Fick fel vara, men efter att jag blivit kontaktad av företaget ställde de problemet till rätta och skickade den varan jag beställt. Ändrar därför betyget till det högsta och tackar så mycket!
Har tidigare handlat på HiFi-punkten och varit nöjd med mitt köp. Min Marantz CD 6006 tystnade och jag villhövde en ny spelare. Enklast vore att köpa Marantz som jag varit nöjd med. Ringde och frå... Ver más
Personalen på Hifi punkten har alltid varit hjälsamma, sätter kunden i centrum. Om man bara har frågor så svarar dom snabbt på dessa. Ger tips och förslag om man är ute efter tillbehör eller hifi prod... Ver más
Jag har vid två olika tillfällen med några få års mellanrum haft kontakt med butiken i Skövde för köp av först högtalare och sedan av förstärkare. Vid båda tillfällena har jag bemötts av Martin som va... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi har i dagsläget 2 fysiska butiker i Trollhättan och Skövde som säljer Hifi- och hemmabioanläggningar. Dessa butiker har funnits sedan 1985 respektive 1991. På webben har vi funnits sedan 1997. Vi skräddarsyr ljud- & bildlösningar i alla prisklasser ur vårt noga utvalda sortiment och installerar också. Unikt är vår systemrabatt där man per automatik får 10 % rabatt på ordinarie priser vid köp av minst 3 huvuddelar samtidigt. Varmt välkommen till en kunnig specialist!
Långgatan 11, 541 30, Skövde, Suecia
- 0500-410640
- info@hifi-punkten.se
- hifi-punkten.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Bra men Fel bild
Beställde ett par QED Genesis Silver Spiral högtalarkablar och är mycket nöjd med hur snabbt och smidigt ordern hanterades. Leveransen gick betydligt snabbare än hos många andra återförsäljare, vilket ger ett mycket gott intryck.
När jag packade upp kablarna blev jag däremot initialt besviken, då det inte riktigt överensstämde med produktbilderna på webbplatsen. För mig var utseendet en viktig del av köpet.
Efter dialog med butiken har detta retts ut på ett bra sätt.
Sammanfattningsvis en mycket smidig köpupplevelse med snabb leverans och bra återkoppling, där den enda invändningen gällde skillnaden mellan produktpresentation och faktisk produkt.
Absolut klass gällande service
Absolut klass gällande service, information och bemötande. Personal tog sig tid att stanna och hjälpa
Mig även efter att butiken egentligen skulle stängt. Butiken Rekommenderas varmt både till nördar och nybörjare.
Snabba svar!
Snabb leverans👍
Allt är som det ska va är jättenöjd…
Allt är som det ska va är jättenöjd ☆☆☆☆☆
Den utannonserade CD-spelaren fanns…
Den utannonserade CD-spelaren fanns inte längre. Dålig koll på verksamheten.

Respuesta de HiFi-Punkten AB
Fick utmärkt service i samband med…
Fick utmärkt service i samband med beställningen då leveransen drabbades av tullstrul.
Snabb hantering av beställningen
Snabb hantering av beställningen.
Inget att klaga på.
Guld
Schenker lyckades trasa sönder produkten i frakten. Fick omedelbart en ny utsänd med retursedel för den gamla. Oslagbar service.
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt köp av kvalitetsprodukter. Vänligt och proffsigt kundbemötande.
Bertil
Jättebra service!
Jag fick jättebra service av en trevlig säljare . Han ordnade så min dotter fick en radio levererad i tid till sin födelsedag då jag var väldigt sent ute.
Trodde inte att det gick att uppbringa…
Trodde inte att det gick att uppbringa remmar till gamla lp spelare men där bedrog jag tack och lov funkar perfekt
Bästa butiken i Sverige.
Snabb leverans. Tydlig kommunikation.
...sist men inte minst en bra produkt.
snabb leverans
snabb leverans bra produkt trots att det inte funkade till mitt ändamål.