Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en IP54 charge box til 3 faser - den fungerer rigtig godt og kan reducere ladestrøm hvis din installation ikke klarer 16A, meget nyttigt til ældre sommerhuse som typisk ikke har mulighed for 16A... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en HighCharge Type 2 ladeboks ip54 ladeboks. Rigtig tydelig beskrivelse på hjemmesiden i forhold til ip54, og leveringen gik perfekt. Jeg har nu brugt den 2 gange, og den er super nem at b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en app styret elbil lader til kraftstik. Den virker rigtig godt, nem programmering af ladetider m.m. via Tuya app. Indtil videre har vi ladet +700 kWh uden problemer. Nem og billig løsning h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god betjening hos Highcharge var ude og prøve et demo løbehjul før vi købte. lækket stort løbehjul som kan det der beskrives alt spiller som det skal + de var de billigste på markedet med det x9... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros eléctricos
  2. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Hos Highcharge sælger vi forskellige typer EV ladere, batterier, el løbehjul og der kommer kun mere til med tiden. Vi sætter den gode service i højsæde. Søgeord: Ev lader evcharger ev charger Electric scooter El-Løbehjul løbehjul el løbehjul fugepistol mørtelfugepistol mørtel fugepistol batterier

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Købte en IP54 charge box til 3 faser

Købte en IP54 charge box til 3 faser - den fungerer rigtig godt og kan reducere ladestrøm hvis din installation ikke klarer 16A, meget nyttigt til ældre sommerhuse som typisk ikke har mulighed for 16A ladning.

24 de marzo de 2026

Stort udvalg

Købte en lille nødradio. Der var flere at vælge imellem. Godt med et udvalg også når man ved hvad man kigger efter. Hurtigt ekspedition og hjemme hos mig næste dag. Super. Anbefalelsesværdigt webshop.

4 de agosto de 2025

Murerfure pistol

Bestilte en til at fure mur med.. det gik knagme stærk, tror 3 dage, så var den klar til afhentning. Kanon hurtig service. Vil klart anbefale dem til andre, og ik tøve igen, hvis de har noget jeg mangler

9 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levering bogstaveligt talt lige til…

Levering bogstaveligt talt lige til døren, de skulle på besøg i mit nabolag så leveret kort tid efter bestilling og så på en søndag fantastisk. Og simpel lader som fungere uden nogen problemer

5 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det overholder ikke deres garanti

Det overholder ikke deres garanti,
Så pas meget godt på, med at handle fra dem.
Det er en svindel firma.
Den hjemmeside over holder ikke politisk regler med 24 års reklamertionret.
Pas på….

12 de marzo de 2025

Hej
Dette må næsten være en falsk anmeldelse, vi har ikke været I kontakt med en Morten om nogen mulig reklamationen.
Mvh Highcharge

Meget meget dårlig service

Stop med at købe fra den firma
Det er laver ikke el løbehjul hvis den bliver ødelagt. De gå ikke efter loven med garanti.
Jeg siger det ærlig og har beviser.
Tænk 1000 gang over, inden i køber fra den hjemmeside.
Alt det beskriver er ikke rigtigt.

12 de marzo de 2025

Hej Zahraa

Ærgerligt dette ikke kan løses på anden måde. Kundeservice har haft flere telefonsamtaler og mail korrespondancer med dig, hvor de har forklaret at du skal sende dit løbehjul retur til os, for om vi kan se hvad fejlen skyldes, og om reklamationen dækker.
Hvis det falder ind under reklamation, får I naturligvis fragt omkostningerne tilbage.
Men vi er nødt til at se på produktet, for at kunne give jer en ordentlig service.

Du har snakket med kundeservice om hvad grunden kan være til fejlen, hvis du har ændret på produktet, i dette tilfælde tunet det, frafalder reklamationsretten, hvis dette er en direkte grund til fejlen der er opstået, hvilket der også står på hjemmesiden.
Man skal som forbruger behandle sit produkt korrekt.

Dette er 2. anmeldelse du laver, da vi besvarede den første, valgte du at slettede den. Efterfølgende har du oprettet denne + og 2 falske anmeldelser.
Dette er ikke en måde at løse et problem på.

Du kan som sagt sende dit løbehjul til os, så vi kan få vores producent til at kigge på det. Vi kan ikke gøre noget igennem en telefon.
Dette er en helt almindelig procedure.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Måske i skulle leve op til kobeloven og…

Måske i skulle leve op til købeloven og overholde 2 års reglen med garanti, og ikke affeje folk ved at sige der ikke er garanti på jeres produkter, når de ikke hvirker

8 de marzo de 2025

Hej Frits.

Vi har aldrig været i kontakt med dig. Du har aldrig handlet hos os, så denne anmeldelse giver ikke rigtig nogen mening.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super ladekabel til vores nye…

Super ladekabel til vores nye fritidslandbrug i Sverige med industristik. Dejligt at kunne undgå Kina-kram og længere ledning og lavere pris end FDM. Leveret dag-til-dag.

20 de diciembre de 2024

Hej Morten

Tak for din anmeldelse, glad for at læse du er glad for produktet.

Kan kun anbefales

Jeg købte en 11 Kw hjemmelader og alt forløb efter planen, hurtig ekspedition og afsendelse, det eneste jeg kunne jeg ønske var en større manual for den er noget småt skrevet, alternativt at den kunne downloades fra hjemmesiden og det kunne man ikke på daværende tidspunkt.

21 de noviembre de 2024

Kan kun anbefales

Købte en 11Kw hjemmelader og alt forløb efter planen, hurtig ekspedition og afsendelse, det eneste jeg kunne ønske mig var enten en større manual da den er noget småt skrevet, alternativt at den kunne downloades fra hjemmesiden og det var ikke muligt da jeg købte den.

21 de noviembre de 2024

Hurtig levering, god produkt

Mobil bil lader til 400v ( kraftstik) er nem at betjene, og super stabil
Bruger den ved vores hus i Sverige hvor det er nødvendig at reducere KW

8 de febrero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.