Var på en forlænget weekend på Himmerland. Vores toilet på værelset virkede ikke, kunne ikke skylle ud og vandet derfra og efterladenskaber fra andres toiletter kom i vores håndvask og ude i... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Spa ophold med overnatning. Spaen er udemærket og levede op til forventningerne. Værelset er dejligt og udsigten ligeså. MEN Servicen på hul 19 (restaurant) var under middel. 4 retter tog 4 timer at f... Ver más
Selve hoteloplevelsen var fin med lækker aftensmad, dog noget sparsom morgenmad. Golfbanen Garia levede ikke op til vores forventninger. Det koster 450 kr pr. person for en runde golf og når banen... Ver más
La empresa ha respondido
Netop hjemvendt fra ophold. Fra start til slut et meget imødekommende personale med særlig fremhævning af Anton, som var vores tjener under middagen - yderst professionel og med god fornemmelse for s... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
HimmerLand er en oplevelsesdestination for alle. I HimmerLand er der aktiviteter både ude og inde for alle aldre. Vi har hotel og feriehuse, golf, spa, bowling, svømmehal og meget meget mere.
Información de contacto
Lars Larsens Vej 1, 9640, Farsø, Dinamarca
- 9649 6100
- himmerland@himmerland.eu
- himmerland.eu
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Service er bare ikke i top
Service er bare ikke i top. Efter en runde golf bestiller vi vin øl vand nachos og pomfritter. Pomfritterne er har været 3 gange i frituren, så dem sender vi ud. Da vi aldrig får nogle nye aftaler vi med tjeneren at dem får vi bare dagen efter. Så bliver der så tvivl om hvorvidt det er rigtigt og vi får af vide " er i klar over hvor mange der prøver at snyde....."

Vi kommer gerne igen...
Netop hjemvendt fra vores 3. weekendopholdet i det skønne Himmerland, så kan vi varmt anbefale Himmerland Golf og Spa Resort.
Vi spiller ikke golf, men har benyttet de andre fasciliteter herunder også spa-området.
Stedet yder god og kvalificeret service, og restauranternes er rigtig gode.
Stedet kan varmt anbefales.

Det kan gøres bedre
Vi er netop kommet hjem fra en overnatning med spa.
Værelset var meget nedslidt. Det var næsten umuligt at trække ud i toilettet.
Spa området var fint! Vi bestilte to sandwhits som tog en time at få lavet. Den søde søde medarbejder ringede flere gange og rykkede for det, og beklagede meget at det havde taget så lang tid.
Vi havde bestilt bord i restauranten hvor der var meget koldt. Da vi skulle bestille mad, var der desværre ting på menu kortet som vi ikke kunne bestille pga. De var løbet tør. Så der var kun to hovederetter der kunne vælges .
Tjeneren havde meget travlt og havde svært ved at vejlede omkring vin. Da vores mad var forskellig anbefales hun vi tog vinmenuen for at få den vin som passede det maden. Da vinen kom blev det alligevel den samme vin vi begge fik i glasset .
Da vi ankom var der masser glasskår på parkeringspladsen , det informerede vi om Ved ankomsten. Glasskåret lå der da vi kørte.

Skuffende oplevelse
Havde i anledningen af min kærestes fødselsdag booket parmassage og spaentre.
Vi får at vide de har mange syge, og derfor ikke kan udføre en parmassage, tilbyder hver for sig hvilket vi går med til, idet der ikke var andre alternativer (vi havde ikke mulighed for omvikling da vi havde taget fri til besøget).
Massagen udføres tydeligvis af en som aldrig har ydet massage før - der var slet ikke tale om massage men blev blot smurt ind i olie! Virkelig skuffende og især til den pris.
Spaområdet var dog ok.
Kan ikke anbefales og vi kommer heller ikke igen.

Skidt oplevelse
Bookede to hotel værelser fra lørdag til søndag, ialt 4 voksne og 3 børn , først have de glemt at booke os på værelserne, men reddede den super fint med at vi kunne få et feriehus istedet .
Inden ankomst havde vi bestilt bord ved POLO, som vi ankomst ønsker at ombooke til at spise ved bowlinghallen, da maden passer bedre til børnene, vi får afvide i reseptionen, at det ikke er nødvendigt at booke bord derovre og vi skulle bare selv afbestille ved POLO, det gør vi så .
Da vi så kommer over for at spise om aftenen i bowlinghallen får vi afvide vi ikke kan fordi alt er reserveret, og utrolig ligeglade personale, da vi fortæller hvad der er sket.
I receptionen da vi går over for at få en løsning står vi nu med tre børn der ikke kunne få noget at spise. :(
Vi fandt noget efter en del bøvl til noget højere pris end hvis vi havde spise i bowlingcenteret :(
Dagen efter går vi over og bowle og bestiller mad med det samme inden vi bowler så vi kan få maden med det samme vi er færdige, ti min før vores tid slutter spørg vi den meget sure kvinde om det stadig passer med tiden , hun siger de ikke engang er begyndt så vi skal bowle ti min mere så var det klar .
Efter de ekstra ti min sætter vi os ud og venter på maden yderligere 10 min hvorefter de så kommer og fortæller de ingen nuggets har så børnene kan kun få pomfritter og skal ellers vente endnu 15 min på noget andet .
Vores ellers positive start på opholdet med god kundeservice, blev forvandlet til en Mega træls oplevelse og utrolig ringe kundeservice .
Hotellet og hytterne i sig selv er virkelig lækkert men servicen er elendig, udover på brasseriets restaurant som var kanon ..

Respuesta de HimmerLand
Fået gavekort men har forgæves forsøgt …
Fået gavekort men har forgæves forsøgt at booke lørdag til søndag. Og for os som arbejder har vi jo ikke fri til hverdag så min mening spild af penge

Respuesta de HimmerLand
Skønt ophold med enkelte skuffelser
Skønt hotel, dejlige omgivelser, flot spa og lækker mad. Har kommet på hotellet en gang om året de sidste 3 år. Vil dog sige at standarden er faldet lidt med årene. Eks. Rengøringen kunne være bedre. Udtrækningsknappen til toiletterne, som for mange er fysisk umulig at anvende, bør udskiftes (jeg selv måtte bruge skaftet på min hårbørste til at trykke den ind). Frugtudvalget i spaen er blevet meget skrabet. Åbningstiderne i restauranterne bør rettes på hjemmesiden. Småting, som dog har betydning for den samlede oplevelse.
Den største skuffelse var dog at vi havde betalt 400kr ekstra for et superior værelse, hvilket var 100% spild af penge! Den eneste forskel der var på værelset var at der var en hems med 2 ekstra sovepladser, hvilket jo var helt overflødigt da vi kun var 2. Og et badekar som oversvømmede hele værelset da vi skulle lukke vandet ud. Ellers var alt andet (inkl. udsigt) det samme. Meget skuffende. Men alt i alt et dejligt ophold, men en dårlig oplevelse og spild af penge på superior værelse.

Driver fitting af Mads
Blev "Trackman" fittet af Mads med diverse skafter og udstyr fra Titleist, Ping og EPIC fra Calloway. Han forklarede resultaterne af mine slag i et sprog som jeg kunne forstå uden på nogen måde at opføre sig bedrevidende
Resultatet blev den den nye G 400 fra Ping, som både er "lang", tilgivende og med et super feed back, men EPIC var nu også en fantasktisk kølle.
Kan klart anbefale fitting i Himmerland :)
Det burde kunne gøres bedre.
Vi bestilte en pakke med spa, hotelophold og middag om aftenen, da vi havde hørt godt om hotellet fra en kollega.
Da jeg ringer kl. 21 om aftenen for at bestille opholdet, så er der ikke nogen ved telefonen, jeg lægger dog en besked på telefonsvaren med navn og nummer og besked om at de skal vende tilbage.
Dagen efter over middag, så ringer jeg igen, da jeg intet har hørt. Jeg spørger efter om de har hørt min besked og får så af vide at de ikke kan aflytte telefonsvaren....det giver jo ingen mening!
Jeg får så bestilt opholdet og sendt videre til spa-afdelingen for at booke en privat spa. Normalt koster privat spa kr. 375 men hvis man har betalt entre så koster det kun kr. 200. Vi kunne ikke få rabatten da vores spa-entre var med i pakken og ikke var betalt særskilt....det giver jo heller ikke mening!!!.
Nå da vi så ankommer, så er receptionen søde og henviser os til cafe'en (bowlinghallen) da vi er sultne. Vi er ved cafe'en da de åbner kl. 12 og kl. 12.05 bestiller vi maden - vi spørger dog efter om de kan nå det, da vi skal være i spa-afdelingen kl. 12.45 pga. vores private spa - det siger tjeneren bag disken at de sagtens kan. Efter 10 min. kommer tjeneren og fortæller at de ikke har mere chili con carne tilbage, så jeg skal bestille igen - igen spørger jeg om de kan nå det - og får svaret, det kan de sagtens.
Kl. 12.35 spørger vi så efter maden igen og vi ender med at få brandvarm mad kl. 12.40 - vi ender derfor med at sluge 4 bidder og så efterlade det meste af maden og tjeneren beklager det bare.
Vi fortæller oppe i spa-afdelingen om vores dårlige oplevelse og de siger bare, at det var da ærgerligt.
Spa-oplevelsen var fin og servicen var ok.
Værelset og hotellet var ok - det virkede dog lidt gammeldags og som en blanding af flere tidsaldre.
Om aftenen fik vi vores 2 retters menu - maden og betjeningen var god.
Morgenmaden var god og der var en del forskelligt.
Da vi tjekkede ud, så blev vi spurgt om alt var ok og så fortalte vi om vores oplevelse med maden da vi ankom og om telefonsvareren.
Hende ved receptionen beklagede og ville tage fat i bowlinghalscafe'en - hun refunderede også drikkevarerne fra cafe'en dvs. omkring kr. 70 ud af knap kr. 300 - det var en sød gestus men også lidt til grin - det var for lidt for sent.
Alt i alt - ok hotel og mad, men når man lever af service, så kan man ikke tillade sig at forbigå dårlige oplevelser.

Umuligt at bruge gavekort fra Slot og Gods
Vi har købt 2(!) gavekort til overnatning på Himmerland Golf og Spa Resort gennem Slot og Gods. Vi har nu i over et halvt år forsøgt at bestille en overnatning, men når vi nævner gavekortet, er der altid fuldt booket. Ærgerligt, at et hotel laver aftaler med eksterne gavekortudbydere, når hotellet ikke kan eller vil opfylde aftalen.

Fantastisk sted
Vi har holdt stor fødselsdagsfest på Himmerland Golf & Spa Resort. Det var en fantastisk dejlig oplevelse, hvor alt var perfekt. Flot flot bordopdækning, fantastisk lækker mad, gode vine, super søde og dygtige tjenere og så videre. En særlig tak til Anette Carstens for dygtig tilrettelæggelse af arrangementet og til Mads som bare havde et fantastisk overblik og styrede festen til alles store tilfredshed. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi skal holde fest.
Super Hotel
Et personale i topform. Stemningen emmer af god service, oprigtig interesse i at kunderne, skal have den bedste oplevelse.Perfekt mad
Vi har haft den bedste og mest afslappende dag hos jer! Af hjertet tak.
Gammel nedslidt hotel.
Min mand og jeg har lige på EKSKLUSIVT LUKSUSOPHOLD.
Men sikke en oplevelse. Personalet var uvenlige og bedrevidende alt skulle vi betale ekstra for trods vi troede det var med i dette ophold. Hotellet var nedslidt og langt fra nutidigt trods de havde forsøgt sig med div. lamper m. m. der var helt malplaceret. Så dårlig stil. Morgenmaden var virkelig af samme skuffe godt med bacon pølser og leverpostej pøj. Aftensmaden var bedre og servings pigerne var søde dejligt. Stemningen bar desværre præ af værtshus lige fra morgen til sent aften/ nat. Vi troede vi skulle til et sportshotel med glade sunde aktive golf spillere. Men nej vi blev meget overrasket også da selveste Kongens og hans sjak ikke havde det mindste empati og venlige smil til overs for os gæster. Det var en pinlig og skuffende oplevelse og vi vil ikke anbefale dette sted til andre.
En rigtig god weekend
Min hustru og jeg havde booket et ophold fra fredag til søndag igennem bellevuebox.dk.
Jeg havde på forhånd kontaktet receptionen og forespurgt på de forskellige muligheder, både mht. mad, spa, golf, osv. Alle jeg snakkede med var høflige og informative.
Vi ankommer fredag omkring kl 14, og blev straks henvist til vores værelse, selvom dette først var fra kl 15:00
I spa-afdelingen fik vi begge en af deres behandlinger, som fuldt levede op til vores forventninger. Efterfølgende blev vi henvist samt guidet rundt i spa-området.
Vi spiste begge dage på deres restaurant. Lørdag var der et selskab på 250 personer, men på trods af dette var tjenerne meget høflige og imødekommende. Ligesom de havde været i de andre "afdelinger".
Alt i alt har vi haft en rigtig afslappende weekend, og vil på baggrund af dette klart anbefale andre at besøge Himmerland Golf & Spa Resort.
Dårlig service
Virkelig dårlig service! Bordet var ikke klar til os, 4 forskellige tjenere kom og spurgte hvad vi hed, halvdelen af vinene på vinkortet var udsolgt, meget dårlig præsentation af maden hvor der blev nævnt forkerte ingredienser eller læst op fra seddel, ingen tilbud om kaffe til desserten, de havde glemt at en af os havde skaldyrsallergi. Skaf nogle nye tjenere og niveauet vil blive hævet.
Super service og god mad
Altid god og venlig service. Personalet er flexibelt og gør lidt ekstra for at tilfredsstille os.
Der er en god stemning, og plads til humor, hvilket gør at jeg føler mig velkommen.
Jeg kommer helt sikkert tilbage!
Ikke pengene værd
Vi havde bestilt en overnatning, spa om dagen og middag om aftenen.
Værelset som endda var et superior, var meget slidt med toilet og bad der trængte til eftersyn. Spaen var ok, men godt den skal igennem renovering til april. Madan kan vi ikke sætte en finger på.
Værelset er det der trækker hele oplevelsen ned og bestemt ikke pengene værd.
"Kan det blive bedre"
Et personale i topform. Stemningen emmer af god service, oprigtig interesse i at kunderne, skal have den bedste oplevelse. Dygtige behandlere, det ved hvad de har med at gøre. Lækre spa områder.
Vi har haft den bedste og mest afslappende dag hos jer! Af hjertet tak.
Dyr og Dårlig mad i bowling caféen
Var ude og bade, jeg min mand og vores 2 små børn og troede at vi skulle have et lækkert måltid mad efterfølgende.
Priserne var skruet godt i vejret, men vi håbede at så var det ligeså godt. Men der blev vi slemt skuffede.
Min kære mand bestilte en bøfsandwich til 99 kr!!!! Bøffen var tør og branket.
Jeg selv bestilte kyllingebryst med div. tilbehør, aldrig i mit liv har jeg fået så død og tør kylling. Når man bestiller en gang kylling med fritter og en lille salat til 119 kr så forventer man sgu også det er prima. Jeg fik byttet min kylling uden problemer, men den næste var ligeså slem, bare udseendet af den sagde det hele. Den var grå og usandsynlig tør at se på, tydelige frost skader, vil gætte på at de enten kommer hjem 'færdige' og bliver smidt på frost, eller de selv tilbereder dem (hvordan de var tilberedt var udefinerbart, men ikke stegte ihvertfald) og smider dem på frost. Gad ikke brokke mig mere, for vi havde trætte unger. Men det gør så bare at jeg ikke sætter mine ben derinde igen. Desværre!
sætter aldrig mine ben i jeres diner/bowlinghal igen!!
En glad aften i byen hvor vi havde valgt jeres diner med efterfølgende bowling blev godt og grundigt ødelagt af en utrolig ubehøvlet og uprofessionel kok ved navn [Navn fjernet]. Vi havde bestilt mad og drikke for 750,- og får hertil en sovsekande med bearnaise. Den tømmer vi hurtigt da der ikke var særlig meget i. Vi be'r om en genopfyldning og der kommer også en 10 Min senere. Den første sovs vi får, smager godt men 2 portion er meget sur og smager rigtig dårligt. Den sender vi retur og venter så i 15 minutter på en anden portion. Da vi syntes at det tager meget lang tid henvender vi os til køkken får at høre hvor sovsen bliver af. Vi bliver mødt med sætningen " i kan jo ikke lide sovsen så der kommer ikke mere"! Hvad fanden er det for en ting at sige til jeres kunder.? Hvad fanden er det for en service at give jeres kunder? Har aldrig oplevet noget lignende!
Den ene stjerne i får er for at colaen i det mindste var kold!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.