soms niet tegenwoordig meer met het internet) mijn complimenten aan jullie ,chauffeur netjes gebeld... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

21 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top wasmachine voor top prijs en service!

Wij hebben ongeveer 2 jaar geleden hier een inductieplaat gekocht. Erg tevreden, en voor een leuke prijs.
Nu ging afgelopen week de wasmachine kapot, en was voor ons de keuze snel gemaakt om weer terug te komen bij Hermans. De keuze is letterlijk reuze. Ik kon met mijn vragen terecht bij de vriendelijke heren die er werken, en uit eindelijk mijn keuze laten vallen op een wasmachine van Samsung. Op advies van 1 van de heren, want ze hebben veel kennis. En zo fantastisch! In de ochtend de machine aangekocht, en 3 uur later stond ik alweer mijn 1e wasje te wassen. En wederom voor een top prijs kunnen kopen. Ben heel tevreden!

21 de marzo de 2024

Vaatwasser exact als beschreven

Vaatwasser exact als beschreven. Vooraf stuurden ze netjes foto’s zodat je exact ziet wat je krijgt (ik had een nieuw apparaat met een krasje besteld en daarom met mooie korting). Bestelmoment werd vooraf via mail afgesproken. Super handig. Alles exact volgens afspraak. Top!

12 de enero de 2024

Great service

Great service, there was an issue with the delivery but they handled it perfectly. I recommend buying from here good products and better customer service.

19 de septiembre de 2023

Goede service. TOP.

Vrijdag 9 juni vrieskast gekocht en zelf opgehaald. Nadat we zaterdag onze nieuwe vrieskast aangezet in ingeladen hadden konden we de oude vrieskist bij Hermans Trading inleveren. Top service.

10 de junio de 2023

Zeer goed geholpen

Het team van dames is zeer ervaren. Het is zeldzaam een medewerker te vinden bij een winkel die zowel kan verkopen als daadwerkelijk verstand van zaken heeft, daarin is Hermans Trading geslaagd.

Prijzen zijn altijd scherp.

Joop

1 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen nieuwe vaatwasser en missende onderdelen

Op zoek naar een XXL vaatwasser deze o.a. gevonden bij Hermans Trading en als nieuw exemplaar bestelt. Vlak voor aflevering meldt HT per Whatsap, dat het per vergissing geen nieuw exemplaar is en biedt €50 compensatie aan. Omdat garantie niet verandert en verder alles compleet is levering alsnog geaccepteerd. Echter, bij installatie blijken viertal onderdelen niet aanwezig. Per Whatsapp aan HT dit gemeld en aangegeven erg teleurgesteld te zijn. Zaterdagochtend ben ik gebeld door de directeur van HT die aangeeft hiervan erg geschrokken te zijn. Alles wordt uitgezocht en ik zou nog geïnformeerd worden hoe nu verder. Ik heb enkel een Whatsappje ontvangen dat de vulstrips (tussen bediedingspaneel en deurpaneel) waren opgestuurd. Natuurlijk moesten deze nog nageleverd worden, voor de rest moet ik blijkbaar dankbaar zijn met aanpak HT.
Geen extra vergoeding of excuses voor het extra werk en kosten dat nodig was bij de installatie van de vaatwasser geleverd door HT. Wat een afgang. Volgende keer toch maar naar een echte winkel.

16 de mayo de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nieuwe koelkast besteld beschadigd model geleverd, geen oplossing geboden

Nieuwe koelkast besteld. En er werd een beschadigde koelkast geleverd. Met een deuk bovenin, die juist aan de zijkant uitstak waardoor de zijkant waar de deur zit niet recht tegen de kastwand gemonteerd kon worden en het een hoop extra tijd kostte om de koelkast in te bouwen. Ik heb gevraagd om de koelkast te laten omruilen door een onbeschadigd exemplaar of om schriftelijk een voorstel te krijgen met een oplossing en niets meer gehoord. De koelkast lijkt verder wel te werken en heeft volledige fabrieksgarantie en daarom geef ik graag 2 sterren.

21 de abril de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Oude apparaat niet in willen nemen is niet netjes

Afgelopen week een nieuwe magnetron gekocht. Hermans-trading zou hiervoor 5 sterren gehad hebben, want hij is keurig geleverd. Doet het goed, ziet er goed uit. Maar het oude apparaat niet in willen nemen en dan ermee schermen dat DPD het oude apparaat niet mee kan nemen en dat dat dus je eigen pakkie-an is, is niet netjes. Pas na de wetgeving erbij te hebben gezocht en na een mailtje en telefoongesprek tóch een verzendlabel gehad voor de oude magnetron. Maar dit zou niet nodig moeten zijn.

30 de enero de 2023

Keurig bedrijf

Keurig bedrijf, alles loopt perfect met ouderwetse aandacht voor de klant. Prettig geprijsde producten, en super klantenservice die goede informatie geeft en veel aandacht en tijd steekt in het klantencontact. Vrieskast keurig op tijd geleverd, ga hem morgen aansluiten. Wijsgeworden koop ik alleen via websites als die een positieve beoordeling hebben, kon het zelfde artikel elders iets voordeliger bestellen, maar door de negatieve revieuws heb daar van afgezien.

21 de diciembre de 2022

Stoomoven

Stoomoven gekocht. Bij aflevering een kapotte stekker. Keurig opgelost door Hermans Trading. Prijskwaliteit is top!

6 de julio de 2022

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Ongelofelijk scherp geprijsd voor een inductiefornuis waar niets aan mankeert. Klaarblijkelijk was de oorspronkelijke verpakking beschadigd. Zeer goede communicatie en snelle levering. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Als ik weer wat nodig heb weet ik waar ik wezen moet!

21 de mayo de 2022

Snelle service👍👍👍💯

Gisteren geleverd gekregen een koel/vries combinatie. Bij het installeren miste een flessenrek. Heb een mail gestuurd en 2 minuten later mw. Hermans aan de telefoon. Flessenrek wordt nagestuurd. Zo’n snelle service heb ik nog nooit meegemaakt.

29 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb recentelijk een vriezer besteld

Ik heb recentelijk een vriezer besteld. Goede telefonische informatie vooraf gehad van vriendelijk meedenkend personeel. Vandaag is de vriezer door transporteur Micodo bezorgd. Er werd keurig vantevoren gewaarschuwd dat de bezorger onderweg was. De vriezer werd netjes afgeleverd en samen gecontroleerd of deze in orde was. Mijn complimenten voor zowel Hermans Trading Witgoed Outlet als voor Micodo Transport B.V. Ik kan u dit bedrijf aanraden.

4 de abril de 2022

Absolute aanrader

Mooie retro koelkast bij dit bedrijf gekocht voor een zeer aantrekkelijke prijs. Goede informatie voorziening en snelle levering. Aanrader! Transportbedrijf waar zij mee werken ook heel positief bevonden.

12 de enero de 2022
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.