Fick fel vara, men efter att jag blivit kontaktad av företaget ställde de problemet till rätta och skickade den varan jag beställt. Ändrar därför betyget till det högsta och tackar så mycket!
Har tidigare handlat på HiFi-punkten och varit nöjd med mitt köp. Min Marantz CD 6006 tystnade och jag villhövde en ny spelare. Enklast vore att köpa Marantz som jag varit nöjd med. Ringde och frå... Ver más
Jag har vid två olika tillfällen med några få års mellanrum haft kontakt med butiken i Skövde för köp av först högtalare och sedan av förstärkare. Vid båda tillfällena har jag bemötts av Martin som va... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi har i dagsläget 2 fysiska butiker i Trollhättan och Skövde som säljer Hifi- och hemmabioanläggningar. Dessa butiker har funnits sedan 1985 respektive 1991. På webben har vi funnits sedan 1997. Vi skräddarsyr ljud- & bildlösningar i alla prisklasser ur vårt noga utvalda sortiment och installerar också. Unikt är vår systemrabatt där man per automatik får 10 % rabatt på ordinarie priser vid köp av minst 3 huvuddelar samtidigt. Varmt välkommen till en kunnig specialist!
Långgatan 11, 541 30, Skövde, Suecia
- 0500-410640
- info@hifi-punkten.se
- hifi-punkten.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Smidigt att beställa.
Smidigt att beställa.
Snabb leverans.
Mycket trevlig personal som hörde av sig och kollade stt allt gått bra.
Vänligt och proffsigt!
Snabb respons. Vänligt och proffsigt. Bra pris. Snabb leverans.
Bästa sättet att köpa hi fi
Jätte snabb och effektiv beställning och leverans. Alt som lovat. Snälla och trevliga människor.
Produkter i top klassen.
Bra bemötande
Kundinriktade
Snabba svar på mina funderingar i samband med köp samt väldigt snabbt skickat. Och varorna som förväntat bra, men det var ju i och för sig därför jag beställde dom.
Bra service bra utbud helt ok priser
Personalen på Hifi punkten har alltid satt mig som kund i centrum. Ställt upp med tips och förslag mm
Personalen på Hifi punkten har alltid varit hjälsamma, sätter kunden i centrum. Om man bara har frågor så svarar dom snabbt på dessa. Ger tips och förslag om man är ute efter tillbehör eller hifi produkter. Kan varmt rekomendera hifi punkten. Är så glad att butiken finns i Skövde. Hoppas att den kommer att finnas ivar i många många år till
Rekommenderas
Mycket kunnig personal, alltid hjälpsamma och trevliga, erbjuder hemlån för att testa hemma med övrig utrustning :)
Trevlig och kunnig personal
Superbra hjälp av trevlig personal som lyckades hitta rätt rem till min gamla skivspelare.
Har handlat där många gånger
Har handlat där många gånger. Den bästa hifi butiken i närområdet. Kunnig och ödmjuk personal får mycket hjälp efter köpet också om man behöver det. Tummen upp.