Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en IP54 charge box til 3 faser - den fungerer rigtig godt og kan reducere ladestrøm hvis din installation ikke klarer 16A, meget nyttigt til ældre sommerhuse som typisk ikke har mulighed for 16A... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en HighCharge Type 2 ladeboks ip54 ladeboks. Rigtig tydelig beskrivelse på hjemmesiden i forhold til ip54, og leveringen gik perfekt. Jeg har nu brugt den 2 gange, og den er super nem at b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en app styret elbil lader til kraftstik. Den virker rigtig godt, nem programmering af ladetider m.m. via Tuya app. Indtil videre har vi ladet +700 kWh uden problemer. Nem og billig løsning h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god betjening hos Highcharge var ude og prøve et demo løbehjul før vi købte. lækket stort løbehjul som kan det der beskrives alt spiller som det skal + de var de billigste på markedet med det x9... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros eléctricos
  2. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Hos Highcharge sælger vi forskellige typer EV ladere, batterier, el løbehjul og der kommer kun mere til med tiden. Vi sætter den gode service i højsæde. Søgeord: Ev lader evcharger ev charger Electric scooter El-Løbehjul løbehjul el løbehjul fugepistol mørtelfugepistol mørtel fugepistol batterier

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk fragt service.

Fantastisk fragt service.

Bestilte igår formiddag et elløbehjul og det er kommet ind af døren i dag. Så er julegaven reddet.

19 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom til at bestille og få leveret for kort kabel, og det var helt uproblematisk at få byttet til det rigtige. God service, fint produkt.

20 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vildledende annonce

I annoncerer med 6 stk røgalarmer, som jeg bestiller. Jeg modtager blot 1 stk. Det var en meget vildledende annonce.

5 de diciembre de 2024
Logotipo de Highcharge ApS

Respuesta de Highcharge ApS

Hej Su(Sanne)

Det er selvfølgelig træls hvis du regner med at modtage en pakke med 6 stk. røgalarmer til kun 249kr.

Men der står intet sted i vores annonce at du får andet end 1 stk., hvilket der også står når du trykker bestil.

Der er ganske rigtigt afbilledet et billede der viser at der er mulighed for at linke dem sammen, men ikke et sted står der at du får mere end 1 stk. røg alarm.
Dette er en professionel rødalarm, med et batteri med 10 års levetid.

Forstår ikke at du ikke har kontaktet os, inden du vælger at give en stjerne, omkring en annonce som du har misforstået.

Mvh
Highcharge

Hurtig og upåklageligt

Her er der ikke en finger at sætte på noget !
Købte en lader til elbil.
Hurtig levering og en vare der virker upåklageligt.
Vil absolut anbefale Highcharge

30 de noviembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Generelt en god oplevelse

Generelt en god oplevelse, men manglede lidt mere info på hjemmesiden omkring produktet.
Skrev til dem, og fik hurtigt svar retur.
Varen kom som aftalt, og virker som den skal uden problemer.

1 de agosto de 2024

Fin service

Fin service, STOR tålmodighed med mine mange spørgsmål, der blev besvaret både på mail og telefonisk.

1 de agosto de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.