Fantastiske produkter, og hurtigt levering. Kan varmt anbefales House of Wonder til alle både børn og voksene. Jeg har været fast kunde igennem et par år nu. Jeg kan særligt anbefale deres bivok... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg mødte en rigtig sød mand sammen med min far i Hillerød, hvor han havde en stand med bivoks-salve og Hot Ice gel. Jeg fortalte ham, at min far havde ondt i ryggen, og han var så venlig at give m... Ver más
La empresa ha respondido
Mødte det første gang på Tarm marked, for snart længe siden, Der var nogle søde mennesker, der fortalte om en meget alsidig creme, helt uden kunstige tilsætningsstoffer.... Ver más
La empresa ha respondido
Har kun prøvet bivoks salven som helede mine sår efter fjernelse af hud kræft og jeg havde prøvet utallige cremer men sårene blev ved at komme :/ først da jeg brugte bivoks salve helede de flot op ,
La empresa ha respondido
House Of Wonder er din destination for naturlige skønhedsprodukter og helseartikler. Vores sortiment omfatter 100% naturlige løsninger til hudpleje og velvære, der er skabt med omhu og dedikation. Med vores produkter ønsker vi at tilbyde en holistisk tilgang til skønhed, der er baseret på naturlige ingredienser og bæredygtighed. Vi glæder os til at levere produkter af høj kvalitet og enestående service til vores kunder. Velkommen til House Of Wonder!
Farsbøllevej 12, 5471, Søndersø, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi skulle bruge lidt mere af den fantastiske blue wonder, og bestilte igen.
Hurtig eksp og levering.
Vi vender tilbage.......

Respuesta de House of Wonder
Jeg elsker jeres produkter! Bivoks salven er forrygende til nye tattoos. Eller rødme. Eller myggestik. Eller tør hud. Eller... jeg kunne blive ved. Fantastisk produkt

Respuesta de House of Wonder
Hurtig levering og har prøvet jeres produkter tidligere og kan varmt anbefale dem til andre.KH Annette Schønberg

Respuesta de House of Wonder
Jeg har i mange år døjet med dårligt knæ og gør stadig efter en fodboldskade.
Jeg begyndte at bruge Hot ice gel og det er den eneste cream der ka lindre mine smerter bare lidt.
Vender helt klart tilbage gang på gang og køber igen☺️

Super søde og venlige
Deres ice gel Roll on lindrer helt vildt godt
Vender helt klart tilbage for at købe refill

Respuesta de House of Wonder
Fantastiske produkter...super god og hurtig service

Respuesta de House of Wonder
Bestilte en onsdag aften, og fredag middag var de klar til afhentning i pakkeshop. super hurtig levering.
Fantastiske produkter jeg har brugt igennem et år, og nu er blevet helt afhængig af. Var på en messe hvor de havde en stand hvor jeg fik en lille prøve pakke. i starten var jeg skeptisk og tænkte endnu en virksomhed der prøver at sælge et mirakel middel mod alt 😅
men jeg begyndte at bruge produkterne når jeg syns det passede med situationen. og her er år efter er min krop nu blevet "afhængig" af dem 😁 de har simpelthen gjort noget godt!
Kropsplejen er musthave, hvis man har ondt i led efter en hård arbejdsdag. de tar alle mine knæ smerter, smerter i lænd, ryg, håndled. så jeg er fri for at tage ibuprofen.
Bivoks salven er meget meget drøj i brug og giver ekstrem fugt til huden. skulle virke antiinflamatorisk og reducere rødme, irritation, tørhed og et hav af andre lidelser. er meget glad for denne til sart rød hud der bliver dæmpet og forhåbentlig snart er helt væk ved hjælp af denne.
rense sæben skin Wonder. er ny for mig. men skulle rense i dybden og også hjælpe på akne. - meget vigtigt at give huden masser af fugt bagefter fordi den virkelig affedter huden. så gerne på med bivoks bagefter. er spændt på resultatet efter længere brug af dette.
jeg kan kun anbefale deres produkter. i sommeren skal jeg teste deres nye Sun Wonder, til at hjælpe med at opnå brunere hud under solbadning. dufter vanvittigt. lækker Appelsin og Kokos.
køb køb køb 😉

Respuesta de House of Wonder
De er hurtigt til sende det man har bestil.
De er gode til at hjælpe til det rigtige crem.

Respuesta de House of Wonder
Hver dag har jeg mange smerter i mine hænder ,men efter 5 min med kropspleje, forsvinder mine smerter. Man skulle næsten tro det er for godt til at være sandt, men det er sandheden jeg leverer. Med denne kan min hverdag fungere optimalt. High five her fra.

Respuesta de House of Wonder
Jeg havde bestilt luft igen , som giver mig en dejlig søvn.
Dog gik der noget galt så min bestilling ikke gik rigtig igennem , men problemet blev løst da jeg ringede , fik en meget venlig mand i røret der på sin venlige måde, fik fat i en medarbejder og sammen løste de problemet på ingen tid og dagen efter var mine vare fremme og nu sover jeg godt igen
Tak

Respuesta de House of Wonder
Jeg mødte et par rare sælgere til hingstekåring i Herning. Jeg døjer med mange muskelspændinger i nakken og skuldrene, og de rare sælgere fortalte mig om kropsplejen, og smurte det i nakken på mig. Med det samme mærkede jeg effekt, hvilket jeg ikke før har oplevet ved lignende produkter. Jeg købte et sæt kropspleje og fik også prøver med på bivoks, samt en lille bivoks salve. Dagen efter måtte jeg tilbage og købe mere kropspleje, så jeg kunne have den smarte roll on kropspleje liggende i tasken, stående på natbordet osv.
Gode produkter og god service, samt sælgere som var gode til at informere om produkterne:)

Respuesta de House of Wonder
Más información sobre otros tipos de reseñas.